Meer informatie:

Van basic tot glamoureus - een palletreeks voor elke look

Met het Shiseido Essentialist Eye Palette presenteert Shiseido een nieuwe serie van langdurige oogschaduwpoeder in een blok van vier. De zogenaamde "Quads" zijn er in acht kleurnuances en bieden perfect op elkaar afgestemde kleuren die prachtig met elkaar kunnen worden gecombineerd of individueel kunnen worden gedragen. Tot twaalf uur duurzaamheid kan worden verwacht met de oogschaduwen. De Essentialist collectie heeft als doel vrouwen een palet aan basics te bieden. Als je niet veel make-up aanbrengt, heb je genoeg basiskleuren en looks in één product om je keuze te vergemakkelijken. Als u daarentegen graag veel make-up aanbrengt, heeft u een buitengewone kleurkeuze, die u zelden bij andere cosmeticafabrikanten aantreft. De pallets overtuigen allemaal door hun doordachte kleurstructuur. Elk Shiseido Essentialist palet bevat een lichte en zeer donkere tint. Hierdoor kunnen bepaalde delen van het oog worden verlicht en andere tegelijkertijd worden verduisterd. De vierkleurenpaletten bevatten altijd matte en glanzende tinten met metallic afwerking. Er zijn dus geen grenzen aan de verbeelding en de looks bieden veel ontwerpmogelijkheden. De vederlichte textuur van de oogschaduw is sterk gepigmenteerd, er is slechts een kleine hoeveelheid product nodig en er kan een intensief resultaat worden bereikt. Vrouwen van alle leeftijden en alle huid- en oogkleuren vinden hun perfecte kleurencombinaties in de grote selectie. Alle Shiseido Essentialist Eye Palette producten bevatten geweldige aardetinten die naar beige, bruin of grijs gaan. De kleuren blijven lang op het oog zitten, 's morgens wordt de oogschaduw zelfs zonder primer aangebracht, 's avonds nog op dezelfde plaats. Als u het kleureffect op het oog wilt versterken of een lange feestavond voor de boeg wilt hebben, raden wij u aan om vooraf een oogprimer op het ooglid aan te brengen. Alle producten van de Essentialist oogschaduw serie zijn dermatologisch getest en geschikt voor contactlensdragers. De paletten bevatten geen borstels en kunnen dankzij de zijdeachtige textuur ook met een vinger worden gebruikt.

Aziatische look met een luxueus tintje

De Shiseido Essentialist Eye Palette oogschaduwpaletten zijn langwerpig en bevatten elk vier kleuren op een rij. De poederoogschaduwen zijn mat en glinsterend en bieden een perfect op elkaar afgestemde kleurkeuze. Door het slanke ontwerp nemen ze weinig ruimte in beslag op de cosmeticatafel, in de handtas of in de cosmeticatas. De pallet ligt goed in de hand en is ontworpen voor privé of professioneel gebruik. De keuze is breed en de pallets zijn licht van gewicht en ideaal voor op reis. In plaats van veel enkele oogschaduwen, heb je meerdere kleuren in één palet die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van een lichte dagelijkse look tot een glamoureuze avond make-up, er zijn geen grenzen aan uw verbeelding. De zwarte buitenverpakking van het Shiseido Essentialist Eye Palette is minimalistisch en heeft een kleine rode streep aan de rand. Het Shiseido logo is bedrukt met witte letters op het palletdeksel. Men herkent een Aziatisch tintje, dat tegelijkertijd zeer luxueus en van hoge kwaliteit is.

Eén palet voor vele looks - de essentiële basis voor elke cosmetische tas

De Shiseido Essentialist Eye Palette collectie is verkrijgbaar in acht oogschaduwpaletten, elk met vier perfect op elkaar afgestemde nuances. Van glinsterend tot mat, beide formules zijn verkrijgbaar in elke pallet en bieden veel ruimte voor design. Als u uw make-up 's avonds een beetje glamoureuzer wilt maken, kunt u met slechts één palet veel mooie looks creëren. Het bijzondere kenmerk van de divisie is de matte donkere tint die altijd in elke pallet is ingebouwd en die ideaal is voor het verduisteren van lichte tinten. Een zogenaamde Smokey-Eye kan worden samengesteld met elk Shiseido Essentialist Eye palet. Deze donkere oogschaduwtint is te vinden in zwart, bruin of grijs. Aangebracht met een vochtig penseel kan het ook gebruikt worden als eyeliner. De Nuance 01 Miyuki Street Nudes is ideaal voor de dagelijkse look of voor op kantoor. De lichte matte kleuren zoals beige, grijs en abrikoos zijn ideaal om de licht glanzende tint in dit palet te mengen. Een goed alternatief met nude tinten is ook het Shiseido Essentialist Eye Palette 05 Kotto Street Vintage. Het bevat ook vier beige-bruine tinten, die vooral vlakkere vrouwen boven de 30 jaar en zeer goed mee te nemen zijn in het kantoor. De nuances uit het 07 Cat Street Pops gamma zijn allemaal uit de Lila kleurenfamilie. Twee nuances glinsteren en twee zijn mat. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u er een glamoureuze avondlook mee creëren. Voor vrouwen die van paars houden, is dit het ideale oogschaduwpalet. Als u op zoek bent naar de perfecte kleuren om mee uit te gaan of een avond make-up, zult u genieten van het Shiseido Essentialist Eye Palette 06 Hanatsubaki Street Nightlife Palette. Het heeft twee grote donkere tinten die ideaal zijn voor het verduisteren van het oog. De rokerige auberginekleur verleidt het oog onmiddellijk en kan ook individueel gedragen worden als eyeliner met een bevochtigd eyelinerborsteltje. Voor wie bruine of beige tinten te saai vindt, is het Shiseido Essentialist Eye Palette 08 Jizoh Street Reds de perfecte keuze. Het bevat vier echt sterke goede stemmingskleuren. Roze, oranje, roze en bruin. In de zomer en het voorjaar, een must-have palet dat perfect past bij een gebruinde huid. Het 03 Namiki Street Nature palet is geschikt voor een herfstlook en heeft naast goudkleuren ook een unieke groene tint en beige en donkerbruine tinten voor verduistering. Metallic kleuren zijn momenteel in de mode. De 02 Platinum Street Metals serie bevat vier geweldige tonen die elke look van zilver tot cognac direct uniek maken.