Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Boss Orange is een van de meest populaire vrouwengeuren van de 21e eeuw. En terecht: het fruitig-bloemige parfum is een gepassioneerd en sensueel parfum, perfect belichaamd door de acteurs Sienna Miller.

Een verfrissend parfum dat appels, witte bloemen, vanille en hout combineert tot een verkwikkende geur.

Hugo Boss Orange kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss Boss Orange een van de meest populaire vrouwengeuren van onze tijd...

Hugo Boss Boss Orange is momenteel een van de populairste vrouwengeuren. Het overtuigt met een houtachtige oriëntaalse geur. Toch heeft het een frisse en stimulerende geurintensiteit. Hugo Boss Boss Orange staat voor temperament en passie.

De verleidelijke en bloemige topnoot combineert met heerlijke aroma's die doen denken aan zoete appels. Hierdoor ontstaat een fruitige en verkwikkende achtergrond. Het bloemrijke element van Hugo Boss Boss Orange wordt gevormd door oranje en witte bloemen van diverse oosterse en inheemse planten. Hierdoor ziet de elegante geur er zorgeloos en sensueel uit met een wendbaar drijfvermogen. Hugo Boss Boss Orange is in principe zoet, maar krijgt een bittere noot door elementen van olijf en sandelhout. Zachte geurelementen van crème brulée en vanille ronden Hugo Boss Boss Orange af.

Het gevoelige en tegelijkertijd vitale karakter van Hugo Boss Boss Orange maakt het tot een bijzonder veelzijdig eau de toilette dat net zo geschikt is voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het gaat het beste met een elegante en tegelijkertijd levendige stijl van kleding.

Kopnoten:
Rode appel
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Witte bloemen
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Olive tree

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Boss Orange met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Froseed van 03. oktober 2014
Zeg het met bloemen

Wie zich bij de lichaamsverzorging wil laten verwennen, gebruikt deze zachte, bloemige geur. Deze showergel maakt het je een stuk gemakkelijker om zacht en aangenamer de nieuwe dag te beginnen.

Commentaar Haled1976 van 23. september 2014
Super zomergeur

Eigenlijk vind ik de meeste geuren van Hugo Boss middelmatig, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Ik heb deze geur voor het eerste bij een vriendi geroken die zo heerlijk naar zomer rook. Toen ik haar haar vroeg wat het was kon ik eerst niet geloven dat het een geur van Boss was. Super!

Commentaar Rocklairling van 16. september 2014
huidvriendelijk product

Dit product overtuigt door de huidvriedelijkheid en de zachte en onopdringerige geur. Ik kan Hugo Boss deodorantspray alleen maar verder aanbevelen aan iedereen die haar vrouwelijkheid wil benadrukken zonder te provoceren.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-66%1