Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Dior Bronzen après-Soleil vult het Dior Bronzen zonverzorgingsprogramma aan met producten voor huidverzorging na het zonnebaden. Het concept houdt rekening met de hoge voedings- en vochtbehoefte van de huid na een periode van direct zonlicht. Ook verfrissende bestanddelen die de huid ontspant maken deel uit van dit concept. Bij regelmatig gebruik hebben de producten van Dior Bronze après-Soleil ook een herstellend effect. De actieve bestanddelen compenseren de door de zonnestraling veroorzaakte gebreken. Dit verbetert de uitstraling van de huid op het gezicht en lichaam. De doelgroep van de Dior Bronzen Après-Soleil zonnecollectie bestaat voornamelijk uit vrouwen die bij het zonnebaden zorgen voor een onberispelijke teint en hun andere verzorgingsproducten. Deze vrouwen geven hun huid een rijke voeding na elke zonnebaden. De milde formuleringen zijn geschikt voor een normale of droge huid, maar ook voor een gemengde huid of een gevoelige huid. De fijne geur van Dior Bronze après-Soleil is een extra voordeel voor alle zintuigen. Dit maakt de comfortbeleving nog intenser bij het distribueren van de after-sun producten. Omdat de crèmes geen vette film op de huid achterlaten, krijgt de huid na elke zonnebaden weer een luchtig gevoel. Deze herstellen de natuurlijke vochtbalans van de huid onmiddellijk na het aanbrengen. De romige textuur laat de oliën diep en zonder vettige resten in de huid doordringen, waar ze de huidcellen continu van voedingsstoffen voorzien in de juiste hoeveelheid. Andere ingrediënten van de zonnecollectie Dior Bronze après-Soleil zijn plantenextracten en vitaminen. Deze voeden de huid met verzorging die verloren is gegaan tijdens het zonnebaden als gevolg van UV-straling en milieu-invloeden. In combinatie met een regenererend effect wordt tegelijkertijd de microcirculatie gestimuleerd. Dit is in staat om zelfgeproduceerde substanties die via zonverzorging voor het herstel van kleine beschadigingen van de huid worden geleverd te gebruiken.

Het design

In het verpakkingsontwerp van de zonverzorgingsserie Dior Bronze Après-Soleil componeert Dior een sensuele match van de serienaam brons en de glanzende, zelfde kleur op de buisjes. Het donkerbruine deksel met zijn brede voetafdruk zorgt voor een fijn contrast. Deze is gedecoreerd met een smalle zilverkleurige streep. De belettering werkt met gelijkaardige, fijne contrasten. Wit lettertype is geselecteerd voor serienaam, hoofd-itemnaam en merknaam. Daartussenin wordt de exacte artikelnaam van elk Dior Bronze après-soleil product benadrukt in donkerbruin en op enige afstand van de andere beschrijvingen. Om de lichtheid van de producten visueel te benadrukken, variëren de grootte, de dikte van de letters en de afstand tussen de lettertypen.

Het assortiment

Dior Bronze après-Soleil bevat crèmes en sprays speciaal ontwikkeld om de huid van gezicht en lichaam te voeden na het zonnebaden. Allemaal hebben ze milde formules gemeen die ook goed verdragen worden door gevoelige huidtypen, geïrriteerde of zeer veeleisende en droge huid. De fabrikant verwent niet alleen de huid, maar ook de zintuigen met een geïntegreerde delicate geur. Dit geeft de gebruikers een bijzonder aangenaam gevoel om iets heel goeds voor zichzelf te doen tijdens het aanbrengen van het product. In zo'n stemming krijgt zelfs de ziel een extra portie zorg. Een productvoorbeeld van Dior Bronze Après-Soleil is de gezichts- en lichaamscrème Après-Soleil Baume De Monoi. Het compenseert droogheid veroorzaakt door constant zonlicht. Het is verrijkt met monoï- en kokosolie, twee verzorgingsoliën voor intensieve en continue hydratatie van de huid. De crème kan zeer goed op de huid worden uitgespreid dankzij de lichte textuur. Het wordt snel opgenomen en laat geen vette film achter. De huid voelt echter duidelijk verkwikt en soepel aan. Complexen van actieve ingrediënten uit plantenextracten, vitaminen en eiwitten voorzien de huid ook van rijke voedingsstoffen. Want bij het zonnebaden worden deze - afhankelijk van huidtype en -conditie - door licht- en weersinvloeden gedeeltelijk verwijderd. Goed gehydrateerd en gevoed, kan de huid nu weer actiever zichzelf werken. Cellenschade wordt hersteld en de huidstructuur per cel geregenereerd. Visueel is de goede verzorging van Dior Bronze après-Soleil na het zonnebaden te herkennen aan de gladde poriën en een egale, stralende teint. De verzorging is voelbaar doordat de huid op het lichaam en gezicht ontspannen aanvoelt. Als irritaties zijn behandeld, nemen ze af en wordt de huid gekalmeerd. Zeer droge huid wordt merkbaar volumineuzer. Dior Bronzen après-Soleilcrème verdraagt ook zeer goed een normale of gemengde huid. Hier beschermen de waardevolle werkzame stoffen tegen celbeschadiging. Dergelijke huidtypen profiteren ook van de intensieve voedingsstoffenvoorziening doordat ze mogelijke deficiëntieverschijnselen van meet af aan voorkomen.