Meer informatie:

Voor een mooie vakantie bruine teint, het hele jaar door

De serie Dior Bronze Protection Solaire combineert een effectieve bescherming tegen de zon met zorgzame en zelfbruinende componenten. Dit geeft de huid het hele jaar door een lichte bruine teint. Zelfs de vakantiebruine teint kan worden verlengd of geïntensiveerd met de luxe crèmes. De verfraaiende zonwering bevat het zogenaamde Tan-Protect complex met een drievoudige bescherming. Zowel UVA- als UVB-stralen en vrije radicalen worden geblokkeerd door het breedwerkende filter. De crème vormt een barrière en beschermt de huid. De producten bevatten onder andere microcapsules met antioxidanten. Dit uitgebreide actieve complex helpt ook om tekenen van veroudering door de zon tegen te gaan.

De crèmes, die overeenkomen met de bijnaam brons, geven de crèmes na het aanbrengen een lichte parelglans en geven de huid een subtiele uitstraling. De formule bevordert de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid, zodat een gelijkmatige en langdurige bruine teint zich kan ontwikkelen. Het Bronze Perfect Complex ondersteunt de positieve werking van de zon. De producten passen zich optimaal aan de pH-waarde van de huid aan en helpen de natuurlijke huidskleur te intensiveren en de huid van vocht te voorzien. De Dior Bronze Protection Solaire serie bevat ook een plantenextract dat de natuurlijke afgifte van ß-endorfines stimuleert. Zo worden een gevoel van geluk en een goed humeur al opgeroepen bij de bestelling. De geur van de Dior bronzen serie met een mix van Tiare, een bloem uit Polynesië, en Kau Pe bloemen uit de Marquesas Eilanden verleidt ook de zintuigen en doet u op vakantie gaan.

De speciale formules en romige texturen werden ontwikkeld in het Centre d'InnovationDior . Christian Dior Cosmetics bestaat al sinds 1969 en biedt vandaag de dag een breed scala aan decoratieve cosmetica en luxe verzorging voor gezicht en lichaam. Het traditionele Parijse huis staat ook bekend om zijn mode en accessoires, maar ook om zijn vele parfums. Zelfs na de dood van de ontwerper blijft Dior een van de bekendste en meest gewilde luxemerken ter wereld over. Met de verzorgingsproducten kunnen veeleisende vrouwen ook van hun eigen badkamer een ontspannende spa maken en genieten van de exclusieve formuleringen.

Glinsterend Brons

De Dior Bronze Protection Solaire crèmes worden, afhankelijk van de grootte van het product, verpakt in een tube of een ruimere dispenser. De hele serie is ontworpen in een glinsterende bronstoon en een donkerder bruin. De opdruk geeft informatie over het type crème dat specifiek voor het gezicht of lichaam beschikbaar is, en over de betreffende zonbeschermingsfactor. De stevige kunststof verpakking is ook ideaal voor op reis of naar het zwembad en het zwembad.

Zonwering van top tot teen

De Dior Bronze Protection Solaire crèmes zijn verkrijgbaar als uitgesproken gezichtscrèmes en voor het hele lichaam. Dames kunnen kiezen tussen een zonbeschermingsfactor van 10 tot 50. Dit maakt de producten geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Zelfs bij een bewolkte lucht of koelere temperaturen kan een zonbeschermingsfactor van 10 of 15 het gevoelige gezicht beschermen tegen schadelijk zonlicht. Dit voorkomt ook vroegtijdige huidveroudering. Voor de zomer of de vakantie aan het strand of in de bergen met de hoogtezon zijn er dus sterkere SPF-waarden. Ook dames met een gevoelige of lichte huid moeten hiernaar reiken.

Alle crèmes hebben een exotische geur met Polynesische Tiare bloemen en Kau Pe bloemen. Ze zijn gemakkelijk uit te spreiden en voorzien de huid van vocht. Het Bronze Perfect Complex ondersteunt de productie van melanine in de huid en daarmee de ontwikkeling van een natuurlijke bruine teint. De uitgebreide drievoudige bescherming Tan-Protect vormt een barrière tegen UVA- en UVB-straling en vrije radicalen.

Dior Solaire Protection Solaire Crème Protectrice Sublimante SPF 50 is een zeer effectieve zonbeschermings- en bruiningscrème speciaal voor de gezichtszone. Ze zijn ook verkrijgbaar als Crème Protectrice Sublimante SPF 30 en als Crème Protectrice Sublimante SPF 15 met een lage zonbeschermingsfactor, geschikt voor dagelijks gebruik of bewolkter weer. De rijke Lait Protecteur Sublimant SPF 15 lichaamsmelk werd speciaal voor het lichaam ontwikkeld. De Voile de Monoï Sublimant SPF 10 kan ook gebruikt worden voor het hele lichaam en bevat waardevolle Monoï-olie, die de huid verzorgt en een betoverende geur heeft.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.