Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Complexion Idole Ultra Compact is een matte compacte make-up in een elegant design. Voor het eerst is de populaire Teint Idole formule ook verkrijgbaar in poedervorm. Niet alleen onderweg in de handtas of avondtas, maar ook op reis is dit zeer praktisch. De speciale formule belooft ook zonder herhaald gebruik een langdurig, mat resultaat.
De kern hiervan is een hoog percentage van 25 procent perliet. Het werd voor het eerst gebruikt in deze hoge concentratie voor make-up. Het vulkanisch gesteente kent een groot aantal toepassingen. Het is al lang een veel gebruikte grondstof in de bouw, scheepvaart, koeling en tuinbouw. Nieuwer is de toepassing in antitranspiratiesprays evenals in speciale tandpasta's, die afzettingen zouden moeten verwijderen.
Lancôme maakt ook gebruik van de veelzijdige rots. Het staat bekend om zijn hoge absorptievermogen. In het poeder vormt het een soort isolerende laag. Het stopt ongewenste glans en creëert een langdurige matte teint. De innovatieve formule is ontworpen om tot 16 uur mee te gaan en is dus gemakkelijk bestand tegen het dagelijks leven of speciale gelegenheden.
Vooral in de T-zone op voorhoofd, neus en kin worden veel vrouwen glanzender. Dit is typisch voor de vette en gemengde huid, maar afhankelijk van het weer, externe omstandigheden en meer kunnen andere huidtypen overdag ook glanzender worden. De langhoudende formule van Lancôme Complexion Idols Ultra Compact kan daarom selectief op deze gebieden of als regelmatige ondergrond over het hele gelaat worden aangebracht. Een applicator in de vorm van een spons zit direct in de chique poedervat. Een spiegel helpt ook bij snel nabewerken of aanbrengen op de weg.
De nuances van Lancôme Complexion Idole Ultra Compact houden rekening met de verschillende helderheid en ondertonen van de huid. Zo dragen ze bij tot een bijzonder natuurlijk resultaat. Uit de Teint Idole collectie van Lancôme zijn er ook andere geschikte producten voor een perfecte teint. Hieronder vallen camouflagestoppen, vloeibare funderingen en nieuwe soorten kussenfunderingen.

Het design

De Stichting Lancôme Complexion Idole Ultra Compact wordt geleverd in een zeer platte, rechthoekige poederdoos. Het ontwerp is zo compact dat het zelfs in een koppeling of in een kleine make-uptas past. Binnen zijn er twee compartimenten. De één houdt het geperste poeder vast, de ander bevat een klein sponsje. Hierdoor kan de make-up in een handomdraai worden ververst, zelfs als u op pad bent.
Een flapje beschermt de rest van het blikje tegen vuil en resten. In het royale deksel bevindt zich tevens een praktische spiegel.
De doos is gemaakt van hoogglans zwart plastic. Bij het designconcept van Lancôme passen goudkleurige accenten met metallic glans. De roos is altijd al het symbool van het Franse luxemerk geweest en is ook te vinden bij de Stichting Lancôme Teint Idole Ultra Compact. Als discreet detail is het in goud gedrukt op de onderste hoek van de bovenzijde. De betreffende kleurnuance met nummer en naam vindt u op de sticker op de vloer.

Het assortiment

De Lancôme Complexion Ultra Compact Make-Up is ideaal voor vrouwen die een matte teint willen die de hele dag of de hele avond aanhoudt. Voor het eerst bevat deze speciale formule maar liefst 25 procent perliet. Dit vulkanische gesteente staat bekend om zijn hoge absorptievermogen. Het vindt ook langzaam zijn weg naar de cosmetica-industrie en het Franse cosmeticabedrijf heeft het nu ontdekt voor gezichtspoeder.
Het vormt een soort isolerende laag op de huid, die van nature gewichtloos en comfortabel blijft om te dragen. Het helpt ongewenste glans tot 16 uur te voorkomen. Tegelijkertijd is de formule Lancôme Complexion Idole Ultra Compact ook olievrij. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel de vette als de gemengde huid. De compacte fundering kan worden gebruikt in het hele gezicht of alleen in de T-zone op het voorhoofd, neus en kin. Op deze manier wordt een natuurlijk resultaat bereikt.
Om het aanbrengen nog makkelijker te maken, bevat de poederdoos in de elegante Lancôme-stijl een spiegel en een spons. Met de applicator kan het poeder eenvoudig op de corresponderende plaatsen worden gedumpt. Dit maakt het ideaal voor onderweg, of het nu in de sportschool is, tijdens het reizen, voor verfrissing na een lange dag of gewoon voor het controleren van de teint in de brede spiegel in het deksel. Het blikje is erg plat en tamelijk langwerpig, zodat het nog steeds in een handige koppeling past.
De kleurkeuze van Lancôme Complexion Idole Ultra Compact helpt om uw huidskleur optimaal aan te passen. Naast lichtere en donkerdere tinten zijn er ook verschillende ondertonen van koel tot neutraal tot warm. De teintidolen Ultra Compact 04 Beige Nature is een medium neutrale beige toon. Een iets donkerdere en warmere variant is het teintidool Ultra Compact 05 Beige Noisette van Lancôme.
Afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid kan de poeder foundation uiteraard gecombineerd worden met concealers of andere producten voor de teint. De Lancôme Teint Idole Ultra Compact collectie omvat ook bijpassende cosmetica.