Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Dior Make-Up

Dior Make-Up kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Dior Make-up maakt onberispelijk mooi

Dior Make-up is meer dan een verfraaiing van het gezicht. Het zijn stoffen die het gezicht verfijnen. Voortdurend onderzoek om de perfecte make-up te creëren maakt Dior concealer of Dior blush tot een uniek geschenk dat elke vrouw zichzelf schenkt. Het gaat niet alleen om een uitstekende dekking en een stralende finish, maar ook om verzorging. Dior make-up is gunstig voor de hydratatie van het individuele huidtype. De resultaten van de verschillende Dior producten zijn in de waarste zin van het woord te zien! Welke Dior make-up u moet kopen, waarom 86 een nieuw magisch getal is, en hoe de juiste techniek bij het aanbrengen tot optimale resultaten leidt, wordt in het volgende artikel uitgelegd.

Van Cleopatra en Tokyo

Cosmetica gebruiken dames sinds de ontdekking van het spiegelbeeld. Koningin Cleopatra drinkt in azijn opgeloste parels om de huid gezond te houden en bedekt onzuiverheden met fijn stof van de Egyptische woestijnen - en tot op de dag van vandaag wordt haar buste beschouwd als het schoonheidsideaal.

Dior Make-up online kopen is natuurlijk gemakkelijker dan woestijnzand met Nijlmodder mengen, maar de weg naar het fraai verpakte Dior poeder is er niet minder uitgebreid om. De met glorie bedekte hoofden van oude schoonheden zijn een voortdurende inspiratie voor de dermatologen en cosmetische wetenschappers in de laboratoria van Dior, en sieren de eigen galerij van het bedrijf. De hoogwaardige ingrediënten in de producten doen in geen enkel opzicht onder voor de kostbare parels van Cleopatra. Maar Dior Make-up overtuigt niet alleen door de kwaliteit van zijn functie - het merk is ook visueel gericht op zijn eigen reputatie: luxe in een klasse apart. Edele flesjes en potloden, verpakt in de zilverblauwe doosjes met het karakteristieke Dior gewatteerde patroon. Zo mooi dat de gevel van de Dior boetiek in Tokyo ontworpen is als een gigantisch glamour geschenk van Dior. Make-up goedkoop kopen is maar één kant van schoonheid - als je het gebruikt, krijg je een trouwe en betrouwbare metgezel van je eigen perfectie.

Een teint om te ervaren en verliefd op te worden!

90 % van alle vrouwen zou nooit zonder concealer in hun cosmeticatasje willen. Wat Dior naast compact eye en perfect powder voor de verfraaiing van de dameswereld heeft gecreëerd, kunt u te weten komen als u online zoekt op Dior make-up:

- Dior skin Forever: De 24h* Wear High Perfection Skin-Caring Foundation vervult niet alleen de taak van perfecte foundation, maar bevat dankzij de iconische formule ook tot 86% huidverzorgende bestanddelen. De hitte- en koudebestendige foundation Dior is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende tinten.

- Dior Backstage Face & Body Foundation: Deze Dior make-up bewijst hoe dicht het merk bij de pols van de tijd staat. Een Dior foundation voor gezicht en lichaam, tijdbesparend en geschikt voor de camera. Het grote aantal verschillende tinten zorgt voor de ideale keuze.

- Dior Rouge Blush: Dior Rouge ruikt en kust de wangen als een rozenblaadje. De limited edition Rose Montaigne tint kan nog meer: het poederblok is bedrukt met de silhouetten van de eerste haute couture collectie. Gezonde gloed voor elk weer.

- Dior Forever Skin Correct: De Dior concealer past zich aan de wensen van de dame aan. De uitzonderlijk hoge dekking camoufleert roodheid, donkere kringen, vlekjes en zet accenten. Aanpasbaar in tientallen kleuren en verschillende consistenties.

- Dior Forever Skin Veil SPF 20: Alles begint met de eerste stap, zelfs de voltooiing van een mooi gezicht. Voordat Dior foundation de huid bedekt, wordt de gezichtsprimer aangebracht. Hierdoor kunnen de daaropvolgende producten hun volle effect ontwikkelen. De zonbeschermingsfactor zorgt voor een optimale bescherming.

- Dior skin Mineral Nude Matte: Een matte, natuurlijke teint, de hele dag lang - niet meer en niet minder, dat is wat Dior haar dames belooft. Het delicate, fijne poeder Dior camoufleert alle onvolkomenheden met transparante mineralen en geeft een fluweelzachte finish.

- Dior Forever & Ever Control loose powder: Als alles klaar is, ontbreekt nog de nuance van perfectie. Loose Dior poeder slaagt erin de teint lichtjes te verfraaien, te doen stralen en de hele dag lang frisheid te geven. Een universele kleur Dior poeder voor iedereen! De begeerde uitgave is vaak niet voorradig en wordt altijd in beperkte oplage gemaakt.

Hoe krijg je de perfecte Dior make-up

De mooiste en meest luxueuze producten in uw garderobe hebben geen nut als ze niet correct worden toegepast. Dior Make-up maakt het de dames gemakkelijk met haar hoogwaardige, innovatief ontwikkelde texturen, maar een paar tips van de make-up directeur van het huis kunnen geen kwaad!

1.Dep eerst Dior concealer en Dior foundation op de gebieden die bedekt moeten worden.

2.Vervaag de deppeltjes gelijkmatig en strijk ze glad, dit gaat het beste met een foundationkwast.

3.Laat even zitten en controleer op imperfecties en werk af met Dior poeder.De langhoudende formule geeft de hele dag dekking en frisheid.

4.naar behoefte, stemming en weer kunnen worden geaccentueerd met Dior blush. Liquid Dior concealer is geschikt om bij te werken. Opdat het gezicht er niet maskerachtig uitziet, kunnen ook tinten worden gemengd om een individueel passend resultaat te bereiken.

Waardevolle waardering

Dior Make-up is luxe. Het is glamour in je eigen badkamer, het is een vleugje Hollywood op als Dior blush op de wangen. De beste make-up artiesten verfraaien hun sterren en modellen met Dior blush of Dior concealer. Als je jezelf trakteert op Dior make-up, laat je zien dat je je eigen uiterlijk waardeert. Iets goeds doen voor je huid en tegelijkertijd je schoonheid perfect laten stralen met Dior - dat is het geheim van een positieve levenshouding en het beste wapen tegen stressvolle tijden. Luxe die elke vrouw verdient in haar uniciteit - voor innerlijke schoonheid en uiterlijke glans met de verleidelijke producten van Dior!

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
16 340
toepassen
vandaag tot-49%1