Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior Homme Eau for Men

De geur +

Dior Homme Eau voor mannen: een geur met een onvergelijkbare charme

De geur Dior Homme Eau for Men presenteert zich in perfecte elegantie en onvergelijkbare charme. Zijn karakter verschilt van veel andere mannelijke geuren omdat hij verrassend, gedurfd en zelfverzekerd is. Het blijft een lange tijd en is een onvergetelijke en onmiskenbare geur voor de man die zijn temperament niet wil verbergen. De Dior Homme Eau for Men geur is gepassioneerd en sensueel, verleidelijk en gedurfd. Het weerspiegelt de vrijheid en toont dit als een combinatie van heldere en sterke frisheid.

In het begin is dit te zien met een topnoot van Calabrische bergamot, Krimkoriander en Marokkaanse grapefruit. Het hart wordt gekenmerkt door een harmonieuze iris, die uit Toscane komt. De basis is gecombineerd met kostbare Virginia cederhout en geeft deze geur zijn absoluut unieke karakter, die de huid van de drager omhult en zijn eigen persoonlijkheid accentueert.

Dior Homme Eau for Men is bijtend, maar ook elegant en tegelijkertijd bloemig op een mannelijke manier. Sprayy accenten worden opgefrist met sprankelende noten en zorgen ervoor dat het sterk en intens is. Net als de man die het draagt. De signatuur maakt de Dior Homme Eau for Men geur perfect voor overdag, maar straalt ook 's avonds zijn unieke charme uit.

Kopnoten:
Calabrische bergamot
Marokkaanse grapefruit
krim-koriander
Hartnoten:
toscaanse-lis-absolue
Basisnoten:
Virginiaceder
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

7 409
toepassen