Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lab Series cosmetische lijn volgt het concept dat mannen ook willen verlichten of de tekenen van huidveroudering te voorkomen. Net als in vergelijkbare lijnen van het merk werkt de fabrikant hier ook met plantenextracten en enzymen, die zorgen voor revitalisering, versteviging en kalmering. Het concept van hoogwaardige mannelijke zorg is een eigentijds idee. Want meer dan ooit is een frisse eerste indruk bepalend voor zakelijk, professioneel en privé succes. Met de Lab Serie kan deze eerste indruk voordelig worden verbeterd. Het concept houdt ook in dat goed verzorgde mannen zich letterlijk goed in hun vel willen voelen. De lotions, crèmes en scheerproducten voldoen aan deze eis. Mannen van alle huidtypen en mannen met een volwassen, zelfs gevoelige huid vormen de doelgroep van de Lab Series. Gebruikers eisen maximale prestaties van hun huidverzorging, bijvoorbeeld een kalmerend effect tijdens en na het scheren en langdurige bescherming tegen invloeden van buitenaf bij het gebruik van dagverzorging. De individuele producten voldoen ook aan de vraag van de doelgroep naar een vitaliserend, herstellend en verstevigend effect. Het verkwikte huidgevoel maakt de bijzonder ruwe of zwaar belaste huid weer soepel, verlicht roodheid en zwelling. Een voordeel voor mannen die niet van vette crèmes houden is hun gelige en luchtige textuur op alle texturen. Dit wordt goed geabsorbeerd door de huid.
De belangrijkste actieve ingrediënten van alle producten uit de Labserie zijn plantenextracten, enzymen en lipiden. Door deze combinatie krijgt de mannenhuid van binnenuit veel vocht en kalmerende eigenschappen. Gezien de dagelijkse belasting van het scheren, zijn beide voordelig voor een gelijkmatig, vitaal uiterlijk van de huid. De fabrikant werkt deels met extracten van dergelijke planten uit de Aziatische geneeskunde. Deze omvatten ginseng, waarvan de bladeren de actieve ingrediënten bevatten die de huid herstellen en regenereren. Een rijpe huid absorbeert ook de actieve ingrediënten van de Lab Series goed, en lipiden transporteren de actieve ingrediënten heel gemakkelijk in de huidlagen. Zelfs de gevoelige mannenhuid regenereert beter met de producten, ziet er gladder en meer ontspannen uit.

Het design

Het label Lab Series werd ontwikkeld als een afzonderlijk merk. Met deze zorg voor de man is de verpakking opvallend vormgegeven, ook met brede deksels in zwart en blauw over witte of transparante plastic flessen of potten. Een handelsmerk is het extra dikke lettertype "Lab Series" voor en boven alle andere artikelbeschrijvingen. De namen en inhoud worden meestal gescheiden door blauwe strepen, voor enkele producten uit de Lab Series door een mossig groen. Een ander typisch kenmerk van deze verpakking ontwerp is dat de belettering is twee-toon en altijd in gewone schrift. Dit benadrukt visueel de merkfilosofie van eenvoudigere maar zeer effectieve producten.

Het assortiment

De mannenverzorgingslabserie omvat de Age Rescue Face Lotion, een gelachtige textuur om lijntjes en rimpels te verzachten. Een aangenaam neveneffect is een langdurige verkoeling. Dit verfrissende gevoel maakt het vitaliserende effect nog opvallender. Zelfs de vermoeide en uitgeputte mannelijke huid krijgt direct na het aanbrengen een glans vol frisse energie. Het belangrijkste effect van het product is verstevigen. Deze merkbare aanscherping is te danken aan de rijke vochttoevoer. Dit verzacht de huid, versterkt de huidstructuur en ondersteunt de regeneratie van vermoeide huidcellen.
Huid aangetast door roodheid, verkleuring en verwijde aderen ziet er al snel fijner, meer gelijkmatig en minder geïrriteerd. Lab Serie bestrijdt tekenen van veroudering met Age Rescue Water-Charged Gel Cream. Dit stimuleert de collageenproductie van de huid zelf, die ook afneemt bij mannen die ouder worden. Het product verzacht lijntjes en rimpels, die er nu vlakker uitzien. De intensieve hydratatie verbetert de huidstructuur voor een lange tijd. Het heeft een dempende werking en activeert de eigen herstelkrachten van de huid. Bij regelmatig gebruik zorgen de intensieve combinaties van actieve ingrediënten ervoor dat zelfs een volwassen huid er aanzienlijk geregenereerd, fijner en elastischer uitziet. De gel heeft ook een onmiddellijk verstevigend en verfrissend effect. De gevoelige huid wordt gekalmeerd, waardoor ze de tijd heeft om te herstellen van irritaties en stress, bijvoorbeeld door dagelijks scheren en invloeden van buitenaf. Electric Shave Solution heeft Lab Series ontwikkeld om te voldoen aan de speciale behoeften van mannenhuiden die dagelijks worden geschoren. De lichte lotion wordt voor het scheren op de droge huid aangebracht. Het maakt de huid glad en maakt de baardharen recht. Deze kunnen nu gemakkelijker worden opgevangen tijdens het droog scheren, terwijl de huid minder geïrriteerd is. Deze bescherming veroorzaakt geen roodheid (ook wel scheerbrand genoemd). Dit betekent een dagelijkse ontlasting van de huid. Dit is een voordeel voor de bescherming tegen huidveroudering bij zowel een normale als een gevoelige huid.