Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Dior Homme Eau voor mannen: een geur met een onvergelijkbare charme

De geur Dior Homme Eau for Men presenteert zich in perfecte elegantie en onvergelijkbare charme. Zijn karakter verschilt van veel andere mannelijke geuren omdat hij verrassend, gedurfd en zelfverzekerd is. Het blijft een lange tijd en is een onvergetelijke en onmiskenbare geur voor de man die zijn temperament niet wil verbergen. De Dior Homme Eau for Men geur is gepassioneerd en sensueel, verleidelijk en gedurfd. Het weerspiegelt de vrijheid en toont dit als een combinatie van heldere en sterke frisheid.

In het begin is dit te zien met een topnoot van Calabrische bergamot, Krimkoriander en Marokkaanse grapefruit. Het hart wordt gekenmerkt door een harmonieuze iris, die uit Toscane komt. De basis is gecombineerd met kostbare Virginia cederhout en geeft deze geur zijn absoluut unieke karakter, die de huid van de drager omhult en zijn eigen persoonlijkheid accentueert.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Dior Homme Eau for Men is bijtend, maar ook elegant en tegelijkertijd bloemig op een mannelijke manier. Sprayy accenten worden opgefrist met sprankelende noten en zorgen ervoor dat het sterk en intens is. Net als de man die het draagt. De signatuur maakt de Dior Homme Eau for Men geur perfect voor overdag, maar straalt ook 's avonds zijn unieke charme uit.

De Franse sterparfumeur achter Dior Homme Eau for Men

De parfumeur van Dior Homme Eau for Men is François Demachy. Sinds de creatie van de beroemde Miss Dior geur in 1947, werkt Dior uitsluitend met de beste parfumeurs ter wereld. François Demachy is momenteel door het bedrijf geselecteerd voor de samenwerking. Hij werkt sinds 2006 voor Dior en staat symbool voor de absoluut creatieve geuren van de Fransen.

Demachy groeide op in Grasse, de hoofdstad van het parfum. Al in zijn jeugd leerde hij alle geheimen van oude tradities en grondstoffen om parfums te maken. Zo ontwikkelde hij een zeer harmonieuze liefde voor de meest kostbare ingrediënten en ontdekte hij de geheimen van hoogwaardige en sensuele geuren. Om de productie van hoogwaardige geuren bij Dior echt te garanderen, onderhoudt de parfumeur een speciale relatie met alle producenten die Dior van grondstoffen voorzien. Deze speciale stoffen zijn ook verantwoordelijk voor het karakter van zijn creaties.

François Demachy is een kunstliefhebber en daarom is het voor hem persoonlijk belangrijk dat het erfgoed van Christian Dior bewaard blijft. Zelf zegt hij dat het zijn functie is om alle prachtige materialen verder te verfijnen zodat de kwaliteit bij Dior consistent blijft omdat het de handtekening van het huis is. Het geurlaboratorium bevat meer dan 2.500 grondstoffen die verzameld, opgeslagen en gewogen worden om sensuele en legendarische geuren te creëren. Het is gelegen in Parijs en is het centrum van de parfumproductie. Natuurlijk zijn ze zorgvuldig geselecteerd en uitsluitend afkomstig van de beste internationale producenten. Deze worden vervolgens door Demachy en zijn team gebruikt om geuren van uitstekende kwaliteit samen te stellen.

Koelende elegantie: de fles van Dior Homme Eau voor mannen

De fles Dior Homme Eau for Men toont zijn coole elegantie voor de gebruiker. Het heeft de vorm van een hoogwaardige rechthoek van kostbaar glas en is transparant. Daarom is het altijd mogelijk om een blik te werpen op de kostbare, lichtblauwe vloeistof in een extra fles. In het onderste gedeelte kunnen de namen van de fabrikant en de geur in zwarte letters worden gelezen. In het midden is er een brede zwarte lijn. Zoals reeds vermeld is de sluiting van de Dior Homme Eau for Men fles ook hoekig en volledig transparant. Het laat een glimp zien van de zwarte verstuiver die gebruikt wordt om de geur Dior Homme Eau for Men aan te brengen.

Omdat het totaalbeeld zeer nonchalant en sportief is, is deze fles het ideale accessoire voor een badkamer die ook gemeubileerd is. Daar zet hij elegante en tegelijkertijd onconventionele elementen neer.

Een Brits gezicht voor een Frans parfum: de reclamecampagne voor Dior Homme Eau for Men

Het gezicht van de reclamecampagne voor Dior Homme Eau for Men is de beroemde Britse acteur Robert Pattinson.

De commercial is in zwart-wit geschoten en begint met Pattinson op een plat dak in een pak met een wit overhemd en een donkere zonnebril. Pattinson heeft zijn linkerbeen terloops gebogen en kijkt met een doordachte blik vooruit. Het volgende schot laat hem zien hoe hij zich comfortabel kan voelen in een badkuip, volledig gekleed. Zijn hoofd zakt terug als hij zijn ogen sluit. Dan is er een mooie vrouw te zien die op een gesloten toilet zit, een korte overall draagt en met beide voeten nonchalant op de rand van het bad, Pattinson's hoofd tussen haar geplaatst.

Daarna zijn de huizen en gebouwen van een grote stad te zien. Robert Pattinson staat op een dak dat naar beneden kijkt. Zijn blik lijkt nog steeds dromerig en nadenkend. Dan loopt hij langs het dak terwijl de jonge dame op de grond loopt en hem bijblijft. De instelling verandert weer. Beide protagonisten liggen op het bed en wisselen tederheid met elkaar uit. Ze kussen en kijken diep in elkaars ogen.

De volgende scèneverandering is te zien. Pattinson zit in een cabrio en rijdt het naar een eenzaam strand. Hij en zijn vriendin springen in het water gekleed in het water en verschijnen dan weer. Op het land draagt Pattinson haar op zijn armen, terwijl ze haar hoofd zachtjes in zijn schouder nestelt. Ze kussen weer. Dan is Pattinson weer alleen. Tot slot is de geur Dior Homme Eau for Men vervaagd.