Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Dior Dior show Pump'n'Volume mascara voor XXl wimpers

De Dior Dior show Pump'n'volume Mascara werd gelanceerd in 2017 en revolutioneerde de markt met een ongekende mascara. Nooit eerder had een cosmeticafabrikant een mascara gemaakt die zich vochtig maakte met de inkt door erop te drukken en het aanbrengen ervan te vergemakkelijken. Deze techniek zorgt voor prachtige XXL wimpers die de schommel lang kunnen vasthouden. Ooit alleen verkrijgbaar in het zwart, werd het ook geproduceerd in de waterdichte versie. Om de trend voor te blijven, verrassen de makers van Dior dit jaar ons met vier nieuwe en ongekende trendy kleuren. Blauw, paars, koraal en roze zijn bekend van nagellak en lippenstift, maar van mascara's? Het is een noviteit. Deze nieuwe mascara's zijn voor vrouwen die iets durven en graag tegen de stroom in zwemmen. Ze is poppy en brutaal, laat zich met make-up spelen, om zelf te experimenteren. De nieuwe kleuren zijn voor avontuurlijke vrouwen die graag hun grenzen verkennen. Waarom altijd alleen zwart? Het kan ook blauw, paars, roze of koraal zijn. De nieuwe collectie bestaat uit opvallende kleuren. Ze symboliseren vrijheid en levensvreugde. De nieuwe formule is net zo revolutionair als het ontwerp van de mascaraverpakking. Deze bevat een inkeping van buitenaf waarin u moet drukken om de kwast te bevochtigen met een extra laag verf. Voor een megavolume is het aan te raden om de mascara meerdere malen op het lichaam te drukken. Deze drukbeweging activeert de zwarte inktvloeistof en voorziet het penseel optimaal van de juiste hoeveelheid inkt. De zogenaamde elastomeerborstel is de applicator en maakt indruk met zijn bijzondere vormgeving. Het is breder dan andere mascara en heeft meerdere stroken flexibele kleine, flexibele borstelharen eromheen gewikkeld. Dit maakt het mogelijk om vooral veel wimpers te grijpen en ze van de optimale hoeveelheid kleur te voorzien. De basis voor het diepzwart is een nieuwe formulering bestaande uit verschillende wassen en fijne kleurpoeders. De sterk gepigmenteerde kleur legt zich als een fijne laag rond elke wimper en zorgt voor een adembenemende uitstraling. Volgens de visagist van Dior Peter Philips kunnen alle kleuren ook als topper over de voorheen zwarte mascarawimpers worden gedragen.

Hoe meer u op drukt, hoe meer kleur wordt geactiveerd.

De Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara heeft een zachte insnijding op de fles en moet worden ingedrukt. Door het zogenaamde "squeeze-effect" kan de inhoud bewegen en de borstel door de beweging met de betreffende kleur bevochtigen. In tegenstelling tot de andere mascara uit het huisDior , is deze fles geverfd in de respectievelijke kleur. De blauwe Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara heeft een blauwe fles body. Onder het zwarte deksel is een banderol bedrukt met het wereldberoemdeDior issima patroonDior . De Dior belettering is zilver en staat als een patroon in meerdere lagen onder elkaar. De roze mascara heeft een lichaam in helder warm roze. De kleuren koraal en lila zijn ook duidelijk zichtbaar op de buitenverpakking. Alle mascara's hebben hetzelfde design en verschillen alleen in de kleur van de afzonderlijke flessen. De mascara is licht en ongecompliceerd in gebruik en is gemakkelijk mee te nemen op reis of onderweg.

Vier nieuwe trendy kleuren voor wimpers

Gisteren was zwart, want de nieuwe Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara serie is als een bom en is zo kleurrijk en stijlvol dat het al gebruikt werd op de Haute Couture shows voor de collectie van dit jaar. De wereldwijde bestseller kleur voor mascara is zwart en staat bekend als 090 Black Pump. Als u een bijzonder lange levensduur nodig heeft, is het aan te raden om te kiezen voor Waterproof 090 Black Pump. De waterdichte formule is geschikt voor lange verblijven in de buurt van water of in hoge luchtvochtigheid. Zwart is klassiek en zorgt voor de juiste portie drama. Maar zwart alleen al lijkt op de lange termijn saai. Dus waarom dan niet iets durven doen en mascara de wimpers aan de kleding blauw, roze, koraal of paars aanpassen? De nieuwe Dior Dior show Pump'n'Volume mascara is verkrijgbaar in precies deze kleuren. Naast zwart is het assortiment uitgebreid met vier nieuwe kleuren. De Dior Dior show Pump'n'Volume Mascara in 260 Blue Pump is een koninklijk, sterk blauw. Het ontvouwt zich bijzonder mooi met lichte haarkleuren en laat bijzonder lichte oogkleuren stralen. De paarse tint 160 Purple Pump laat uw ogen stralen in vurig paars. Als je groene of blauwe ogen hebt, moet je de paarse kleur van dichterbij bekijken. Voor wie wat meer durft, is de 640 Koraalpomp een must. De koraalgeverfde mascara opent onmiddellijk je ogen en zorgt voor een goed humeurig effect. In combinatie met rode lippen kunnen ze vooral in het voorjaar en de zomer goed gedragen worden. Absolute schoonheidsverslaafde heeft 840 roze pompjes nodig. De mascara mascara mascara mascara mascara mascara in warm roze en ziet er vooral cool uit met donkere haarkleuren. Niet alleen op Halloween en carnaval kun je er een bijzonder unieke look mee creëren. Het motto voor het evenement van Dior dit jaar is "Courage to colour", en het zal je in een goed humeur brengen als het weer grijs is. Druk meerdere malen op het gesloten lichaam van de mascara om de kleur te activeren. Borstel vervolgens de wimpers in zigzagbewegingen en geniet van het wow-effect.