Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss HUGO Woman

De geur +

De herinterpretatie van een klassieker - de geur van Hugo Boss HUGO Woman

Hugo Boss HUGO Woman werd eind jaren negentig geïntroduceerd en werd al snel een klassieker. De combinatie van fruitige en bloemige noten was verrassend fris, vrouwelijk en makkelijk te dragen. Iets meer dan tien jaar later is Hugo Boss HUGO Woman Eau de Parfum een moderne variant voor een nieuw tijdperk.

De geur behoudt zijn buitengewoon speelse, onconventionele en licht jeugdige touch. Nieuwe moleculen voldoen aan natuurlijke extracten en zorgen voor een minimalistische maar innovatieve parfumsamenstelling. De topnoten zijn mandarijnen uit Italië, grassen en boysenbessen. De vruchten zijn geteeld in de Verenigde Staten en zijn een mix van bramen en loganbessen. Deze laatste zijn weer een kruising tussen framboos en braam. In het hart combineert pruimen met bloemige noten van jasmijn en iris. Zwarte thee geeft een frisse en karakteristieke hint. Sandelhout, cederhout en amber dienen als basis. Dit geeft de Eau de Parfum meer karakter en duurzaamheid dan het origineel.

Het parfum voor vrouwen behoudt zijn sportieve karakter en is ideaal voor het dagelijks leven of een actieve levensstijl. Hij kan met alles gecombineerd worden en is gemakkelijk mee te nemen. Zowel de dames die van het origineel hielden als een jongere generatie zullen van de levendige interpretatie van geuren houden.

Kopnoten:
Groene Appel
Zware Aalbessen
Meloen
Eikenmos
Papaya
Cyclamen
Hartnoten:
Lelie
Iris
Jasmijn
Basisnoten:
Ceder
vanille
Harsen
Amber
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Seessishe van 24. juli 2014
Klasse geur!

Ik voel me zo heerlijk als ik deze geur opdoe. Stijlvol, elegant en toch een beetje ondeugend. Past precies bij mij!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-64%1