Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Iedereen die aandacht besteedt aan subtiliteiten in make-up en flexibel de juiste kleuren wil gebruiken, moet eens kijken naar de Dior Fix it Colour Care-serie. Veelzijdig in te zetten kleurcorrectiepotloden met twee texturen, drie toepassingsgebieden en vier expertkleuren. Met Dior Fix it Colour kunnen kleurfouten op de lippen, rond de ogen of in de teint snel gecorrigeerd worden. De pen zorgt hiervoor voor een indrukwekkende opaciteit. Tegelijkertijd ontwikkelen ze een intensief verzorgend effect dat de huid voor een lange tijd beschermt. Het zachte focuspoeder zorgt niet alleen voor een aangename textuur, maar vult ook rimpels op en verfijnt het uiterlijk van de huid.

De kleurcorrectiepen van Dior biedt vier kleurvarianten om verkleuringen optimaal te verbergen: Groen, blauw, geel en abrikoos. Het blauwe potlood is het meest geschikt voor Aziatische of Centraal-Europese huidtypen met een geelachtige tint. Het geeft meer glans en helpt tegen een bleke teint. De abrikoos schaduw zorgt ook voor frisheid en elegantie. Grijze sluiers worden verwijderd van de gekleurde en doffe huid. Vlekjes en bruine vlekken evenals donkere kringen rond de ogen worden snel gecorrigeerd. Terwijl de abrikozenvariant geschikt is voor donkere huidtypen, gebruiken lichte abrikozen een geel potlood. Het corrigeert donkere kringen rond de ogen en blauwe plekken. Donkere vlekken verdwijnen en de blauwachtige tint van de lippen wordt geneutraliseerd. Hierdoor ziet de lippenstift er beter uit. De groene versie van Dior Fix it Colour is ideaal voor een roze en lichte huid. Deze pen helpt vooral goed tegen rode vlekken. Het verbergt roodheid en gebieden rond schepen.

Alle pennen van de Dior Fix it Colour serie zijn dermatologisch getest en kunnen worden geclassificeerd als huidvriendelijk. Ontdek de correctiepennen van Dior's Fix it Colour gamma om uw teint te verbeteren.

Het design

De praktische en veelzijdige kleurcorrectiepennen van Dior Fix it Colour elimineren kleurverschillen in een mum van tijd. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleurvarianten zodat elk huidtype ermee behandeld kan worden. De potloden zorgen voor een gladde, egale en frisse teint.

De Dior pennen worden geleverd in een transparante kunststof koffer waardoor hun kleur op het eerste gezicht te herkennen is. De pen zelf is zilverkleurig en kan uit de koffer worden getrokken. Het kan worden losgeschroefd voor toepassing en na gebruik weer worden gesloten. De vorm van de pen garandeert een nauwkeurige toepassing door zich te richten op specifieke probleemgebieden. De Fix it Colour pennen van Dior zijn slank en compact zodat ze gemakkelijk in uw bagage passen. Dior Fix it Colour's unieke kleurcorrectie pennen zijn te herkennen aan de transparante hoes en het Dior logo.

Het assortiment

Als u een effectieve balans wilt vinden tussen oneffenheden en oneffenheden in de gezichtshuid, hebt u een kleurcorrectiepotlood van hoge kwaliteit nodig. De pennen van de Dior Fix it Colour serie zijn in staat om zelfs fijne nuances te corrigeren en zijn eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik. Ze zijn uitgerust met twee texturen, drie toepassingsgebieden en vier kleurvarianten.

Aanvankelijk overtuigt de zachte en aangename textuur, die onmiddellijk een sterk dekkend vermogen produceert. Bovendien vult het zachte focuspoeder rimpels op en maakt het de huid gladder. De huidstructuur is verfijnd en gelijkmatig gevormd. Het resultaat is een gladde, frisse en egale teint die lang aanhoudt.

Afhankelijk van het huidtype biedt Dior Fix it Colour een keuze uit verschillende kleurvarianten. Het blauwe Backstage Pros Correcteur Couleur Instantané 100 Bleu potlood is ideaal voor de Aziatische en Centraal-Europese huid. Het geeft de huid meer glans en corrigeert een bleke teint. De kleurvariant Backstage Pros Correcteur Couleur Instantané 200 Abrikoos in abrikoos is de eerste keus voor donkere huidtypen. Het geeft elegantie en frisheid. Grijze sluiers zijn ook verwijderd. Oogcirkels, bruine vlekken en sproeten kunnen ook met één toepassing worden weggewerkt. Lichte huidtypen gebruiken de gele Backstage Pros Correcteur Couleur Instantané 300 Gele pen. Het maakt donkere en blauwachtige gebieden verdwijnen. Dit geldt niet alleen voor de gezichtshuid, maar ook voor de lippen. De groene kleurvariant Backstage Pros Correcteur Couleur Instantané 400 Green is bedoeld voor een lichte en roze huid. Schepen, lijnen en roodheid kunnen er snel mee verdwijnen.

De Dior Fix it Colour kleurcorrectiepotloden zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. Perfectioneer uw teint met Dior correctiepennen.