Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Escentric Molecule Parfums zijn niche geuren op het hoogste niveau voor mensen die het bijzondere waarderen. Geza Schön laat individuele geuren aan hun lot over en wordt sindsdien beschouwd als een geurrebel.

De Duitse parfumeur is er zelfs in geslaagd om met één enkel ingrediënt prachtige geuren te creëren. Geuren die de parfumwereld nog nooit heeft geroken.

Escentric Molecules Molecule kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Escentric Molecules Molecule - Verwarrend overtuigende geuren

De Escentric Molecules Molecule collectie is iets heel bijzonders. Want elk van de vier geuren, die voor de eenvoud alleen maar getallen dragen, wordt bepaald door één geurmolecuul.

Escentric Molecules Molecule 01 bevat alleen Iso-E-Super, een synthetische geur die mannen en vrouwen aantrekt. De geur van Eau de Toilette Spray Molecule 01 wordt aangeduid als hout-synthetisch.

Escentric Molecules Molecule 02 is ook synthetisch en houtachtig en heeft ambroxan, een zachte, warme geur.

De derde in het bos, Escentric Molecules Molecule 03, is groen en houtachtig. De eau de toilette wordt gedragen door vetivery acetaat. Dit is een aardse, harsachtige geur.

Hoe kan het ook anders, 04 is ook Escentric Molecules Molecule voorzien van een synthetisch-houten geur, maar hier wordt het veroorzaakt door Javanol. Javanol draagt de aroma's van sandelhout met zich mee en straalt een heerlijk zachte geur uit.

2020 verschijnt een andere enkelvoudige geur met Escentric Molecules Molecule 05. Cashmeran is deze keer de favoriete geur, met een boeiende synthetisch-houten indruk.

Alle geuren uit de Escentric Molecules Molecule collectie zijn gemaakt door Geza Schön en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zelfs voor veganisten. Omdat alle ingrediënten uitsluitend chemisch worden geëxtraheerd, staat op het etiket niet alleen openlijk vermeld wat er wordt gebruikt, maar wordt ook het milieu duurzaam beschermd.

Parfumeur:
Geza Schön

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Escentric Molecules +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

41 110
toepassen
vandaag tot-46%1