Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Honorine Blanc en Annick Ménardo creëerden een parfum voor alle vrouwen dat toch de individualiteit Calvin Klein Women uitdrukt.

Het frisse en bloemrijke parfum is ontstaan uit slechts drie ingrediënten en is nog steeds zo expressief als weinig vrouwenparfums zijn.

Calvin Klein Women kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Fris, elegant en vrouwelijk

Calvin Klein Women, gelanceerd in 2018, is een geur voor alle vrouwen. De bloemige en frisse geur toont zich in een delicate roze tint en ziet er al bijzonder vrouwelijk uit. Calvin Klein Women werd gecreëerd door Honorine Blanc en Annick Ménardo, twee succesvolle parfumeurs. Ze hadden slechts drie akkoorden nodig om van Calvin Klein Women een sensuele en vrouwelijke, maar niet overweldigende geur te maken. Ze maakten contrasterende notities die samen een unieke en onverwachte geurbeleving creëren.

In de topnoot van Calvin Klein Women verschijnen verse eucalyptuskegels, die voor een aangename frisheid zorgen. Zachte en fruitige aroma's verspreiden de sinaasappelbloesem in de hartnoot. Alles wordt afgerond door Nootka cipressenhout, dat langzaam en met een hoge dichtheid in Alaska groeit.

Calvin Klein Women weerspiegelt de moderne vrouwelijkheid die net zo thuis is in hoge hakken als in sneakers. Deze contrasten zijn ook duidelijk zichtbaar in Calvin Klein Women en geven hem een prachtige, vrouwelijke en sensuele complexiteit. De vrouw van vandaag is immers complex en vol tegenstrijdigheden die zich verenigen tot een mooi totaalbeeld. Daarom is Calvin Klein Women net zo geschikt als een allrounder voor dagelijks gebruik als voor 's avonds.

Kopnoten:
Eucalyptuskegel
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Nootka cipres

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-63%1