Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Als u uw make-up wilt verfijnen met een hoogwaardig regenboogpoeder, kunt u niet om de nieuwe Shiseido 7 Lights serie heen. Dit poeder heeft een compacte textuur en zorgt voor een gladde, gelijkmatige, stralende en onberispelijke afwerking. De zeven kleuren zijn geselecteerd door toonaangevende ontwerpers. Ze zijn discreet en brengen de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven. Shiseido 7 Lights maakt gebruik van de Dual Resetting Formule, die ervoor zorgt dat het poeder flexibel kan reageren op de respectievelijke behoeften van de huid. Ook de huidveranderingen gedurende de dag worden perfect gecompenseerd. Het poeder versterkt de vochtbarrière van de huid en absorbeert overtollig talg. De huid van het gezicht ziet er de hele dag gevoed, soepel en fris uit. Bovendien heeft het poeder een unieke textuur die fijn en dicht op de huid ligt en perfect gefineerd kan worden. Op deze manier kan een bijzonder natuurlijke afwerking worden gecreëerd. Opvallend is ook de bloemige geursamenstelling van Shiseido 7 Lights. Het geeft frisheid en energie die lang meegaan. Let op de intelligente kleurverdeling op de pallet. U kunt een markeerstift voor kin, C-zone en T-zone mengen met de kleuren in de linkerbovenhoek. De kleuren rechtsonder daarentegen vormen een contourpoeder voor kin en wangen. De kleuren pioenroos en perzik worden gebruikt als blush voor een lichte teint. Voor een donkere teint gebruikt u de kleuren rechtsonder en beweegt u het penseel met de klok mee over het palet. Het poederpalet van Shiseido kan niet alleen gebruikt worden voor make-up, maar ook voor oogschaduw. Het Rainbow Poeder van Shiseido is daarom uiterst flexibel en veelzijdig. Het poeder bereikt echter, ongeacht de toepassing, een uitstekend dekkend vermogen. Zo kun je zuinig zijn bij het toepassen van de Foundation. Het poeder is dermatologisch getest en past zich perfect aan elk huidtype aan. Ook u kunt rekenen op de producten uit de Shiseido 7 Lights serie voor professionele make-up.

Het design

De producten uit de Shiseido 7 Lights serie zijn geschikt voor professionele en veelzijdige make-up. Naast de designvariatie en het aanpassingsvermogen is ook het verpakkingsdesign opmerkelijk. Het zeven kleurenpalet wordt geleverd in een compacte zwarte behuizing met afgeplatte randen. Bij het openen is te zien dat aan de binnenzijde van het deksel een praktische make-upspiegel is geïntegreerd. Een borstel voor het aanbrengen is ook inbegrepen. Met deze apparatuur kunt u de 7 lampen van Shiseido ook gebruiken op reis en onderweg. Het mengen van de kleuren is overal eenvoudig, snel en flexibel. Shiseido 7 Lights zijn te herkennen aan de smaakvolle zwarte kast met Shiseido logo.

Het assortiment

Voor een veelzijdige en kleurrijke make-up is er nu het Rainbow Poeder van Shiseido. De producten uit de Shiseido 7 Lights serie overtuigen door een zachte en aangename textuur. Het kan zich flexibel aanpassen aan de behoeften van de huid en voorziet haar voortdurend van vocht. Het compacte poeder kan worden gemengd uit zeven genuanceerde kleuren. Er kunnen veel verschillende kleurnuances en effecten worden bereikt. Het poeder houdt de huid glad en fris en zorgt voor een gelijkmatige en stralende afwerking. Borstels en make-upspiegels zijn inbegrepen, waardoor het assortiment van Shiseido de ideale metgezel voor onderweg is. Shiseido 7 Lights combineert veel verschillende producten in één. Met de zeven prachtige kleuren kan het poeder op veel verschillende manieren worden gebruikt als make-up, highlighter, blusher, oogschaduw of voor contouren. Alle zeven kleuren zijn met elkaar te combineren. Ze verzorgen de huid met plantaardige stoffen en zorgen voor een onberispelijk huidbeeld door voedingsstoffen en vocht aan te bieden. Reflecterende elementen zorgen voor fascinerende effecten bij blootstelling aan licht. Opvallend is ook de dekkracht van het poeder, waardoor lijnen, rimpels en andere huidirritaties geen kans krijgen. Met de Powder Illuminator en andere producten uit het Shiseido assortiment bereikt u een professionele en goed afgestemde make-up. Een groot voordeel van Shiseido's Rainbow Poeder is dat het flexibel reageert op de behoeften van de huid, zodat het poeder kan worden aanbevolen voor elk huidtype. Profiteer van de 7 Lights van Shiseido en perfectioneer uw make-up voor onvergetelijke momenten.