Meer informatie:

Het concept

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion geeft een perfect frisse teint gedurende 16 uur. Langdurige houvast en ingetogen helderheid geven de vrouw een prachtige huid voor de hele dag. Met zijn vloeibare en onbeschrijflijk frisse textuur creëert Diorskin Forever Perfect Cushion een flinterdunne, matte sluier die een perfect fris en bijna stralend uiterlijk geeft zonder de huid te verzwaren en in geringe mate te verstoren. Na het aanbrengen van Dior Diorskin Forever Perfect Cushion blijft er alleen een frisse, zachte en fluweelzachte teint over. 92 procent van de vrouwen die Dior Diorskin Forever Perfect Cushion voor het eerst gebruikten, zei dat hun huid een matte, stralende teint had. De kussenprimer is verkrijgbaar in vele tinten, van Ivoor tot Honingbeige, die zich perfect aanpast aan de verschillende huidtypen.

Dankzij een gepatenteerde Air-Cushion technologie behoudt Diorskin de kwaliteit en het verzorgende effect van zijn pigmenten en ingrediënten in elke toepassing. Van ontbijt tot diner, de kleur blijft aangenaam vers op zijn plaats zonder zelfs licht te lopen. Deze greep wordt geboden door de zogenaamde Colour-Lock-technologie. Of het nu warm, vochtig of zelfs extreem weer is, de greep van Diorskin Forever Perfect Cushion is gewoon perfect. De verzorgende essentie Poreless-Effect versterkt de huid elke dag om haar natuurlijke evenwicht te herkennen en te behouden.

Het resultaat is een veel fijnere huidtextuur. Kleine gebreken van de huid zijn verborgen, poriën zijn veel minder zichtbaar na het aanbrengen van Dior Diorskin, de teint ontvangt een matte maar duidelijk herkenbaar frisse uitstraling Dior Diorskin Forever Perfect Cushion moet 's ochtends op de huid worden aangebracht. Bovendien is de foundation perfect voor het vernieuwen, corrigeren en verfrissen van de teint op elk moment terwijl u onderweg bent, wat resulteert in een frisse en natuurlijke look zonder zelfs maar de geringste masker-achtige uitstraling.

Het design

Zoals gebruikelijk bij Dior maakt de verpakking van Dior Diorskin Forever Perfect Cushion een nobele indruk. Alle glazen delen zijn mat, het deksel betovert door zijn typische Dior nachtblauw met iriserend CD-logo erboven, is in zilver gezet en heeft een extra reliëf "Diorskin" opschrift.

Dior Diorskin flessen hebben een praktische en zeer gebruiksvriendelijke pompdispenser, waarmee de hoeveelheid zeer goed gedoseerd kan worden. Eén pompbeweging van Diorskin Forever Perfect Cushion is voldoende voor het hele gezicht, de ingrediënten zijn leesbaar op de verpakking gedrukt en wit geschreven op middernachtblauw karton. Dit Dior-typische blauw maakt van Dior Diorskin Forever ook een blikvanger in de badkamer en op de toilettafel.

Het assortiment

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion is nu verkrijgbaar in zes tinten en de bijbehorende Recharge packs. Dit zijn de tinten Ivoor Ivoorschrift nr. 10, nr. 11 crème, nr. 12 porselein, nr. 20 Beige Beige, Middelmatig Beige nr. 30 Beige, nr. 40 Honey Beige en de Recharge aanbiedingen voor elke tint, waarbij voor elk huidtype dat voornamelijk in Europa voorkomt een passende tint van Dior Diorskin Forever Perfect Cushion werd ontwikkeld, in elke tint de textuur overtuigt met zijn natuurlijke resultaat, gemakkelijk te gebruiken is en ook zeer lekker en fris ruikt. Een uitstekende foundation is de beste basis voor een goede make-up.

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion creëert deze perfecte teint door niet alleen onregelmatigheden te verbergen, maar ook de huid te laten stralen in een passende en natuurlijke tint. De Dior Foundation ziet er nooit maskerachtig uit, versmelt met de huid en weegt haar niet. De eisen die aan een stichting worden gesteld, zijn de afgelopen jaren drastisch veranderd. Vroeger was het vaak een bruine teint die alles zoveel mogelijk bedekte, tegenwoordig ligt de nadruk vooral op natuurlijkheid. Een goede foundation moet de indruk wekken dat de huid er altijd zo perfect uitziet. Een uitstekende foundation zoals Diorskin Forever Perfect Cushion moet onzichtbaar en zichtbaar zijn.

Diorskin Forever Perfect Cushion bereikt dit niet in de laatste plaats door het brede kleurenpalet. Een fundering mag niet plotseling waarneembaar worden, zelfs niet bij gewijzigde lichtomstandigheden. Of het nu bij daglicht, kaarslicht, voor de TV of onder felle koplampen is, een goed aangebrachte foundation laat niet zien of de kleur overeenkomt met de huid waarmee ze versmelt. Dior Diorskin Forever Perfect Cushion laat de uitstekende resultaten zien die typisch zijn voor Dior. En dit de hele dag zonder te storen op elk gewenst moment. Zelfs tijdens het sporten wordt deze foundation niet olieachtig en er is geen gevaar dat Dior Diorskin Forever Perfect Cushion zal lopen, zelfs in de zwaarste regenbuien.