Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Dior Damenparfum

Dior Damenparfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dior J'adore: Een mijlpaal in de kunst van het parfumeren

De parfumserie J'adore - een Dior parfum voor vrouwen - werd gelanceerd in 1999 en is al lang een klassieker. Het recept voor succes: de creatie ruikt vrouwelijker dan bijna elk ander parfum voor de moderne vrouw. Het aroma - pure verleiding over de hele lijn! J'adore is gemaakt door de sterparfumeur Calice Becker en opent met een heerlijk vrouwelijke topnoot. Koorden van de ylang-ylangbloesem zorgen voor een heerlijk aroma. In het hart stralen de akkoorden van Damascusroos hun bloemige charme uit, terwijl de essentie wordt afgerond in de basisnoot met jasmijn samba en sandelhout. Op deze manier wordt een bloemig-zoete geurmix gecreëerd die gedurende een lange periode als een sensuele flair kan worden ervaren.

J'adore is een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf...

Met J'adore kunnen liefhebbers van bloemige geuren een Dior parfum voor vrouwen kopen dat meer dan alleen maar onmiskenbaar is. Zelfs onder de creaties van het luxelabel neemt het edele watertje een heel bijzondere plaats in. Het elixer is een eerbetoon aan de oprichter van het bedrijf Christian Dior en zijn grote passie voor bloemen. Terwijl het Eau de Parfum is gebaseerd op de harmonieuze rondingen van een vrouw als een silhouet, is de drager van het Eau de Toilette verpakt in de stof van een delicate plooijurk. Door zijn bloemige aroma is Dior J'adore een heerlijke zomergeur die zowel overdag als op warme avonden gedragen kan worden.

J'adore is keer op keer geïnterpreteerd...

Het Dior parfum voor dames - online beschikbaar in onze winkel - is zo'n doorslaand succes geworden op de parfummarkt dat er nu betoverende opvolgers zijn. Wie het bijzonder bloemig vindt, vindt zijn favoriete geur in J'adore Dior L'Absolue, gelanceerd in 2007. Kostbare bloemen absolue werd hier gecombineerd met akkoorden van Arabische jasmijn en Indiase tuberoos.

Drie jaar later komt J'adore L'Or op de markt, een parfumcreatie voor vrouwen die gemaakt Dior is van absolute en oosterse bloemennoten. Uiteindelijk hebben de creatieve geesten van het huis de oorspronkelijke geur opnieuw geïnterpreteerd en een sensuele geur gecreëerd met de naam J'adore de Parfum (2013) in Damascusroos, Toscaanse iris en poederige noten.

J'adore flesje betovert met een vrouwelijke look

Het Dior parfum voor vrouwen betovert niet alleen met zijn geur, maar heeft ook de vrouwenwereld veroverd dankzij zijn vrouwelijke flacon. De glazen fles wordt gekenmerkt door sensuele rondingen die doen denken aan het vrouwelijke silhouet. De delicate container slaagt er zo in om de ziel van zijn interieur, de geur, te weerspiegelen. Terwijl een ronde dop, waarvoor een glazen kraal speciaal ontworpen is, symbool staat voor het hoofd van een vrouw, staat de holle hals van de fles voor een slanke taille. Versierd met een gouden Massai-ketting, straalt het een bijzondere glamour uit.

Over de Dior vrouwengeur zei parfumeur François Demachy, de bedenker van enkele herinterpretaties van het parfum: "De eenvoud is vaak het resultaat van de hoogste verfijning. J'adore is de perfecte harmonie tussen oude en moderne parfumkunst. Het combineert de mooiste essenties en absoluten van natuurlijke bloemen op een eigentijdse manier."

En dan over zijn roeping als parfumeur: "Wat is mijn werk? Nou, om het meeste uit al deze edele stoffen te halen.... Kwaliteit Dior is onveranderlijk: dat is onze handtekening." Met zijn J'adore creaties heeft Demachy niets minder opgeleverd dan de meesterwerken uit zijn carrière. Als je jezelf wilt trakteren op iets nobels, kun je hier de edele Dior vrouwengeuren kopen tegen een redelijke prijs.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Dior Damenparfum met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 23 klant adviezen
Commentaar Neventold van 29. december 2014
Dior Dioressence

Heb al verschillende geuren van Dior en dit is mijn lievelingsgeur. Helaas minder bekend en daardoor ook moeilijker te verkrijgen.

Commentaar Swaver van 30. november 2014
Luxueuze body milk

Ik kreeg deze voor mijn verjaardag en was erg enthousiast. Ruikt heel aangenaam, ik zou het als bloemig omschrijven. Trekt snel in.

Commentaar Fje van 23. november 2014
exclusieve geur

Pure Poison is een verleidelijke en hypnotizerende geur vol met elementen van diverse bloemen en kruiden dat samen een fris en fascinerende geur neerzetten. De geur blijft lang hangen, en verveelt geen moment. Afgaande op de complimenten die ik ontvang als ik deze geur draag blijkt dat ik niet alleen de liefhebber van de geur ben

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
18 316
toepassen
vandaag tot-29%1