Geen resultaten resultaat: resultaten:

Hugo Boss Soul

De geur +

Hugo Boss Soul - de geur van de ziel

Hugo Boss Soul is met zijn kruidig-wobbige karakter een heerlijk verleidelijke geur voor mannen. Een geur vol stralende charme, zelfvertrouwen, vertrouwen, mannelijkheid en mysterieuze geheimen, net als de man die het draagt. Hugo Boss Soul is een geur die een olfactorisch samenspel van licht en schaduw met kostbare grondstoffen presenteert. De geurnaam "Ziel" betekent "ziel". De geur compositie weerspiegelt deze contrasten van de ziel van de man met heldere en donkere noten, onthult zijn diepe innerlijke kracht.

Hugo Boss Soul is een opwindend, warm en sensueel parfum met een levendige, diepe, zachte en veelzijdige geur met de exotische noten van Afrikaans tambooti hout, dat in focus is en harmonieus mengt met oosterse specerijen, kruiden, bloemenaccenten en verfrissende citrusnoten. De geur begint met een frisse en levendige topnoot van mandarijn, bergamot, zwarte peper, steranijs en kardemom. In de aromatische, oriëntaalse kruidige hartnoot, nootmuskaat, lavendel, kaneelschors en korianderzaadjes maken de geursamenstelling een prachtige symfonie. De aangename, prachtige basis van het parfum wordt gevormd door de doordringende zoete, houtachtige en sensuele basisnoot met tamboti hout, vetiver, tonkabonen, amber, vanille en muskus.

Een compositie die zowel de ziel verwent als haar kracht openbaart en een elegante mannengeur produceert die een verleidelijke sterke aantrekkingskracht heeft.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
Anijs
Peper
Kardemom
Hartnoten:
Lavendel
Kaneel
Muskaat
Koriander
Basisnoten:
Tonkaboon
Ambra
muskus
Vetiver
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss Soul met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Fauting1994 van 26. juli 2014
masculine geur!

Een zeer aangename herengeur. Lekker masculien. Zoet, maar toch mannelijk. In de zomer draag ik graag wat lichtere geuren, maar in de winter is dit mijn favoriet.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten