Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Dior J'adore in Joy

De geur +

Een nieuwe geur compositie van Dior: Dior J? adore in Joy

An borrelende liefdesverklaring aan het leven, dit is hoe het Franse label de nieuwste geurcreatie ervan beschrijft.

Dior is een van de meest internationaal gerenommeerde modemerken in Frankrijk. Haute couture voor vrouwen, een lijn voor mannen en ook kindercollecties, schoenen, lederwaren en mooie accessoires behoren tot de populaire producten. Net als veel van zijn concurrenten creëert het bedrijf ook luxe geuren waar veel vraag naar is. Een van zijn felbegeerde vrouwengeurtjes is de creatie van J? adore, gewijd aan de stichter Christian Dior van het bedrijf, die vooral van bloemenaroma's hield.

A A Nieuwe versie van deze vrouwelijke geur werd gelanceerd in 2017: Dior J? adore in Joy. Gebaseerd op het oorspronkelijke parfum ontstond een fascinerende en unieke geur.

Floral flavours blijven de hoofdrol spelen, maar in tegenstelling Fleur de Sel werd gekozen als ingrediënt . Dit duurste zeezout ter wereld wordt met de hand ontdaan van water. Al de melodieuze en vrolijke naam geeft een idee van hoe heerlijk en verfrissend de geur van Dior J? adore in Joy zich ontvouwt. De fijnste aroma's spelen samen, de top noot wordt gevormd door zeezout. Ylang-Ylang, jasmijn, neroli en tuberoos resulterend in een bloemige hartnoot, de basisnoot onthult een heerlijk perzikaroma.

In de woorden van de parfumeur ontstond"een

scent met een geheel nieuwe fruitige-zout akkoord, die de witte bloemen echt in scène zet. Een moderne Fleur de Sel merkt op, die letterlijk naar vreugde ruikt. "

Kopnoten:
fleur de sel
Hartnoten:
Madagaskar-ylang-ylang
jasmijn-sambac
Neroli
Tuberoos
Basisnoten:
Perzik
Parfumeur:
François Demachy
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 409
toepassen