Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Jour pour Femme

De geur +

Verkwikkende zonsopgang - De geur van Hugo Boss Jour gieten Femme

Lijdt het eerste licht van de ochtend, Hugo Boss Jour gooi FemmeFragrance for women. Het is het lichtere daags alternatief voor de populaire parfum Hugo Boss Nuit Pour Femme. Witte bloesems en verfrissende citrusnoten bepalen de compositie die perfect aansluit bij het dagelijks leven. Elegantie, sereniteit en inspiratie zijn de leidende motieven en karakteristieken van de Hugo Boss Lady. Citroenen en pompelmoesbloesems dragen bij aan een intensieve citrusvruchtversheid die zeer positief is voor de uitdagingen van de dag. Zeer vrouwelijk en lieflijk is het boeket van lelie-van-de-vallei evenals freesia en een hint van kamperfoelie. Naast muskus bevat de basis ook aardachtige nuances met witte berk en amber, waardoor het een creamy karakter geeft.

Ondanks zijn bloemige noten is het een zeer energie en verkwikkende geur die vastberadenheid en kracht reflecteert. Hij verliest daarbij het contact met zachte en bloemrijke eigenschappen, die de vrouwelijkheid onderstrepen. Jour pour pour Femme van Hugo Boss is een geur voor elke dag, zomer of winter. Het behoudt zijn lichtheid en toch nog steeds een opvallende samenstelling met herkenningswaarde. Hij staat dus naast Boss Nuit pour Femme, die u uitnodigt tot spannende avonden en nachten.

Kopnoten:
Grapefruit bloesem
Limette
Hartnoten:
Freesia
Kamperfoelie
Lelietje-van-dalen
Witte bloemen
Basisnoten:
Amber
Witte berk

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Jour pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Twom1979 van 25. augustus 2014
Groot, groter, Hugo Boss

Met kleine flesjes kan ik niets beginnen omdat ik een geurjunki ben en altijd van de geur moet kunnen snoepen. Hier een beetje, daar een beetje en zo wordt mijn dag vanzelf goed!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-51%1