Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Calvin Klein Reveal Women kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Calvin Klein Reveal Women is een moderne geur die perfect aansluit op Calvin Klein's lijn van geuren. "Reveal", in het Engels "Enthüll" is niet alleen gericht op de drager, maar heeft als doel iedereen in haar omgeving vast te leggen.

The Head note surprated met zouten en verschillende soorten peper, noten bedoeld om de sensuele geur van de naakte huid te interpreteren. De kruidennoot combineert florentijn iris en ambergeel tot een vacht voor het akkoord dat de geur een warme en verrassende noot geeft. De dieptes worden geleverd door licht sandelhout, kasjmier en vetiver.

Calvin Klein wilde Reveal gebruiken om een geur te creëren die een zoute huid, zonsondergang en zachte cashmere combineert. Het moet niet alleen plat en sensueel zijn, maar ook verrassend en innovatief. Met Reveal is hij erin geslaagd - Zout en Solar noten creëren een fascinerend samenspel van zoete, warme noten met heldere frisheid en geven hij de drager het gevoel van provocerend zelfvertrouwen en verrassende sensualiteit.

Kopnoten
Zout
Roze Peper
Zwarte Peper
Witte peper
Hartnoten
Florentijnse IRIS
Ambra
Zonne-snaar
Basisnoten
Sandelhout
Cashmeran
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Reveal Women met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Wous1989 van 19. oktober 2014
Super vrouwelijk

Iedere keer als ik deze geur opspuit, voel ik me supervrouwelijk en sexy. Heb het geurtje van mijn vriend gekregen en ben er erg blij mee.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-62%