Meer informatie:

Van basic tot glamoureus - een palletreeks voor elke look

Shiseido presenteert Shiseido Essentialist Eye Palette een nieuwe serie van langdurige poederoogschaduw in een blok van vier. De zogenaamde "Quads" zijn er in acht kleurnuances en bieden perfect op elkaar afgestemde kleuren die uitstekend met elkaar gecombineerd of individueel gedragen kunnen worden. Tot twaalf uur duurzaamheid kan worden verwacht met de oogschaduwen.
De Essentialist-collectie heeft als doel om vrouwen een palet aan basistechnieken te bieden. Als je niet veel make-up aanbrengt, heb je genoeg basiskleuren en looks in één product om je keuze makkelijker te maken. Als u daarentegen graag veel make-up aanbrengt, heeft u een buitengewone keuze aan kleuren die u zelden bij andere cosmeticafabrikanten aantreft. De pallets overtuigen allemaal door hun doordachte kleurenstructuur. Shiseido Elk Essentialistisch palet bevat een lichte en zeer donkere tint. Hierdoor kunnen bepaalde delen van het oog worden verlicht en andere tegelijkertijd worden verduisterd. De vierkleurige paletten bevatten altijd matte en glanzende tinten met een metallic afwerking. Er zijn dus geen grenzen aan de verbeelding en de looks bieden veel ontwerpmogelijkheden. De vederlichte textuur van de oogschaduw is sterk gepigmenteerd, er is slechts een kleine hoeveelheid product nodig en een intensief resultaat kan worden bereikt. Vrouwen van alle leeftijden en alle huid- en oogkleuren vinden hun perfecte kleurencombinaties in het grote aanbod.
Alle Shiseido Essentialist Eye Palette producten bevatten geweldige aardetinten die naar beige, bruin of grijs gaan. De kleuren gaan lang mee op het oog, 's morgens wordt de oogschaduw ook zonder primer 's avonds nog op dezelfde plaats aangebracht. Als u het kleureffect op het oog wilt versterken of een lange feestavond voor de boeg heeft, raden wij u aan om van tevoren een oogprimer op het ooglid aan te brengen.
Alle producten van de Essentialist oogschaduw serie zijn dermatologisch getest en geschikt voor contactlensdragers. De paletten bevatten geen penselen en kunnen dankzij de zijdeachtige textuur ook met een vinger worden gebruikt.

Aziatische look met een luxueus tintje

De Shiseido Essentialist Eye Palette oogschaduwpaletten zijn langwerpig en bevatten elk vier kleuren op een rij. De poederoogschaduwen zijn mat en glanzend en bieden een perfect afgestemde kleurkeuze. Door het slanke ontwerp nemen ze weinig plaats in op de cosmeticatafel, in de handtas of in het cosmeticatasje. De pallet ligt goed in de hand en is ontworpen voor privé of professioneel gebruik. De keuze is groot en de pallets zijn licht van gewicht en ideaal voor op reis. In plaats van veel enkele oogschaduwen heb je meerdere kleuren in één palet die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van een lichte alledaagse look tot avond make-up, er zijn geen grenzen aan uw verbeelding. De zwarte buitenverpakking Shiseido Essentialist Eye Palette is minimalistisch en bevat een kleine rode streep aan de rand. Het Shiseido merklogo is bedrukt met witte letters op het palletdeksel. Men herkent een Aziatisch tintje, dat tegelijkertijd zeer luxueus en hoogwaardig oogt.

Eén palet voor vele looks - de essentiële basis voor elke cosmetische tas

De Shiseido Essentialist Eye Palette collectie is verkrijgbaar in acht oogschaduwpaletten, elk met vier perfect op elkaar afgestemde nuances. Van glinsterend tot mat, beide formules zijn verkrijgbaar in elke pallet en bieden veel ruimte voor design. Als u 's avonds uw make-up een beetje meer glamoureus wilt maken, kunt u met slechts één palet vele mooie looks creëren. Het bijzondere aan de indeling is de matte donkere tint die altijd in elke pallet is ingebouwd en die ideaal is voor het verduisteren van lichte tinten. Een zogenaamde Smokey-Eye kan met elke Shiseido Essentialist Eye Palette gewenste make-up worden geschilderd. Deze donkere oogschaduwtoon komt voor in zwart, bruin of grijs. Aangebracht met een vochtig borsteltje kan het ook gebruikt worden als eyeliner.
De Nuance 01 Miyuki Street Nudes is ideaal voor de dagelijkse look of voor het kantoor. De lichte matte kleuren zoals beige, grijs en abrikoos zijn ideaal om de licht glinsterende toon van dit palet te mengen. Een goed alternatief met nude tonen is ook de Shiseido Essentialist Eye Palette 05 Kotto Street Vintage. Het bevat ook vier beige-bruine tinten, die vooral vlakkere vrouwen ouder dan 30 jaar en zeer goed mee te nemen zijn naar het kantoor. De nuances uit het 07 Cat Street Pops assortiment zijn allemaal van de Lila kleurenfamilie. Twee nuances glinsteren en twee zijn mat. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u er een glamoureuze avondlook mee creëren. Voor vrouwen die van paars houden, is dit het ideale oogschaduwpalet. Als u op zoek bent naar de perfecte kleuren voor een avondje uit of een avond make-up, dan zult u genieten van het Shiseido Essentialist Eye Palette 06 Hanatsubaki Street Nightlife Palette. Het heeft twee grote donkere tinten die ideaal zijn voor het verduisteren van het oog. De rokerige auberginekleur verleidt het oog onmiddellijk en kan ook individueel gedragen worden als eyeliner met een bevochtigd eyelinerborsteltje. Als bruine of beige tinten te saai voor je zijn, is de Shiseido Essentialist Eye Palette 08 Jizoh Street Reds de juiste keuze voor je. Het bevat vier zeer sterke, goed humeurige kleuren. Roze, oranje, roze en bruin. In de zomer en het voorjaar, een must-have assortiment, ideaal voor de gebruinde huid.
Het 03 Namiki Street Nature palet is geschikt voor een herfstachtige look. Naast goudkleurige tinten heeft het ook een unieke groene tint en beige en donkerbruine tinten om te verduisteren. Metallic kleuren zijn momenteel in de mode. De 02 Platinum Street Metals assortiment omvat vier geweldige tonen die elke blik van zilver tot cognac direct uniek maken.