Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict It-Lash Mascaras moet voorzien in onvergelijkbare reeën ogen. Naast de klassieke kleuren zijn er ook twee trendkleuren in violet en roze verkrijgbaar. Deze corresponderen met de eyeliners van de Dior Addict It serie, zodat ze naar wens met elkaar gecombineerd kunnen worden. De mascara bevat een elastomeerborstel. Dit is zeer flexibel en bedekt de gehele lengte van de wimpers tijdens het aanbrengen. Dankzij de gekartelde punt kunnen nog fijnere en kortere haren of de wimpers op de onderste wimperlijn of de ooghoeken gemakkelijk worden vastgegrepen. De textuur is gebaseerd op een transparante gelbasis en diverse wassen.

Dit maakt de betreffende kleur bijzonder briljant en geeft het een grote glans. Het blijft zeer gemakkelijk te gebruiken, omdat het kan worden verwijderd met behulp van lauw water of regelmatige make-up remover. Dit nodigt uit tot vele kleurexperimenten, die indien nodig snel gecorrigeerd kunnen worden. Dior Addict omvat make-up voor de ogen, tal van lipproducten en diverse geuren. Modeverslaafden en fans van de nieuwste trends worden aangeduid als modeverslaafde. Het label heeft ook veel trendy kleuren en nieuwe formules die al zijn verschenen op de catwalks van de Dior modeshows.

In 1946 richtte Christian Dior zijn bedrijf op en opende zijn haute couturestudio aan de Montaignelaan in Parijs. Zijn eerste collectie werd door de vakpers al gevierd als een nieuwe look, die na de oorlogsjaren nieuwe en frisse wind bracht in de mode-industrie. Dior wordt beschouwd als een van de modehuizen die aanzienlijk heeft bijgedragen aan de reputatie van Parijs als de wereldhoofdstad van de mode. Ook na het overlijden van de ontwerper in 1957 zette het succesverhaal zich ondanks verschillende tegenslagen voort. Vandaag de dag omvat het brede assortiment een breed scala aan luxegoederen, van mode tot lederwaren, sieraden, cosmetica en parfums. Dior is één van de bekendste Franse merken ter wereld.

Het design

De Dior Addict It-Lash Mascara's kenmerken zich door hun flexibele borstel. De elastomeerhaartjes bedekken de hele applicator, zodat nog kortere haren of moeilijk bereikbare plaatsen op de wimperlijn met het bovenste uiteinde bereikt kunnen worden. De buis heeft het klassieke zwarte ontwerp met zilverkleurige details dat de Dior Addict-serie onderscheidt. Ook de zilverkleurige bal op het deksel is hier een handelsmerk. Om hygiënische redenen moet de mascara ongeveer om de zes maanden worden vervangen.

Het assortiment

De Dior Addict It-Lash mascara is verkrijgbaar in vier kleurvarianten. De Mascara 092 It Black is een diepzwarte tint, 272 It Blu een expressief blauw, 062 It Purple a purple en 872 Pink a bright pink. Allemaal hebben ze een zeer hoge kleurbriljantie, omdat de formule een transparante gelbasis bevat. Verschillende wassen geven de textuur zijn flexibiliteit en vergemakkelijken een gelijkmatige aanbrenging. Dit geeft de kleur ook een lichte glans. Volgens het mix-and-match-principe is er ook de passende Dior Addict It-Line eyeliner en andere make-upproducten voor elke kleur.

Voor een klein kleuraccent kunnen de gekleurde mascara's echter ook alleen worden toegepast op een krans van wimpers, bijvoorbeeld de onderste, terwijl de bovenste in klassiek zwart wordt gemasseerd. Ze kunnen ook alleen gebruikt worden voor de tips om een interessant kleurverloop te creëren. De textuur kan worden verwijderd met lauw water of een gewone make-upverwijderaar, zodat het resultaat eenvoudig kan worden gecorrigeerd of indien nodig volledig kan worden verwijderd.