Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Dior Addict It-Line zijn vloeibare eyeliners met een zeer precieze punt en briljante kleuren. Dior Addict is een populaire serie van Dior-Beauty en bevat ook bijpassende lipproducten en diverse geuren voor vrouwen. De naam is gebaseerd op Fashion Addicts en verwijst daarmee naar de altijd moderne en trendbewuste kleurkeuze en expressieve uitspraken. De It-Line combineert niet alleen ongebruikelijke kleuren, maar ook een speciale afwerking met een glanzende lakafwerking. De uitsluitend door Dior ontwikkelde gelstructuur zorgt voor een hoog dekkend vermogen, een lange houdbaarheid en een glanzend resultaat. Het kleeft niet en is daarom bijzonder aangenaam en vooral glad en precies aan te brengen. Het droogt onmiddellijk, waardoor het risico op vlekken tot een minimum wordt beperkt. Met lauw water of een gewone make-upverwijderaar kan het echter eenvoudig worden gecorrigeerd of volledig worden verwijderd. Dit vergemakkelijkt ook gemakkelijke experimenten met de expressieve eyeliners voor beginners. De zeer precieze punt kan gebruikt worden voor fijne, maar ook gebogen ooglid lijnen in kattenoog kijken. Itt-Black en Itt-Blue zijn de klassieke kleuren in diepzwart en koninklijk blauw. Er is ook een gedempte violet en een felroze tint. Deze vaste kleuraccenten of kunnen gecombineerd worden met de zwarte voering voor een subtieler resultaat. Dior werd in 1946 opgericht door Christian Dior en is nu één van 's werelds bekendste merken in het luxesegment. Niet alleen mode voor mannen en vrouwen, maar ook lederwaren, sieraden, horloges, geuren, verzorging, cosmetica en nog veel meer behoren tot het brede assortiment. Dior is nog steeds een van de Franse merken die Parijs heeft gevestigd als de modehoofdstad van de wereld, zelfs onder nieuwe creatieve en zakelijke leiding. Prominente adverteerders die Dior's parfum en cosmetische producten hebben gepromoot zijn onder andere Nathalie Portman, supermodel Kate Moss, Charlize Theron, Monica Belucci en Jude Law.

Het design

De Dior Addict It-Line eyeliners zijn verpakt in een slanke tube. De naam van de regel is te lezen op het zwarte, glanzende plastic in zilver. Het deksel heeft de zeer fijne penseelpunt geïntegreerd, waarmee de ooglidstrepen naar wens zeer smal of breder kunnen worden getrokken. Het heeft ook de karakteristieke zilverkleurige knop aan de bovenkant, die ook te vinden is op veel Dior Addict parfums en andere schoonheidsproducten.

Het assortiment

De Dior Addict It-Line is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Ze hebben allemaal een exclusieve gelstructuur en zijn daarom zeer gebruiksvriendelijk. De fijne penseelpunt vergemakkelijkt het aanbrengen en de verf droogt onmiddellijk. Dit voorkomt vlekken. Als de ooglidlijn toch gecorrigeerd moet worden, kan het product met lauw water of een make-upverwijderaar verwijderd worden. Anders overtuigt de innovatieve textuur met zijn lange duurzaamheid en kleurbriljantie. Het droogt op tot een glanzende lakafwerking die zeer glamoureus wordt. De Eyeliner Liquide 099 It Black is een klassiek pianozwart, terwijl 279 It Blue een koninklijk blauw is. Als trendkleuren en kleuraccenten zijn 169 It-paars, een violet, evenals de heldere 879 It-roze beschikbaar. Deze kunnen gecombineerd of samen met de zwarte ooglidlijn gedragen worden.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.