Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het label, dat vooral bekend is geworden door de haute couture mode, verkoopt een breed scala aan producten. Aangezien Christian Dior , de oprichter van het Franse merk, zich ten doel had gesteld om vrouwen overal om zich heen te verfraaien, is het brede assortiment begrijpelijk. Decoratieve cosmetica van ons worden niet alleen Dior geacht te verfraaien, maar hebben ook een verzorgende werking. Hoogwaardige grondstoffen zorgen ervoor dat producten zoals Dior huidverzorgingsproducten de huid niet irriterenFlash Luminizer , maar voorzien van belangrijke ingrediënten. De onderzoeksafdeling van het bedrijf streeft niet alleen Dior naar innovatieve efficiëntie, maar ook naar de nieuwste looks. Cosmetica die rechtstreeks van de catwalk komen, zijn bijzonder in trek en staan aan de pols van de tijd. Producten voor een vlekkeloze teint worden voornamelijk ontwikkeld door Peter Philips, de senior make-up artist bij Dior ,.
Het Dior is Flash Luminizer een van de meest geavanceerde schoonheidsproducten van de laatste tijd. Als highlighter en concealer staat hij garant voor een frisse uitstraling. De natuurlijke schoonheid moet worden ondersteund, maar niet bedekt. Vrouwen over de hele wereld Dior gebruiken hun producten om een look te creëren die natuurlijkheid en perfectie combineert. De trend is meer en meer in de richting van een naakte look. De focus ligt op een verbeterde versie van het zelf. Met zijn innovatieve en unieke producten voegt het Dior een vleugje glamour toe aan deze look.
Dior haalt zijn plantenextracten uit zijn eigen tuinen over de hele wereld. De planten kunnen zich het best ontwikkelen in hun oorspronkelijke thuisland. Alleen de beste grondstoffen komen ten goede aan schoonheid. Intensief onderzoek in de etnobiologie is Dior bijzonder opmerkelijk. De hier ontdekte actieve ingrediënten worden verwerkt tot luxueuze cosmetische producten die niet alleen dag na dag de schoonheid onderstrepen, maar ook promoten. Franse lichtheid ontmoet gedegen expertise met de aanraking van een bepaald iets in de Dior producten. Alleen cosmetica kan zo uniek in de mode Dior zijn.

Het design

Het Dior Flash Luminizer is verpakt in een magische applicator. De praktische potloodvorm met de borstelapplicator maakt een bijzonder gerichte applicatie mogelijk. Het zilverkleurige potlood ligt door zijn ronde vorm comfortabel in de hand. Het koele metaal wordt gekenmerkt door een kleine proefafdruk en de belettering van het product. Een kleine drukknop aan het uiteinde van de pen zorgt voor een goede dosering van het product. De pen wordt beschermd door een typische kartonnen doos van Dior . De slanke verpakking wordt gehouden in het eenvoudige en elegante ontwerp dat kenmerkend is voor het Dior ontwerp. Alle benodigde informatie, van ingrediënten tot vulhoeveelheid en schaduw, vindt u hier.

Het assortiment

Highlighters behoren tot de populairste beauty tools. Het Dior Flash Luminizer is verkrijgbaar in drie verschillende tinten die passen bij de teint. De kleuren roos, ivoire en abrikoos zijn geschikt voor de meest uiteenlopende huidtinten. De fijne en nauwelijks zichtbare textuur van de Dior huid Flash Luminizer verfraait de huid met kleine highlights. Het speciale beautyfier Complex™ met hyaluronzuur microsferen maakt het mogelijk om kleine rimpels op te vullen. Vooral in de ooghoek is deze functie zeer praktisch. De vulling en extra verstrooiing van licht vermindert zichtbaar de kraaienpootjes en droogte lijnen. Het Dior is ook Flash Luminizer goed voor het nabootsen van rimpels. Op de zonneterrassen in het gezicht kunnen overal lichte accenten worden gezet. Toegepast onder de wenkbrauwen, tilt Flash Luminizer het ze Dior optisch op en opent het de ogen. Tekenen van vermoeidheid, donkere kringen rond de ogen en soortgelijke huidproblemen worden eenvoudigweg gewist.
De kleurkeuze moet altijd minstens één tint lichter zijn dan de geselecteerde foundation om het gewenste effect te bereiken. Het Dior is ook Flash Luminizer een goede keuze voor de populaire contouren. Toegepast op een gelijkmatig oppervlak worden de beste resultaten bereikt. Afhankelijk van de vorm van het gezicht kan de highlighter worden gebruikt om de gebieden op het voorhoofd, de brug van de neus en de kin te verlichten. Dit geeft de gezichtscontour en frisheid. De lippen lijken voller als er een highlight over de Venusboog wordt geplaatst. Een highlighter kan ook een gunstig effect hebben op het bovenste deel van de jukbeenderen. Strobing werkt hier Dior ook Flash Luminizer goed mee. Hier wordt de bronzer van de contouren eenvoudigweg weggelaten en worden alleen de helderste delen van het gezicht verder verlicht. Dit ondersteunt de natuurlijke gloed en de teint is bijzonder fris en stralend. Als je niet graag met verschillende kleuren werkt, zal het strobing heel eenvoudig en effectief zijn. Het Flash Luminizer is ook ideaal voor het herstellen van kleine oneffenheden en het verfrissen van de teint onderweg.