Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Veelzijdig, langdurig en intensief - Dior Rouge Liquid Lip Colours

Met de Dior Liquid Dior Rouge introduceert het Franse merk voor het eerst een vloeibare lippenstift met drie verschillende afwerkingen. De matte lippenkleuren zijn een absolute trend in de cosmetica. Ze geven ook traditionele nuances een moderne en nieuwe draai. Bovendien staan ze over het algemeen bekend om hun goede houdbaarheid. Metallic is een ander hip thema dat de lippen in de schijnwerpers zet. De speciale glans zorgt voor opwindende lichtreflecties en vormt vooral een aanvulling op de opvallende make-up. Tot slot is er nog een klassieke variant met satijn. Het is een zijdeachtige glans die minder reflecterend is dan glans en toch een delicate glans creëert. Het effect is flatterend voor dames van alle leeftijden en geschikt voor vele verschillende gelegenheden. Bovendien hebben de vloeibare kleuren van de rouge Dior lipstickers een intense pigmentatie. Op deze manier komt het hele scala aan kleuren, van naakt tot gaudy, tot zijn recht.

De formule belooft een greep van maximaal twaalf uur zonder onaangenaam gevoel op de lippen. Het bevat ook minerale wassen, zeer fijngemalen silicapoeder en geselecteerde oliën. De vloeibare lippenstift heeft een glijdende textuur die aan de lippen kleeft. Het kleurresultaat is gelijkmatig, stralend en duurzaam. Indien gewenst kunnen de contouren van de lippen vooraf met de lip liner worden bepaald, vooral voor donkere of opvallende kleuren. De Dior lippenbasis kan ook als basis worden gebruikt. De speciale applicator van Rouge Dior Liquid heeft ook een precieze punt en bevat een ideale dosering lipkleur.

Het kleurenpalet werd geperfectioneerd door Creative Director Peter Philips. Ze moeten bij alle huidskleuren passen. Ze zijn bijzonder veelzijdig en variëren van bekende Dior kleuren en noedeltinten tot extravagante en unieke nuances zoals zwart of holografisch zilver. Voor het eerst combineert de collectie vele verschillende eigenschappen, kleuren en effecten in één vloeibare textuur. Met de Lip Tint hoeven er geen compromissen meer te worden gesloten als het gaat om lip make-up.

Slank, compact en elegant - Dior Rouge Vloeibare verpakking

De Dior Liquid Dior Rouge collectie overtuigt met een tijdloos en stijlvol design in Dior stijl. Zeer donker, bijna zwart middernachtelijk blauw en een zilveren rand. Dit toont het patroon en logo van het Franse luxemerk. Tegelijkertijd biedt het meer grip om de lippenstift gemakkelijker te openen. De zeer smalle schaal doet denken aan een lipgloss, maar in feite is het een langdurige vloeibare lippenstift. Binnen het Dior assortiment hebben Dior Addict en Rouge echter hun Dior eigen onafhankelijke ontwerpen en zijn daardoor in één oogopslag goed te onderscheiden. De Liquid Lip Tint heeft een lang, transparant kijkvenster in het onderste deel. Zo zijn de kleur en de huidige vulhoeveelheid herkenbaar. De applicator is een zeer smalle spons. Het heeft een geheugenfunctie en heeft dus altijd een optimale hoeveelheid van het product bij de hand. In feite is de vorm nauwkeurig genoeg om de contouren van de lippen gemakkelijk te volgen, vooral in donkere nuances. Met de bredere kant kunnen de lippen dan snel gevuld worden.

Duik in nieuwe kleurwerelden met Dior Rouge Liquid

Dior Rouge Dior Liquid is een fusie van lippeninkt en vloeibare lippenstift. Het combineert een lange levensduur, intensieve kleurresultaten en biedt drie verschillende effecten tegelijk. Satijn is een klassieke zijdezachte glans die bij elke dame past. Daarnaast zijn er nog twee andere trendbewuste afwerkingen, mat en metallic. Inspiratie voor de kleuren zijn natuurlijk ook couture ontwerpen van de Dior catwalk. Peter Philips en zijn creatieve team van Dior Beauty hebben een collectie samengesteld die kleuren biedt die bij elke huidskleur passen. Daarbij staan bekende en iconische kleuren, die al Dior in andere texturen bestonden, naast ongewone trendnuances. De vloeibare formule bevat oliën, zeer fijn kiezelzuurpoeder en wassen van minerale oorsprong. Ze zorgen voor een soepele, gelijkmatige toepassing en een hoge opaciteit. Tot twaalf uur lang moeten de kleuren perfect op de lippen blijven zitten. Om dit te ondersteunen kunnen de juiste lipcontourkleuren of de Dior lipprimer vooraf worden aangebracht.

De Dior Liquid 162 Miss Satin Dior Rouge is het romantische en speelse Dior roze. Het staat ook bekend om zijn populaire Miss Dior Fragrance en geeft elke teint onmiddellijk meer frisheid. Een medium bessenkap is Dior Liquid 565 Versatile SatinDior . Het is de perfecte fusie van roze en rood en past goed bij veel verschillende huidtinten. Iets donkerder en duidelijker roze is Dior Liquid 788 Frenetic SatinDior . Het is bijna een magenta toon, maar het heeft een hoger percentage roze in plaats van violet. De kleur Dior Rouge Dior Liquid 574 Lively Mat heeft een matte afwerking. Het is een meer bewolkte roos. Iets grijze en beige ondertonen geven het zijn moderne uitstraling. Met de Dior Liquid 375 Spicy Metal Dior Rouge is er ook een intens roze met een metallic glans. Deze is een beetje blauwachtig en cool. Dit heeft als voordeel dat de tanden optisch witter en witter lijken. De Dior Liquid 334 Vibrant Metal Dior Rouge is een van de grootste trends in mode en cosmetica van de afgelopen jaren. Rosé gold is een must-have voor kleding, accessoires, sieraden en make-up. Voor de lippen is er nu ook de speciale glans, die een verrassend draagbare kleur is geworden. Het is iets lichter dan de andere tinten roze en kan gemakkelijk gecombineerd worden met beige.