Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als je wilt dat je make-up helder en stralend is, moet je de producten uit het Dior Diorskin Star assortiment nu testen. Het is een unieke foundation die de huid verwent met haar vloeibare textuur en perfect voorbereidt op de make-up. Dior Diorskin Star ontwikkelt een medium opaciteit en zorgt voor een stralende afwerking. De Dior Foundation bevat een lichte vloeistof die de huid er egaler en stralender doet uitzien in haar natuurlijke glans. Dior maakt ook gebruik van fijne bolletjes silica om het licht vast te leggen en de huid er egaler uit te laten zien. Kleurafwijkingen worden geneutraliseerd door filterpigmenten. De Dior Foundation maakt de teint zuiverder, frisser en stralender.

Bovendien verzorgen plantaardige ingrediënten de huid en verminderen roodheid, schaduwen en vlekken. De huid ziet er frisser, gladder en stralender uit. De producten van de Dior Diorskin Star serie bieden een uitstekende bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden met een zonbeschermingsfactor tussen de 15 en 30. De basis van de Dior Diorskin Star Teint Studio serie is dermatologisch getest en is geschikt voor de normale huid, droge huid, gemengde huid, vette huid en gevoelige huid. Bovendien overtuigt deze innovatieve fundering met een eenvoudige en snelle toepassing. De vloeibare textuur wordt met de bijgeleverde blender aangebracht en gelijkmatig verdeeld. Vervolgens kan de oppervlaktestructuur gemodelleerd en de concealer naar wens toegepast worden. Ontdek de unieke fundering uit het Dior Diorskin Star assortiment.

Het design

De foundation uit de Dior Diorskin Star serie zorgt voor een egale en stralende teint en een perfecte voorbereiding van de make-up. Maar deze stichting kan ook overtuigen met haar succesvolle verpakkingsontwerp. Het is verkrijgbaar in elegante glazen dispensers. Ze maken een fijne en economische dosering van de inhoud mogelijk, terwijl de meegeleverde mixer helpt bij een gelijkmatige toepassing. De kleine en compacte dispensers maken van de Dior Foundation ook de ideale metgezel tijdens het reizen en onderweg. De producten uit de Dior Diorskin Star serie zijn te herkennen aan de glazen dispensers en het Dior logo.

Het assortiment

Als u uw huid voor de make-up intensief wilt verzorgen en laten glanzen, moet u vertrouwen op de producten uit de Dior Diorskin Star serie. Het is een moderne foundation die de huid verwent met haar vloeibare textuur. De foundation zorgt voor een stralende afwerking en bereidt de make-up voor met een gemiddelde dekkracht. Met een speciaal ontwikkelde vloeibare en fijne bolletjes silica vangt de Dior Foundation het licht op en garandeert een frisse en stralende teint. Bovendien worden kleurverschillen gecompenseerd door filterpigmenten.

Kruidensubstanties ontwikkelen een intensief verzorgend effect en verminderen huidirritaties zoals roodheid, schaduwen en vlekken. De huid wordt snel egaler, soepeler en jonger, wat zorgt voor een natuurlijke en stralende teint. Bovendien hydrateren Dior Diorskin Star producten de huid en vormen een zeer effectieve beschermende film tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Dior Foundation heeft een zonbeschermingsfactor tussen de 15 en 30 en Dior Diorskin Star Teint Studio producten zijn dermatologisch getest en volledig effectief, zelfs op de gevoelige, droge en vette huid. De Stichting is eenvoudig en flexibel in gebruik. Naast de meegeleverde blender en de Fluid Foundation Sponge zorgt het brede kleurenpalet ervoor. De fundering uit de Dior Diorskin Star serie is verkrijgbaar in de volgende kleuren: 010 Ivoire, 020 Beige Clair, 022 Camée, 023 Peche, 030 Beige Moyen, 031 Sablé, 032 Beige Rosée, 033 Beige Ambrée, 040 Miel, 043 Canelle, 050 Beige Foncée en 060 Moka.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.