Meer informatie:

Gedefinieerde wenkbrauwen in enkele seconden met tatoeage-effect

De nieuwe waterdichte en innovatieve wenkbrauwlijn van het huis heeft het echt Dior in zich. Nooit eerder is een cosmeticafabrikant erin geslaagd om een wenkbrauwproduct te creëren dat niet alleen langdurig op de huid blijft zitten, maar ook zeer eenvoudig te gebruiken is. De Dior Dior show All-Day Brow Inktproducten helpen alle vrouwen en mannen, ongeacht het vermogen en de tijd, dankzij een onfeilbare toepassing voor nieuwe wenkbrauwen in enkele seconden. De hoge en waterdichte pigmentatie zorgt voor wenkbrauwen met een tatoeage-effect. Tot 36 uur duurzaamheid en aangenaam draagcomfort zijn gegarandeerd. De puntige applicatorspons, gedrenkt in sterk geconcentreerde inkt, maakt een bijzonder nauwkeurige applicatie mogelijk. Het maakt niet uit of je borstelige wenkbrauwen wilt vormen of dat je nauwelijks bestaande en onvolledige wenkbrauwen wilt vullen en vervormen. De Dior Dior show All-Day Brow Ink is zowel voor thuisgebruik als voor de Make-Up Artist Kit. De kleurintensiteit kan worden opgebouwd. De eerste toepassing is om onvolledige wenkbrauwen voller te laten lijken door lichte stempelbewegingen. Met de hernieuwde onderdompeling in kleur wordt de applicator weer opgezogen en komt er weer meer kleur vrij. Het is zo licht op de huid dat het niet op de wenkbrauwen kan worden gevoeld of waargenomen. Nadat de wenkbrauwen met behulp van de stempeltechniek zijn gevuld, kan de puntige kant van de applicator worden gebruikt om een vorm te traceren en de contouren te verdiepen. Hierdoor ontstaan wenkbrauwen die men graag zou willen hebben. Iedereen wordt zijn eigen wenkbrauwontwerper en kan dankzij de waterdichte polymeren ook wateractiviteiten uitvoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn wenkbrauwen. Voor een natuurlijk resultaat is één applicatie voldoende en hoeft u de applicator niet een tweede keer in de verf te dompelen. De Dior Dior show All-Day Brow inkt maakt het gemakkelijk om de wenkbrauwen te vullen en bespaart veel tijd. Het is net zo makkelijk te gebruiken als een wenkbrauwpotlood en ziet er net zo natuurlijk uit als wenkbrauwpoeder.

Innovatief borsteltje voor perfecte wenkbrauwen

De Dior Dior show All-Day Brow Ink Ink Eyebrow Packaging doet op het eerste gezicht denken aan de klassieke Dior Dior show Mascara, die een vergelijkbare buitenverpakking heeft. Het ligt net zo goed in de hand en werkt in de verwerking van zeer hoge kwaliteit, als men gewend is van Dior cosmetica. De buis is volledig van metaalzilver en bevat de wereldberoemde Dior signatuur gestempeld als monogram. Een banderol aan het einde van de verpakking geeft de kleur van het product aan. De merknaam en productnaam worden in hoofdletters afgedrukt. Hier werd gebruik gemaakt van het Dior typische lettertype en de typische donkerblauwe kleur van het lettertype. De unieke sponsapplicator is losgeschroefd als een mascara. Het is licht geslepen en de vorm doet denken aan een highlighter. Dit formulier maakt de aanvraag zeer eenvoudig en bovenal nauwkeurig. De waterbestendige textuur is sterk gepigmenteerd en gaat tot 36 uur op de huid mee. Extra verzegeling met haarlak of wenkbrauwgel is niet meer nodig.

Van licht naar donker - alle brouwnuances zijn bedekt

De wenkbrauw Dior nieuwigheid Dior show All-Day Brow inkt is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Nuance 011 Light is geschikt voor zeer lichte tot lichte huid- en haarkleuren en kan worden gedragen in alle soorten blonde en grijze tinten. De tint 021 Medium is iets donkerder. Het is zeer geschikt voor donkere blonde tot medium bruine kleuren en ideaal voor brunette haartypes. Als je heel donker of zelfs zwart haar hebt, heb je de kleur 002 Dark nodig, die speciaal is ontworpen voor donkere haarkleuren. Met deze kleurnuances kan bijna elke wenkbrauw perfect worden gereproduceerd en geaccentueerd. Steeds meer vrouwen en mannen dragen de wenkbrauwkleur een of twee tinten donkerder dan de eigenlijke haarkleur om het gezicht meer structuur en diepte te geven. Sterren en sterren houden er ook van om hun wenkbrauwen te verduisteren om een bijzonder intensieve blik op de foto's te krijgen. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding als het gaat om toepassing. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren samen te mengen om ze beter aan te passen. U kunt de lichte toon Dior Dior Toon All-Day Brow Ink 011 Light gebruiken om de openingen op te vullen of de wenkbrauwharen vanaf het begin licht in de schaduw te zetten. Dan neem je de donkere toon 021 Medium en teken je de contouren van de wenkbrauwen of verdiep je de overgang van licht naar donker in een momenteel zeer populaire Ombré look. Voor een romantische look kunt u alleen de lippen naast de wenkbrauwen benadrukken en de rest van het gezicht ongeverfd laten. Tijdens het reizen is de Dior Dior All-Day Brow Ink Styler een zeer goede metgezel, omdat hij licht van gewicht is en weinig ruimte inneemt. Het voelt ook goed in de hand en maakt het stylen van de wenkbrauwen gemakkelijker in vergelijking met de andere wenkbrauwproducten die je als alternatief gebruikt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw wenkbrauwen wanneer u actief bent in het water of wanneer het heet is. De kleur blijft lang aan de huid kleven en gaat tot 36 uur mee. Geen zweten, geen uitsmeren en geen verkleuring bij weer en wind. Dat maakt de wenkbrauwstyliste Dior een echte ster in de make-up tas.