Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Shiseido Kajal Inkartist Intensieve innovatie

De cosmetische Shiseido Kajal Inkartist serie staat niet vast. Dat heeft het niet eens nodig, want het biedt oneindige mogelijkheden. Het begint met de applicatie, kohl, wenkbrauwpotlood, eyeliner en oogschaduw. In al deze gebieden kunnen de grote kleuren punten scoren. Ze zijn sterk genoeg om smalle accenten te leggen en elegant genoeg om in de volle breedte te schitteren. Hiervoor is een zeer speciale formule ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de wereld van kleuren voor deze serie geen grenzen kent. Omdat de textuur licht is en toch niet klein. Het is veegvast, waterbestendig en kan niet van zijn plaats worden verdreven, zelfs niet door scheuren. Dit laat zelfs extreme looks toe om hun kwaliteit in elke situatie te bewijzen. Ondanks de hoge pigmentatie is de textuur vederlicht en zorgt daardoor voor een enorm hoog draagcomfort.

Ook de uitrusting van de pennen werd niet bewaard. Exacte lijnen zijn geen probleem meer, omdat de slijper ervoor zorgt dat elke slag precies zit. Als de kleur meer ruimte moet innemen, dan is dat geen probleem. Elke kleur wordt geleverd met een klein sponsje dat de kleur prachtig aanbrengt en het mengen ook nog eens gemakkelijk maakt.

Maar technologie is niet alles. Dit wordt uiterlijk duidelijk als je kijkt naar de kleuren die deze serie zo bijzonder maken. Hier ziet u klassiekers en ook nuances die gegarandeerd veel aandacht zullen trekken. Om ervoor te zorgen dat elke look altijd perfect geënsceneerd is, zijn de ingrediënten van de Shiseido Kajal Inkartist cosmetica optimaal op elkaar afgestemd. Vooral polymeren en was zijn van groot belang. Omdat ze ervoor zorgen dat de kleur zacht en gelijkmatig op de huid kan glijden. De innovatieve Spherical Silicone Powders zijn verantwoordelijk voor de fluweelachtige uitstraling van elke individuele nuance. Omdat ze de kleur deze matte afwerking geven die het nooit van zijn glans kan beroven. Zo wordt de Shiseido Kajal Inkartist serie een ongelooflijk intense verleiding, die je niet ten koste van alles wilt vermijden.

Precisie is hier natuurlijk inbegrepen

Bij de cosmetische Shiseido Kajal Inkartist serie komen niet alleen dromerige kleuren kijken. Het brengt ook een grandioze techniek met zich mee. Dit is meteen duidelijk met de elegante pennen. Omdat er geen groot arsenaal aan externe hulpmiddelen nodig is. Deze pennen brengen alles wat ze nodig hebben. Zo zijn er altijd een kleine spons en een precieze slijper aanwezig. Deze helpen om de perfecte look te creëren. Precisie is eindelijk geen droom meer en deze optimale stijlen zijn geen probleem meer op de weg. Want elke kleur brengt alles mee wat hij perfect in scène zet. Maar ook de pennen zelf zijn te zien. Het elegante zwart is op zich al een mooie blikvanger, die door de gekleurde afwerking mooi los komt te zitten. Want aan het eind van elk potlood wordt de verborgen kleur onthuld. Deze vele voordelen maken de Shiseido Kajal Inkartist serie tot een praktische en elegante basis, die waarschijnlijk nooit zijn charme zal verliezen.

Mooi, mooi, Shiseido Kajal Inkartist

Er is geen tijd voor eentonige verveling in de cosmeticaserieShiseido Kajal Inkartist . De kleurenwaanzin begint met een kleur die op zich al gedempt en waardig is. Maar niet hier. Want 01 Theehuis is een warm bruin dat onovertroffen mooi is als kohl en als oogschaduw. De warme bruine tint geeft de ogen een stijlvol frame. Even elegant is de kleur 06 Birodo Green, die indruk maakt met een zeer diepe en donkergroene kleur. Deze kleur maakt de look intens, maar ook elegant en discreet. 05 Plum Blossom is minder terughoudend omdat dit sterke paars een even sterk effect geeft. De kleur 02 Lila Lotus is een droom als oogschaduw en een enorme verleiding als kajal. Het sterke, blauwachtig roze is altijd een goede keuze voor diegenen die hun uiterlijk sterk en zelfstandig willen definiëren.

De kleur 03 Rozenpagode gaat nog een stap verder. Want het rood van deze variant uit de Shiseido Kajal Inkartist serie is echt onvergelijkbaar. Dat is de kleur voor de vrouw die echt durft! De Nuance 04 Azuki Red schakelt dan een versnelling lager. Maar dat geldt alleen voor het extreme effect, want het intens elegante rood heeft wat nodig is om een moderne klassieker te worden. 07 Sumi Sky duwt dan de creativiteit van de serie naar de absolute top. Het stralende turkoois is nieuw en spannend. Blauw kan ook oneindig elegant en helder zijn. 08 Gunjo Blue bewijst dit op het eerste gezicht. Het heldere blauw bevindt zich in het medium kleurenspectrum en zorgt daardoor voor een stralend mooi resultaat. 09 Nippon Noir laat zien dat zwart nog steeds goed is voor innovatie. De kleur is intens en niets verstoort het effect van het oneindig mooie en diepe zwart. Waar er zwart is, kan wit niet ontbreken. In de Shiseido Kajal Inkartist serie is de kleur 10 Kabuki White dan ook klaar om licht in de stijl te brengen.