Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Lange grip voor de perfecte kus - De Dior Addict Lacquer Plump collectie

Het Dior Addict Lacquer Plump combineert de glans van een lipgloss met de dekkracht van een lippenstift. Daarnaast is er de lange, betrouwbare greep van een lipinkt en een stofferingseffect. De interessante formule combineert de voordelen van verschillende lipproducten in één product. Het kan als een vloeibare lippenstift direct worden aangebracht met behulp van de geïntegreerde applicator. Dit maakt de toepassing intuïtief, snel en eenvoudig. De Lakplump is een hybride product van make-up en een zorgzaam aspect. De formule wordt geactiveerd bij contact met de lippen. Het laat een glanzend effect achter met een lakafwerking. Binnen enkele seconden ontstaat een luchtige, zeer fijne film die intense kleur en glans combineert. De lippen voelen nog steeds comfortabel en licht aan. Tot acht uur stoppen moet mogelijk zijn. Bovendien is er een hydraterende werking voor nog meer comfort.

Lipplumpers zijn ideaal om de lippen meer volume te geven voor een korte tijd zonder enige tussenkomst. Ze bevatten meestal actieve bestanddelen die de bloedsomloop stimuleren en zo de lippen voller en voller laten lijken. Een licht tintelend gevoel tijdens het aanbrengen is normaal. De kleurpigmenten van de lipvernis van de lipvernis Dior zijn ingebed in een olie-in-water emulsie. Extracten uit natuurlijke hibiscus hebben een volumevergrotende werking, terwijl hyaluronzuur zich verfrist en voedt. De applicator werd ook geoptimaliseerd voor de innovatieve textuur. Het is recht, kort en smal. Op deze manier kan het gebruikt worden voor contouren en vulling. Speciaal voor felle, intensieve kleuren is het aan te raden om van tevoren een geschikt Dior contourmotief voor de lippen te gebruiken. De lippen kunnen ook worden geschild om een vlakke basis te creëren en de duurzaamheid van de kleur te verbeteren.

Het kleurenpalet is expressief, tijdloos en geschikt voor vele looks en gelegenheden. Peter Philips is de belangrijkste visagist van het Maison Dior en heeft de ontwikkeling begeleid. De Classics zijn eerder elegante, klassieke tinten zoals palissander of naakt. Extravaganter zijn de neonkleuren zoals roze of fuchsia. Wie van zowel glitter als glitter houdt, vindt de Glitter-Finish of Lurex-Finish. De fijne pailletten zijn niet zichtbaar op de lippen.

Hoge kwaliteit van het exterieur - het ontwerp van de Dior Addict Lacquer Plump

Het is qua ontwerp Dior Addict Lacquer Plump vergelijkbaar met de andere lipproducten uit de Addict-serie. U kunt ze herkennen aan het kleine knopje op het deksel. Toch heeft elk product en elke variant zijn eigen unique selling point. Als lipgloss lijkt het ontwerp van de Lacquer Plump op een glans. De buis is transparant aan de onderkant, maar de vorm suggereert een klassieke lippenstift. Op ongeveer de helft ervan, het logo van Dior . Ook hier is de kleur van het product nog steeds te zien door de uitsparingen. Het deksel is ook zwart met zilveren details en de speciale vorm aan de bovenzijde. De applicator is een spons met een tamelijk rechte vorm. Het is smal en dus nauwkeurig om ook de contouren te bepalen. De handgreep ligt ook goed in de hand. De beste manier om het op te vullen is om de verf vanuit het midden naar de buitenste randen aan te brengen. Het formaat is ideaal voor de handtas en heeft de typische, hoogwaardige Dior stijl.

Lip Plaque met volume-effect - De Dior Addict Lacquer Plump

Dit Dior Addict Lacquer Plump is een lipvernis met een lange houdbaarheid, hoge kleurintensiteit en een stofferingseffect. Het legt de nadruk op de lippen. Als hybride formule combineert het de voordelen van verschillende texturen. Het is even goed gepigmenteerd als een lippenstift en even glanzend als een lipgloss. De nieuwe olie-in-water emulsie bevat een natuurlijk extract van hibiscus. Dit creëert het volume-effect. Hyaluronzuur helpt om de textuur aangenaam licht en verzorgend te houden. Op deze manier voelen de lippen comfortabel aan en zien ze er lang glad en verzorgd uit. De kleur, die als pigment in de emulsie is ingebed, is daarom nog effectiever.

De formule van de applicator is precies afgestemd op de Lakvulling. Het is gemaakt van zacht schuim en vrij smal en kort. Op deze manier zijn de contouren gemakkelijk te traceren. De rest van de lippen kunnen in enkele streken gekleurd worden van het midden tot de rand. Het ligt intuïtief goed in de hand en helpt bij de economische dosering van de lipvernis. Indien gewenst kan natuurlijk vooraf een bijpassend contourmotief worden gebruikt.

Er zijn tal van kleuren die naast de klassiekers ook neon- en glitternuances bevatten. De Dior Addict Lacquer Plump 107 Platina is oorspronkelijk een beperkte kleur. Het is een vrij roos-beige met een koel zilverglitter effect. Een violette variant of een mauve is Dior Addict Lacquer Plump 327 glitteratti. Natuurlijk doet het zijn naam eer aan en heeft het ook nog eens glitter. De effectdeeltjes mogen niet ruw aanvoelen op de lippen, maar moeten perfect ingebed zijn in de textuur.

Een sterk oranje met een vrij gouden glanseffect is de Dior Addict Lacquer Plump 538 Dior Glitter. Een Fuchsiaton is de Dior Addict Lacquer Plump 677 DiscoDior . De Dior Addict Lacquer Plump 898 Midnight Star is een buitengewoon geluid. Het is een zeer paars blauw met glitters. Een in het oog springende kleur die ideaal is voor een feestelijke uitstraling.

De andere kleuren zijn nog steeds glanzend, maar hebben geen zichtbare glitterdeeltjes. Een woordspeling op de beroemde J'adore is de naam van de Dior Addict Lacquer Plump 868 J'adior. Het is bloedrood met delen van oranje en wat bruin. De Dior Addict Lacquer Plump 758 D-Mesure is iets meer koraalkleurig. De Dior Addict Lacquer Plump 448 Coral Shot is nog meer oranje en een beetje helderder. Er is een Mauve met Dior Addict Lacquer Plump 456 Dior Pretty. Het is een oud roze met delen van violet. Met de Nuance Neonpink van Dior Addict Lacquer Plump 768 Afterparty eindigt het feest nooit. Het roze van Dior Addict Lacquer Plump 676 Dior Koorts is iets blauwer, maar evenzo opzichtig.

Een donkerder magentatoon met een hoog aandeel violet is Dior Addict Lacquer Plump 777 Dior ly. De kleur van Dior Addict Lacquer Plump 926 D-Fancy is duidelijk donkerder en eerder bruinachtig. De Dior Addict Lacquer Plump 516 Dioeve is een taupe. Het is een combinatie van oud roze, beige en grijs. Zo wordt het een veelzijdig naakt. Eerder antiek roze of een lichte palissander is Dior Addict Lacquer Plump 426 Lovely-D. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, mag het vuurrood van Dior Addict Lacquer Plump 648 On Fire niet ontbreken.