Meer informatie:

Het concept

De Dior Bronzen Auto-Bronzant zelfbruiners behoren tot de populaire zonwering- en verzorgingsserie van Dior. Het luxe Parijse label is al vele decennia bekend, niet alleen voor mode, maar ook voor accessoires, geuren, cosmetica en verzorgingsproducten. Christian Dior legde de basis voor het grote succes van het merk in 1947 en gaf vorm aan de zogenaamde Nieuwe blik van de naoorlogse periode. Maar zelfs na het overlijden van de ontwerper konden veel creatieve opvolgers de wereldwijde faam van Dior vergroten. De grote modeshows in de wereld van de metropolen richten zich ook meer en meer op styling en make-up van de modellen. Geïnspireerd door de professionals Backstage zijn er de productlijnen Diorshow en Dior Addict. Met Dior Bronze zijn tal van combinatieproducten gemaakt om een vlekkeloze bruining van gezicht en lichaam te ondersteunen en tegelijkertijd te beschermen tegen schade en vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door gevaarlijke zonnestraling. Het Centre d'Innovation Dior beschikt over eigen onderzoekslaboratoria die werken aan nieuwe texturen en formuleringen. Voor de zonbeschermingsproducten werd onder meer een drievoudige bescherming tegen UVA- en UVB-straling en vrije radicalen ontwikkeld.

Het Dior Bronzen Autobronzant bevat het Bronzen Perfect pH Complex, dat de huid geleidelijk een natuurlijke bruine kleur geeft. Sinds 2012 bevatten alle Dior Bronzen producten dit actieve complex. De gelcrème heeft een bijzonder aangename textuur en kan gemakkelijk tegelijkertijd worden verdeeld, zodat een gelijkmatig resultaat wordt bereikt. Hoewel het zelf een lichtbrons tintje heeft, vlekt het niet en is het daarom ook ideaal voor toepassing overdag of kort voor speciale evenementen. Dior heeft ook voor het eerst een zelfbruinende olie ontwikkeld, die gebruikt kan worden voor gezicht en lichaam en een luxe verzorging biedt. Zelflooiers zijn een gezond alternatief voor zonnebanken en dergelijke, omdat niet alleen vrouwen met zeer lichte en gevoelige huidtypen door UV-straling beschadigd kunnen raken. Elk zonbad overbelast de huid en kan vroegtijdige veroudering van de huid bevorderen als er geen of onvoldoende bescherming is. Dior Bronze Auto-Bronzant daarentegen zijn de blikken in de tube die het hele jaar door en ongeacht het weer gebruikt kunnen worden.

Het design

De Dior Bronzen Autobronzant producten zijn natuurlijk ontworpen in brons en bruine tinten. Dit maakt het gemakkelijk om het te onderscheiden van andere bodylotion en crèmes. De gezichtscrèmes en de kleinere maten van de lichaamscrèmes worden verpakt in praktische tubes, zodat de dosering en het verwijderen van de crème eenvoudig is. De zelfbruinende olie wordt verpakt in een fles. De robuuste kunststof verpakking is ideaal om op te bergen in de badkamer of mee te nemen op reis.

Het assortiment

De Dior Bronze Auto-Bronzant serie bevat crèmes voor gezicht en lichaam en een speciale olie. Alle producten fungeren als zelfbruiner en helpen de natuurlijke bruining van de huid op te bouwen en te versterken. Ze zijn verrijkt met het pH-actieve Bronzen Perfect Complex, dat voor bijzonder natuurlijke resultaten zorgt. Dit maakt de producten niet alleen ideaal voor de zomer, maar ook voor de koelere seizoenen, zodat ze er fris uitzien van vakantie het hele jaar door.

De Somptueux Éclat Naturel gel crème is een crème speciaal ontwikkeld voor het gezicht met een aangename gelstructuur. Deze is zeer licht en absorbeert snel. Het kan ook gelijkmatig verdeeld worden en een intensiever resultaat bereiken als het meerdere keren gebruikt wordt. Het kan drie uur na de eerste bestelling weer gebruikt worden. Over het algemeen wordt met twee tot drie toepassingen per week een uniform resultaat bereikt. Dior Bronze Auto-Bronzant Huile Somtueuse Éclat Naturel is de eerste zelfbruinende olie van het Franse merk. Het is bijzonder geschikt voor zelfbruining en heeft een verrassend lichte maar zeer luxueuze textuur. De Dior Bronzen Autobronzant Crème Somptueuse Éclat Naturel daarentegen lijkt op een klassieke bodylotion. Deze rijke crème versmelt met de huid en helpt de huid een zomerse en gouden tint te geven met hetzelfde verzorgingscomplex. Afhankelijk van het toepassingsgebied of persoonlijke voorkeur vinden vrouwen hun zelfbruiner in de ideale consistentie.