Meer informatie:

Perfect mat en langdurig - Dior Diorskin Voor altijd Perfect Mousse

De Dior Dior Forever Perfect Mousse is verkrijgbaar voor een matte teint met een poriënvrije afwerking. De interessante textuur van de foundation zorgt voor een licht en aangenaam draaggevoel. Het is luchtig en heeft een lichtere opaciteit, die er heel natuurlijk uitziet. Toch helpt het om de huid geperfectioneerd te laten lijken. Het matteert, maar laat geen poederig effect achter. Het Zero Pore Effect helpt om vergrote poriën te verbergen, zodat de teint er gelijkmatiger uitziet. De mousse is niet vettig en smelt met de huid. Het zogenaamde cocooning effect omhult het oppervlak met een fijn net. Het belooft tot 16 uur houvast zonder de huid te belasten. Het bevat ook een polymeer dat de kleurpigmenten beter fixeert en toch zacht en licht aanvoelt. De Dior Dior huid Forever Perfect Mousse Make-up is als een tweede huid of een sluier over de huid. Onzuiverheden worden verborgen en vervaagd.

Het bevat ook een voedende formule die dag na dag zijn werking ontplooit. De productie van talg en talg kan beter gereguleerd worden. De poriën lijken minder verwijd. Tegelijkertijd wordt een matte teint gecreëerd, die echter geenszins aan vitaliteit en natuurlijkheid inboet. Het beste is om de mousse over de normale vochtinbrengende crème aan te brengen. Het kan direct met de vingers worden aangebracht en verdeeld. De toepassing als een crème is zeer tijdbesparend en dus zelfs op de weg probleemloos mogelijk. Na het sporten of tijdens het reizen helpt de Dior Dior Forever Perfect Mousse van de huid om een snelle en langdurige make-up look te creëren. Zelfs voor de jongere huid die niet veel dekking nodig heeft, is de formule zeer geschikt.

De keuze aan kleuren varieert van zeer licht ivoorkleurig tot tinten voor een gemiddelde en donkere teint. Daarnaast zijn er verschillende ondertonen voor een koele, warme of neutrale huid. Dit ondersteunt een naadloos kleurresultaat voor elke huidskleur. Indien nodig kan de Dior Dior Forever Perfect Mousse van de huid natuurlijk gecombineerd worden met andere producten zoals bronzers, highlighters en meer. Een ander poeder is niet nodig vanwege het speciale Matt- en Zero Pore Effect. Dit helpt de huid ook beter te ademen en voorkomt een maskereffect.

Ook praktisch onderweg - De Dior Diorskin Forever Perfect Mousse verpakking

Ondanks de speciale textuur is de Dior Dior Forever Perfect Mousse van de huid verpakt in een praktische tube. Zo kan het moeiteloos worden getransporteerd, of het nu gaat om sport of om langere reizen. Het wordt ondersteboven opgeslagen en is daarom gemakkelijk te verwijderen, zelfs wanneer de vulhoeveelheid zinkt. Het deksel is in het typische middernachtblauw van Dior de houder. Daarnaast is er een zilverkleurige rand met een metallic glans. De buis zelf heeft een lichtbeige tint en is wit gegraveerd. Daarnaast is er een buitenverpakking van stevig karton in Dior donkerblauw karton. De Perfect Mousse heeft een individueel type verpakking binnen de fundamenten van het assortiment van het Franse merk. Dit maakt het gemakkelijker om voor elke gelegenheid het juiste product te kiezen, ook al zijn er meerdere Dior Forever make-up producten in uw make-up collectie. De kleurkeuze en naamgeving is vergelijkbaar tussen de verschillende formules. Dit vergemakkelijkt de oriëntatie en selectie voor elke huidskleur. Hoe hoger het cijfer, hoe donkerder de kleur. Daarnaast zijn er verschillende neutrale, warme of koele variaties.

De juiste tint voor elke teint - de Dior Diorskin Forever Perfect Mousse Collection

De Dior Dior Forever Perfect Mousse is de ideale keuze voor alle vrouwen die een langdurige matte teint willen. De luchtige textuur zorgt voor een natuurlijke dekking. De Zero Pore formule helpt vergrote poriën te verbergen. De huid ziet er meer vlekkeloos uit. De formule kan zelfs een effect hebben op de textuur van de huid tijdens langdurig gebruik. Het helpt om de productie van overtollig talg en talg te reguleren. Vergrote en vergrote poriën kunnen worden geminimaliseerd. Een speciaal polymeer zorgt voor een goede duurzaamheid, die tot 16 uur kan duren. Het vormt een fijn net over de huid. De kleurpigmenten balanceren de teint van de huid en verbergen onvolkomenheden. De huid kan nog steeds ademen en de make-up voelt bijna gewichtloos aan. Het gevoel van de tweede huid zorgt ervoor dat de foundation in de vergetelheid raakt, wat de Perfect Mousse een goede keuze maakt, niet in de laatste plaats voor alle dames die niet veel tijd aan hun make-up willen besteden. De mousse kan één crème direct met de vingers worden aangebracht. Dit bespaart ook tijd op de weg en de noodzaak om meer borstels of sponzen mee te nemen. Ook is er geen poeder meer nodig vanwege het matte effect. Afhankelijk van het uiterlijk en het gewenste resultaat kunnen andere teint producten zoals rouge natuurlijk ook gecombineerd worden.

De kleurkeuze is vergelijkbaar met de andere fundamenten van de Dior huidserie. Het getal geeft een indicatie van de helderheid, waarbij er nog steeds variaties zijn in de ondertoon binnen een kleurenfamilie. De Dior Dior huid Forever Perfect Mousse 020 Light Beige is een lichte, eerder geelbeige tint. De variant Dior Dior Forever Perfect Mousse 022 Cameo is roze van kleur. In het medium kleurenspectrum is er de vrij neutrale Dior Dior huid Forever Perfect Mousse 030 Medium Beige. Daarnaast is er de perzikkleurige Dior Dior huid Forever Perfect Mousse 033 Abrikoos Beige. De abrikoze ondertonen zijn ook zeer geschikt om een bleke, vermoeide teint weer vitaler en stralender te maken. De warme Dior Dior huid Forever Perfect Mousse 040 Honey Beige en Dior Dior de huid Forever Perfect Mousse 050 Dark Beige zijn dan te vinden in het medium tot donkere kleurenspectrum. De laatste is een licht roodachtige, warme lichtbruine kleur.