Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Alle kleuren van de regenboog

Wie zijn make-up wil verrijken met een hoogwaardige Rainbow Powder kan 7 Lights niet voorbij de nieuwe serieShiseido . Dit poeder heeft een compacte textuur en zorgt voor een gladde, gelijkmatige, stralende en onberispelijke afwerking. De zeven kleuren zijn geselecteerd door toonaangevende ontwerpers. Ze werken discreet en brengen de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven.
Shiseido 7 Lights gebruikt de Dual Resetting Formula, die ervoor zorgt dat het poeder flexibel kan reageren op de respectievelijke behoeften van de huid. Ook de huidveranderingen tijdens de dag worden perfect gecompenseerd. Het poeder versterkt de vochtbarrière van de huid en absorbeert overtollig talg. Hierdoor ziet de gezichtshuid er de hele dag lang gevoed, soepel en fris uit.
Bovendien heeft het poeder een unieke textuur, die fijn en dicht bij de huid ligt en perfect gefineerd kan worden. Op deze manier kunt u een bijzonder natuurlijke afwerking creëren. Ook opmerkelijk is de bloemige geurcompositie van Shiseido 7 Lights ..... Het geeft frisheid en energie die lang meegaan.
Let op de intelligente kleurendeling op de pallet. Met de kleuren linksboven kun je een highlighter voor kin, C-zone en T-zone mengen. De kleuren rechtsonder geven daarentegen een contourpoeder voor de kin en de wangen. De kleuren pioenroos en perzik worden gebruikt als rouge voor een lichte teint. Voor een donkere teint gebruikt u de kleuren rechtsonder en beweegt u het penseel met de klok mee over het palet.
Echter, en voor welk doel het ook wordt gebruikt, het poeder bereikt een uitstekende opaciteit. Hierdoor bent u zuinig in het gebruik van de Stichting. Het poeder is dermatologisch getest en past zich perfect aan elk huidtype aan. Ook u kunt vertrouwen op de producten uit de serie voor professionele make-upShiseido 7 Lights .

Klein en toch een blikvanger

Voor een professionele en veelzijdige make-up zijn de producten uit de serie geschiktShiseido 7 Lights . Naast hun grote verscheidenheid in vormgeving en aanpasbaarheid is ook het ontwerp van de verpakking opmerkelijk. Het palet van zeven kleuren is in een compacte zwarte koffer met afgeplatte randen. Als je hem opent, zie je dat er aan de binnenkant van het deksel een praktische make-upspiegel is geïntegreerd. Een kwast voor het aanbrengen is ook inbegrepen in de leveringsomvang. Met deze apparatuur kunt u ze 7 Lights Shiseido ook gebruiken op reis en onderweg. Het mengen van kleuren is overal eenvoudig, snel en flexibel. Shiseido Dat is te 7 Lights zien aan de smaakvolle zwarte koffer met het Shiseido logo.

Voor een stralende afwerking

Voor een veelzijdige en kleurrijke make-up is er nu de Rainbow Powder van Shiseido . De producten van de serie Shiseido 7 Lights overtuigen met een zachte en aangename textuur. Het kan zich flexibel aanpassen aan de behoeften van de huid en zorgt voor een constante hydratatie. Het compacte poeder kan uit zeven verschillende kleuren worden gemengd. Er zijn veel verschillende kleurnuances en effecten mogelijk. Het poeder houdt de huid soepel en fris en zorgt voor een egale en stralende finish. Borstel en make-up spiegel zijn inbegrepen zodat het palet Shiseido de ideale metgezel voor onderweg is.
Shiseido 7 Lights combineert veel verschillende producten in één. Met de zeven prachtige kleuren kan het poeder op verschillende manieren worden gebruikt als make-up, highlighter, blusher, oogschaduw of als contouren. Alle zeven kleuren kunnen met elkaar worden gecombineerd. Ze voeden de huid met plantaardige stoffen en zorgen voor een vlekkeloze teint door de toevoer van voedingsstoffen en vocht. Reflecterende elementen zorgen voor fascinerende effecten bij blootstelling aan licht.
Opmerkelijk is ook de ondoorzichtigheid van het poeder, waardoor er geen kans is op lijntjes, rimpels en andere huidirritaties. Met de Powder Illuminator en andere producten uit het Powder Illuminator assortiment kunt u Shiseido een professionele en uitgebalanceerde make-up bereiken. Een groot voordeel van Rainbow Powder Shiseido is dat het flexibel reageert op de behoeften van de huid, zodat het poeder voor elk huidtype kan worden aanbevolen. Ook u kunt profiteren van de voordelen 7 Lights van make-up Shiseido en uw make-up perfectioneren voor onvergetelijke momenten.