Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Orange Sunset

De geur +

Hugo Boss Boss Boss Oranje Zonsondergang, de bloemige, fruitige vrouwengeur met een hint vanille.

Hugo Boss Boss Boss Boss Orange Sunset is een lichte en zomergeurvariatie van Boss Orange Signature damesgeur Boss Oranje. Met zijn sensuele, bloemrijke geur en licht fruitige geur tovert de Eau de Toilette Boss Orange Sunset de zon op in je dagelijks leven. De Boss Oranje geur wordt geopend door een verfrissend licht en fruity head note van groene appel en sprankelende mandarijn aroma' s.

In het hart ontvouwt de Eau de Toilette een sensueel vrouwelijke geur, gecreëerd door het samenspel van vele witte bloemenaroma' s. In de basisnoot ronden warme aroma's van sandelhoutolie en vanille de sensueel milde geurbeleving af. Boss Orange Sunset werd in de zomer van 2010 gelanceerd en presenteert zich met een levendiger en lichter parfum dan zijn voorganger Boss Orange.

Hugo Boss is al sinds 1995 actief in de geurindustrie en heeft inmiddels een aantal karakteristieke parfums gecreëerd. Hugo Boss Boss Boss Boss Oranje Sunset is een zomerse en zeer lichte geur. Het karakter van het parfum heeft een florale sensualiteit waardoor een symbiose met fruitige smaken ontstaat. De Eau de Toilette Hugo Boss Boss Orange Sunset is de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven.

Kopnoten:
Groene Appel
Mandarijn
Hartnoten:
Witte bloemen
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Orange Sunset met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Mony1979 van 20. augustus 2014
Intesieve, kruidige en zoete geur

Mijn all-time favoriet blijft Boss Woman.. Dat is een geur die heel discreet is en ook overdraag makkelijk gedragen kan worden. Met Boss Orange Sunset heb ik nu een iets sterkere geur. De geur is zeer zoet en kruidig, ruikt naar de zomer en je valt er in ieder geval mee op. Voor mij geen geur voor elke dag omdat ik een zo intensieve geur al snel moe word.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-49%1