Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Hugo Boss The Scent spreekt alle zintuigen aan als een buitengewone, zoet-kruidige combinatie. Eén geur in het bijzonder is fascinerend: de afrodisiacum maninka vrucht uit Afrika.

De creatie opent echter met tonen van gember, die in de basis met leren akkoorden samenkomen. De elegante glazen flacon, die fascineert door zijn eenvoudige vormgeving, is trouw gebleven aan Hugo Boss zijn traditie.

Hugo Boss The Scent kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De Geur inspireert met kruidige-aromatische noten en exotische ingrediënten

Hugo Boss heeft met Boss Bottled The Scent een nieuwe garantie voor succes op de markt gebracht. De aromatische en tegelijkertijd kruidige geur is precies de juiste metgezel voor mannen met een sterke wil en zelfverzekerdheid. De pittige noot van gember wordt aangevuld met de buitengewone geur van de maninka.

Deze Afrikaanse vrucht zou een afrodisiacum effect hebben, het past perfect in de kruidige geurcombinatie van ijsHugo Boss The Scent . Wanneer je de geur van de maninka waarneemt, voel je je meteen getransporteerd naar de verre uithoeken van de Afrikaanse steppe en denk je aan fruitig passievrucht in combinatie met sterke rum.

De unieke mix wordt gecompleteerd door een gevoelige lavendeltoets, die de sensualiteit van het parfum onderstreept. Leer als basisnoot versterkt de mannelijke uitstraling en al deze geuren spreken alle zintuigen op een aangename manier aan. Voor mannen met een goed gevoel van zelfvertrouwen en temperament is dit Hugo Boss The Scent precies de juiste metgezel. De pittige combinatie is een waardige opvolger van Boss Bottled.

De geur is onweerstaanbaar en verleidelijk tegelijk. De mix van mannelijke lederen akkoorden en exotische invloeden zoals gember resulteert in een prachtig aroma, dat een extra verfrissende invloed krijgt in de hartnoot met de maninka.

Kopnoten:
Gember
Hartnoten:
maninka-vrucht
Lavendel
Basisnoten:
leder
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-56%1