Meer informatie:

Het concept

De compacte fundering Dior Diorskin Forever Extreme Control overtuigt door zijn hoge dekkracht en een perfect matte afwerking. Het biedt volledige controle tegen ongewenste glans zonder in te boeten aan draagcomfort en een langdurig aangenaam huidgevoel. Het speciale poeder bereikt een middelhoog tot hoog dekvermogen en heeft daarom een geweldig uitziend resultaat als het alleen gedragen wordt. Als alternatief kan de praktische poedervat ook overdag meegenomen en gebruikt worden om de make-up op te frissen. De formule kan ook zeer goed worden aangebracht als fixatiepoeder met de Diorskin Forever Fluid Foundation met vloeibare textuur. Het poeder heeft een onscherp of zacht scherpstellend effect, wat ook vergrote poriën optisch vermindert. Het is zeer fijn gemalen en ultra-absorberend. Dit resulteert in een extreem mat en geperfectioneerd ogend resultaat met een lange levensduur. The'Poreless Effect' is niet alleen puur optisch, maar werd door Dior ontwikkeld als een huidverzorgingscomplex. De essentie helpt om de huid weer in balans te brengen en haar er elke dag mooier uit te laten zien.

Niet alleen de fundering, maar ook de applicator werden speciaal ontwikkeld. De Dior Backstage professionals zijn dol op de praktische sponzen en daarom is er gekozen voor een materiaal met een zeer strak net. Op deze manier kan de poederextuur bijzonder soepel worden aangebracht voor een natuurlijker finish. Voor nog meer comfort is er een spiegel in de bus geïntegreerd om de make-up overdag of 's avonds te controleren en indien nodig opnieuw aan te brengen. Er zijn verschillende kleurnuances waaruit u kunt kiezen, die natuurlijk bijzonder goed passen bij de bijpassende camouflagestoppen en ook bij de vloeibare make-upvarianten van het Franse luxemerk. Daarnaast is er een hervulsysteem voor navullen, wat kosten bespaart en minder afval oplevert. Tegelijkertijd kunnen de verschillende nuances desgewenst gemakkelijker worden gewijzigd. Een goed voorbeeld is het verschil tussen een gebruinde huid in de zomer en de winter, wanneer veel vrouwen hun make-up producten een tint lichter nodig hebben.

Het design

De Dior Diorskin Forever Extreme Control overtuigt ook visueel met zijn elegante en praktische design. Het is een compacte fundering, zodat als afdekking een poederdoos is gekozen. Het slanke, rechthoekige ontwerp is ook ideaal voor het dragen in uw handtas. De spiegel in de bovenkant van het deksel en een eigen vak met de bijpassende cosmetische spons vergemakkelijken het aanbrengen zelfs onderweg. Het blik wordt bewaard in het typische donker middernachtblauw en toont het logo van het merk Dior in zilver. Na de eerste aankoop is het mogelijk om praktische navullingen te gebruiken. Het systeem voor het bijvullen is goedkoper en tegelijkertijd beter voor het milieu.

Het assortiment

Dior Diorskin Forever Extreme Control Foundation is extreem mat, zeer duurzaam en heeft een flatterende zachte focus. De compacte make-up heeft een zachte poederdextuur die zeer fijn gemalen is. Het poeder absorbeert overtollige olie optimaal voor een perfect matte teint. The'Poreless Effect' heeft ook een verzorgend aspect dat helpt om de huid er mooier en zelfs dag na dag uit te laten uitzien. Voor een optimale aanbrenging van de poederdextuur is in de poedervat een cosmetische spons met een bijzonder dichte structuur aangebracht. Het verdeelt make-up optimaal, of het nu gaat om een volledige foundation of om een bevestigingspoeder, over andere producten zoals vloeibare foundations of camouflagestoppen. Een gemiddelde tot hoge opaciteit kan worden bereikt zodat onregelmatigheden optimaal kunnen worden verborgen. De elegante poederdoos met het zilverkleurige Dior-logo kan na de eerste aankoop eenvoudig worden bijgevuld.

De tinten variëren in helderheid, maar ook in de ondertonen, om voor elke teint de meest natuurlijke kleur te vinden. Dior Diorskin Forever Extreme Control 030 Medium Beige is een middelneutraal beige waartoe de Dior Diorskin Forever Extreme Control Refill 030 Medium Beige behoort. De roze versie is Dior Diorskin Forever Extreme Control 032 Beige Rose met Diorskin Forever Extreme Control Refill 032 Beige Rose. Dior Diorskin Forever Extreme Control 040 Honingbeige of Diorskin Forever Extreme Control Bijvulling 040 Honingbeige is een donkerdere en geelachtigere tint. Het bijvulsysteem is ook praktisch als u tussen nuances wilt schakelen. Het binnenste deel met het eigenlijke poeder en de spons kan in een paar eenvoudige stappen vervangen worden. Het elegante, donkerblauwe blik met spiegel is eenvoudig te hergebruiken. Dankzij het slanke ontwerp is hij ideaal voor onderweg, zodat de teint altijd gemakkelijk kan worden ververst wanneer dat nodig is. De ultra-matte formule is ook ideaal voor een gemengde en vette huid die gevoelig is voor overmatige glans.