Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Verzorging en een gelijkmatige teint in één stap

De producten uit het Dior Dior assortiment van Forever & Ever Control combineren verzorging en make-up op een unieke manier. Het fijne poeder Dior beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voorziet haar van vocht. Bovendien bereidt het de make-up vakkundig voor en verfrist het haar door de huid glad, egaal, gelijkmatig en fris te maken. Het effect is onmiddellijk merkbaar, zodat het poeder ook geschikt is voor een spontane make-up verfrissing. Dior Dior Huid Forever & Ever Control zorgt voor een matte en langdurige finish. De luchtige textuur van het poeder zorgt voor een aangenaam huidgevoel.

Plantaardige extracten voeden de huid tot in de diepe lagen en zorgen voor een egale, frisse en ontspannen teint. Het resultaat is een gladde, frisse en stralende teint. Het poeder Dior is dermatologisch getest en bereikt optimale resultaten, zelfs op een droge, vette of gevoelige huid. Dior Dior Skin Forever & Ever Control is bijzonder geschikt voor verfrissende make-up. Met zijn universele kleur past hij zich optimaal aan de betreffende huidskleur aan. Bovendien kan de toepassing eenvoudig en snel worden uitgevoerd. De elastische bekleding van de poedervormige bus en de meegeleverde Kabuki-borstel zorgen voor een nauwkeurige dosering en een schone applicatie.

De producten uit de Dior Dior Forever & Ever Control serie versterken en perfectioneren de make-up. Het poeder dat gelijkmatig op het gezicht wordt aangebracht, neutraliseert de glanzende zones en verfrist de make-up. Bovendien is het poeder zeer vriendelijk voor de huid en geeft het een aangename frisheid. Ook u kunt vertrouwen op de Dior Dior huidverzorgingsproducten van Forever & Ever Control om uw make-up te perfectioneren.

De elegantie van Dior

Er is geen betere manier om je make-up te perfectioneren, op te frissen of aan te vullen dan met Dior Dior de poeders Forever & Ever Control van de huid. Ze zorgen voor frisheid en vocht en brengen het volledige effect van make-up naar boven. Bovendien overtuigen de poeders met een aantrekkelijk verpakkingsontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in kleine zwarte blikjes. Het bijzondere aan hen is dat ze een gerichte en economische dosering ondersteunen met een speciale bekleding. Daarnaast wordt een Kabuki borstel meegeleverd die het aanbrengen op de T-zones vereenvoudigt. De compacte poederdozen zijn ook ideaal voor op reis of op reis. De producten van de Dior Dior skin Forever & Ever Control serie zijn te herkennen aan de zwarte poederdoosjes en het logoDior . Ook in elke Beautybag en in elke badkamer zijn de edele en praktische verpakkingen altijd een absolute blikvanger.

De oplossing voor een gelijkmatige, stralende teint

De producten uit het Dior Dior assortiment van Forever & Ever Control worden vooral aanbevolen voor het verfrissen of afronden van make-up. Het zijn hoogwaardige poeders die de huid intensief verzorgen en hydrateren. De losse textuur van het poeder Dior zorgt voor een aangenaam huidgevoel en zorgt tegelijkertijd voor een matte en frisse finish. Een fijne film beschermt de gezichtshuid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en geeft haar vocht. Bovendien wordt de teint gelijkmatiger, soepeler en frisser. Dit dermatologisch geteste poeder is ook Dior geschikt voor de gevoelige, vette en droge huid.

De speciaal afgedekte poederdozen en de bijgeleverde Kabuki-borstel vergemakkelijken het doseren en aanbrengen. Zelfs een spontane make-up verfrissing onderweg is geen probleem met de Pudre Libre from Dior Dior skin Forever & Ever Control. Het bijzondere aan de Dior Dior producten van Forever & Ever Control is dat ze de kleurverschillen van de huid in balans brengen en de structuur van het huidoppervlak gelijkmatiger maken. De make-up is geperfectioneerd en versterkt. Dit neutraliseert glimmende gebieden en maakt oneffenheden in het oppervlak gladder. De huid wordt glad, fris, soepel en egaal. De langdurige werking van het poeder Dior beschermt de make-up de hele dag door. Ontdek de poeder Libre from the Dior Dior skin Forever & Ever Control huidverzorgingslijn om uw make-up aan te vullen en te verfrissen.