Meer informatie:

Dior Dior huid Mineraal Naakt Brons geeft de huid een exclusieve finish

De productlijn Dior Dior Mineraal Naakt Brons staat voor een lichte en zorgzame decoratieve cosmetica en wordt goed verdragen door elk huidtype. Lange tijd was het merk Dior voor de rijke en oudere vrouwen, wat te maken heeft met de oorsprong van het bedrijf. Dior Parijs was een belangrijke mode-locatie in Europa, maar het is altijd meer een luxemerk geweest als avant-garde pionier. Dit veranderde abrupt in de jaren '80 van de vorige eeuw, toen bekende gezichten en modellen werden opgenomen in de reclamestrategie voor parfums en cosmetica. Zij zorgden ervoor dat de producten verder werden ontwikkeld voor een jonge en interessante groep kopers. Tegenwoordig zijn de producten verkrijgbaar in veel eigen winkels en in de grootste warenhuizen ter wereld.

Zeer verfijnde formules combineren zeer wetenschappelijke formules met de natuurlijke actieve bestanddelen van mineralen en vitaminen, zoals het Dior Dior huidmineraal nude brons. Het onderzoek richt zich op een effectieve zorgaanpak met zelfactiverende helende krachten. Ook in het topsegment van de cosmetica spelen natuurlijke ingrediënten een belangrijke rol. Mineralen en vitaminen in de huid Minerale Naakt Brons productlijn Dior Dior geven een gezonde en natuurlijke uitstraling. De doelgroep van de huid Mineraal Naakt Brons productlijn Dior Dior omvat klanten van alle leeftijden. Het product wordt goed verdragen door alle huidtypen. Doorslaggevend voor de kopersgroep zijn de ongecompliceerde toepassing en het natuurlijke uiterlijk.

Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De klant heeft de keuze tussen zes kleurencombinaties. Dior Dior skin Mineraal Naakt Brons is een bruiningspoeder voor veeleisende klanten. Gouden mineralen en roze en abrikozenpigmenten zijn het recept voor succes voor klanten die waarde hechten aan lichte, nauwelijks waarneembare cosmetica en een natuurlijke glans. Snel wordt het gezicht betoverd met Dior Dior Mineraal Naakt Brons in een gebruinde huid. Het donkere poedergedeelte kan ook worden gebruikt om de contouren van het gezicht te bepalen. De Dior Dior huidverzorgingsformule van Mineraal Naakt Brons wordt aangevuld met effectieve mineralen en vitaminen. Het is een samenstelling die bijdraagt aan een goede huidademhaling en zelfactivering van een mooie huid. Veel klanten spreken van een goede consistentie en een gunstig effect van dit compacte poeder. Het bruiningspoeder bevat rooskleurige en gouden mineralen om het effect van licht te absorberen en het gezicht te verfraaien. De roze en abrikozenpigmenten versmelten met de huid en de lichte mica zorgt voor een gebruinde gloed op het gezicht. De huid wordt gelijkmatig en er ontstaat een gezonde, natuurlijke teint. Het bruiningspoeder beschermt de huid ook tegen schadelijke invloeden, ongunstige weersomstandigheden (koude) en luchtvervuiling.

Het ontwerp van het product straalt pure esthetiek uit

De poederdoos van Dior huid Mineraal Naakt Brons is gemaakt van licht plastic, maar ziet er zeer waardevol en edel uit. Het deksel is van zilver en draagt het typische geometrische patroon van Dior . Het zijn de uiteinden en rechte zijden van de vierkanten die op elkaar liggen en het patroon vormen. In het onderste deel van het deksel is de naam Dior discreet gegraveerd. In het deksel zit een spiegel en de onderkant van de doos is in een bronzen tint gehouden. Een blauw fluwelen hoesje is inbegrepen om het blikje te beschermen. De kartonnen doos is ook blauw. De artikelomschrijving is groot in het bovenste gedeelte op de kartonnen doos en de merknaam Dior onderaan. Beide zijn gedrukt in zilverkleur. De artikelbeschrijving Brons verschijnt in een bronzen lettertype. Alle overige informatie is te vinden op de smalle zijden van de doos. Het poeder wordt aangeboden in het ronde blik in twee tinten. Zowel de twee lichte als de twee donkere delen van het poeder staan in kwart cirkels tegenover elkaar. Op elk van de vier kleurenvelden staat een letter, wat resulteert in de aanduiding Naakt.

Dior is een van 's werelds toonaangevende luxemerken

In 1946 Dior richtte de modeontwerper Christian samen met zijn schoolvriend Marcel Boussac het bedrijf Christian Dior op. Marcel Boussac trad ook op als financiële partner als rijke textielfabrikant. Na de dood van Christian Dior in 1957 maakte het bedrijf onder leiding en met de deelname van verschillende mensen en praktijkvormen een wisselvallige geschiedenis door met vele ups en downs. Begin jaren '80 van de vorige eeuw was de belangrijkste bron van inkomsten al de verkoop van parfum en cosmetica. Sinds begin 2000 draagt het bedrijf steeds meer de merknaamDior , zonder de voornaam Christian. Vanaf het begin was het bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten van luxegoederen, aanvankelijk in Frankrijk met het hoofdkantoor in Parijs. Vandaag de dag is Dior een van 's werelds grootste fabrikanten van luxegoederen met veel productlijnen. Zeer bekende prestigemerken zoals Louis Vuitton, Donna Karan en Guerlain maken deel uit van de portefeuille van Dior het bedrijf. In totaal zijn er ongeveer 60 luxe merken. Met het gebruik van prominente kopstukken in de Dior reclame in de jaren tachtig kreeg de parfum- en cosmeticabranche een echte impuls. De bekendste gezichten zijn Monica Bellucci, Kate Moss, Natalie Portman, Jude Law en Charlize Theron. Zij hebben de parfums en cosmetische producten van de Dior finale interessant gemaakt voor de jonge en zelfbewuste vrouw. Sindsdien heeft het merk Dior een jonge klantenkring in de parfum- en cosmeticasector.

Dior Dior Skin Mineral Nude Bronze is een licht en compact poeder verrijkt met mineralen en vitaminen dat de opgevangen werking van de zonnestralen versterkt en een zeer evenwichtig effect in en op de huid geeft. Het poeder is verkrijgbaar in zes kleurencombinaties. Voor de lichte teint kunt u kiezen tussen Dior Dior huid Mineraal Naakte Brons 01 Zachte Zonsopgang, Dior Dior huid Mineraal Naakte Brons 02 Zacht Zonlicht en Dior Dior huid Mineraal Naakte Brons 03 Zacht Zonsopgang. De juiste keuze van het poeder is afhankelijk van de eigen kleurpigmentatie en bruine kleur van de huid. Voor de donkere huid en een intensief gebruinde Dior Dior huid is Mineraal Naakte Brons 04 Warme Zonsopgang, Dior Dior Mineraal Naakte Brons 05 Warm Zonlicht en Dior Dior Mineraal Naakte Brons 06 Warm Zonsopgang is geschikt.Dior Dior Huid Mineraal Naakte Brons 01 Zachte Zachte Zacht Zonsopgang is de lichtste kleurnuance van het nieuwe bronzende poeder van Dior . De Dior Dior huid Mineral Nude Bronze 01 Soft Sunrise bevat rooskleurige mineralen en zorgt met deze pigmentatie voor een zeer natuurlijke en rooskleurige teint. Het is licht als een veer op de huid en biedt extra bescherming.