Gegevensoverzicht Hugo Boss The Scent

Productsoort:Herenparfum
Merk:Hugo Boss
Officiële website:www.boss-duefte.de
Jaar van uitgave:2015

De Geur inspireert met kruidige-aromatische noten en exotische ingrediënten

Hugo Boss heeft The Scent gelanceerd, een nieuwe garantie voor succes, na zijn sensationele vorige succes met Bottled. De aromatische en tegelijkertijd kruidige geur is precies de juiste metgezel voor vastberaden en zelfbewuste mannen. De pittige noot van gember wordt aangevuld met de buitengewone geur van de Maninka vrucht.

Deze Afrikaanse vrucht heeft naar verluidt een afrodisiacum effect en past perfect in de kruidige geurcombinatie van Hugo Boss The Scent. Wanneer je de geur van de Maninka vrucht waarneemt, voel je je onmiddellijk vervoerd naar de verre vlaktes van de Afrikaanse steppe en denk je aan fruitige passievruchten in combinatie met sterke rum.

De unieke melange wordt gecompleteerd door een gevoelige vleug lavendel, die de sensualiteit van het parfum onderstreept. Leer als basisnoot versterkt het mannelijke charisma en al deze geuren spreken alle zintuigen op een aangename manier aan. Hugo Boss The Scent is de perfecte metgezel voor mannen met een fatsoenlijk zelfvertrouwen en temperament. De kruidige combinatie is een waardige opvolger van Boss Bottled.

De geur is onweerstaanbaar en verleidelijk tegelijkertijd. De mix van mannelijke leren akkoorden en exotische invloeden zoals gember zorgt voor een heerlijk aroma, dat een extra verfrissende invloed krijgt in de hartnoot met de maninka vrucht.

Kopnoten:Gember
Hartnoten:Maninka fruit, Lavendel
Basisnoten:leder
Geurnoten:aromatisch, fris

De wereldwijde speler achter het parfum

Achter Hugo Boss The Scent is Procter & Gamble, een bedrijf met een sterke marktaanwezigheid en enkele belangrijke nuances in de parfumindustrie. Alleen al in Duitsland heeft Procter & Gamble meer dan 40 gerenommeerde merken en is het bedrijf wereldwijd bekend om 15 merken.

Het bedrijf distribueert parfums van Laura Biagiotti, Lacoste, andere Boss parfums, Dolce & Gabbana, Adidas, Lancaster en Esprit. Met welke parfumeurs Procter & Gamble werkt of dat het bedrijf alleen eigen parfumeurs in dienst heeft, blijft een groot geheim. Het is immers belangrijk dat de klant niet officieel een P&G-product koopt, maar een product onder een merknaam als Boss.

Door het ontwikkelen en produceren van de geur Hugo Boss The Scent via P&G, was het parfum niet alleen in staat om zichzelf op de markt te brengen, maar profiteerde het ook van de wereldwijde distributiestructuren van de reus. Feit is dat Procter & Gamble veel geld betaalt voor licenties en dus achter Hugo Boss The Scent staat en ook een aantal andere geuren van Boss.

The Scent is een andere klassieker wiens succesverhaal is niet te stoppen sinds de lancering in 2015. Deze onweerstaanbare en onvergelijkbare compositie heeft een verleidelijke uitstraling die alle zintuigen op een voortreffelijke manier prikkelt. De topnoot wordt gelokt door exotische gember noten, in het hart gevolgd door akkoorden van de maninka vrucht.

In de basis wordt de creatie afgerond met mannelijke leren akkoorden die er ongelooflijk mannelijk uitzien. De verschijning van het parfum is net zo mannelijk - een mannelijke look die elegantie en glamour op een onuitsprekelijk nonchalante manier combineert.

Hugo Boss is trouw gebleven aan de schilfers van The Scent ontwerpen

Met Hugo Boss The Scent heeft het label een van de meest opvallende en mannelijke mannengeuren gecreëerd die momenteel verkrijgbaar zijn. Vooral noten van leer en gember vormen het karakter van de essentie. De fles ziet er ook zeer mannelijk uit. De helder en recht glazen fles is vooral erg traditioneel.

Zelfs met de zilveren dop is het label trouw gebleven. Net als bij andere Boss-geuren laat het transparante glas de parfumvloeistof doorschijnen. Het opschrift Hugo Boss is in de buik van de fles gegraveerd. Het glas wordt op zijn plaats gehouden door een soort zilveren frame.

In de fles drijft een verleidelijke mannengeur, die niet alleen verrast door zijn exotische uitstraling. Het sensuele component is ook betoverend en geeft de drager dat zekere iets. Het zijn vooral mannen die hun mannelijkheid extra tot uitdrukking willen brengen en met de juiste geur willen onderstrepen. Met mannelijke leren akkoorden en de exotische toets van de Maninka vrucht lukt dit op indrukwekkende wijze.

Hollywoodster Theo James is het reclamevlak van Hugo Boss The Scent

Voor Hugo Boss hebben sterren als Ryan Reynolds, Gerard Buttler en Orlando Bloom zich al gemodelleerd. Ook voor The Scent was het label opnieuw op zoek naar een prominent reclamevlak. De exclusieve mannenoutfitter koos deze keer voor acteur Theo James. De sfeervolle Brit is vooral bekend van zijn rol in de hitserie Downton Abbey.

In de film The Purpose - Divergent speelde hij de belangrijkste mannelijke rol. De rokkenjager over zijn reclamecampagne: "Ik heb Boss al lang bewonderd voor het bereiken van een perfecte balans tussen klassiek en modern. Deze campagne vat de iconische geest van het merk samen en weerspiegelt mijn eigen smaak. In het promotiefragment van The Scent presenteert de bekende acteur zichzelf zelfverzekerd, charmant en toch nonchalant.

Gekleed in een nobel pak wordt hij verleidelijk geënsceneerd. Achter hem is model Natasha Poly, die nauwelijks kan weerstaan aan zijn geur in haar rol. Het werd geregisseerd door Darren Aronofsky, die beroemd werd met films als Black Swan, Noah en Requiem for a Dream. De fotografen Mert & Marcus waren betrokken bij de printcampagne.

Zij hebben de verleidelijke geur van Hugo Boss de juiste instelling gegeven. De geur lokt met een buitengewoon sensuele noot, geperfectioneerd door een vleugje exotische frisheid. In de topnoot zorgen gemberkorrels voor een exotisch begin dat nieuwsgierigheid opwekt voor meer. Lederen akkoorden in de basis zorgen voor een mannelijk uiterlijk.

Dit is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die hun mannelijkheid op een bijzonder verfijnde manier willen benadrukken. Dankzij de uitzonderlijke mix van de beste ingrediënten is de geur al een klassieker onder mannengeuren. Een mannenparfum kan niet mannelijker zijn.

Meer producten van Hugo Boss

Naast Hugo Boss The Scent vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: