Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Dior Eyeliner Waterdichte oogpotloden zijn een betrouwbare aanvulling op elke oogmake-up. De klassieke potloden met verscherpbaar lood bieden volledige controle tijdens het aanbrengen, zodat de wimperlijn zeer fijn of zelfs dramatischer kan worden gedefinieerd. De textuur kan onmiddellijk na het aanbrengen worden uitgedoofd voor een soepelere overgang.

Hierdoor zijn de pennen ook geschikt voor het creëren van een duurzame basis voor oogschaduw. Eenmaal aangebracht of uitgebloeid, hebben ze een zeer lange houdbaarheid en een waterdichte textuur. Indien nodig kan deze met tweefasige verwijderers worden verwijderd. Zo weerstaan de eyeliners ook slecht weer, hoge warmte en stress zonder hun kleur te verliezen of te vervagen. De drie kleurvariaties vullen vele huidskleuren en -typen aan en zijn goed draagbaar, zowel in het dagelijks leven als bij speciale gelegenheden.

Basics zoals eyeliner potloden, maar ook meer ongewone cosmetica, die de nieuwste trends weerspiegelen, behoren tot het Dior Beauty assortiment. Diorskin en Dior Addict zijn slechts twee van de zeer succesvolle series, waarvan sommige ook bijpassende parfums bevatten. Met klassiekers als J'adore en Miss Dior behoren de geuren van Dior al vele jaren tot de favorieten van vele dames en heren.

Christian Dior stichtte zijn mode-imperium in de jaren veertig in het centrum van Parijs. De vakpers vierde zijn eerste collectie als de Nieuwe blik. Na de saaie oorlogsjaren toonde Dior weer luxe en innovatieve snitten en kleuren. Ondanks enkele crises op zakelijke en creatieve basis is Dior nog steeds een van 's werelds bekendste luxemerken.

Mode voor vrouwen, mannen en kinderen wordt aangevuld met bijpassende accessoires, van tassen tot horloges, sieraden, zonnebrillen en nog veel meer. De cosmetische lijn is direct geïnspireerd op de modeshows van het Parijse huis. Vrouwen profiteren vaak van de professionele tips van de make-up artiesten en de beproefde formules die ook backstage gebruikt worden.

Het design

De Dior Eyeliner Waterproof zijn klassieke pennen met slijpbaar lood. Aan de bovenzijde is een kleine spons applicator geïntegreerd waarmee de ooglidlijn zachtjes gefineerd kan worden. Een transparant deksel beschermt het tegen vuil.

De pen zelf is zilverkleurig en toont de alloverprint met het Dior logo. De kleurnuance kan worden gezien als een band aan de bovenkant van het potlood. Op deze manier blijft het zichtbaar, zelfs als de pen bijna op is.

Het assortiment

De Dior Eyeliner Waterproof is verkrijgbaar in drie klassieke kleurvarianten. Met 094 Trinidad Black, een diepzwarte, kunnen vele dramatische looks gecreëerd worden. Hij vult vrij eenvoudige make-up aan met een paar oogschaduwen, maar ook sterkere Smokey Eyes. Dankzij de geïntegreerde applicator aan het uiteinde van de pen kan de kleur direct na het aanbrengen worden gemengd voor een vlottere overgang. Bovendien kunnen de potloden ook over het hele ooglid worden uitgespreid om een duurzame basis voor oogmake-up te creëren.

De kleur 254 Captivating Blue heeft een gedempte blauwe tint die niet alleen blauwe ogen benadrukt. Hij is overdag zowel geschikt voor elegante avondlocomotieven als voor jeans. De klei 594 Intense Brown is ook zeer universeel toepasbaar. Het ziet er gladder uit dan klassiek zwart en harmonieert met lichtere types. Het gaat goed met naaktinten, die altijd in zwang zijn, maar ook met groene of donkerdere tinten.

Alle pennen kunnen met een conventionele puntenslijper worden geslepen en zijn daardoor altijd klaar voor gebruik. Na het aanbrengen kunnen ze gemakkelijk gefineerd worden, maar gaan zeer lang mee. Ze zijn waterdicht en kunnen enkel verwijderd worden met een oliegebaseerde make-upverwijderaar. Aan de andere kant kunnen ze vochtig weer en vele andere belastingen weerstaan zonder te vervagen of kleur te verliezen.