Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Een frisse lente teint

In het voorjaar draag je over het algemeen zeer frisse en felle kleuren. Daarom Dior is de Garden Party voorjaarscollectie voorzien van een blush die doet denken aan kersenbloesem en lentekriebels. De roze Dior Rosy Glow is een blos, die een tedere frisheid in het gezicht oproept, maar tegelijkertijd alle ogen kan aantrekken. Dit is deels te danken aan de tint, maar ook de textuur en afwerking zijn de naam Dior zeker waardig. Door de hoge pigmentatie is er zeer weinig product nodig om de wangen te laten gloeien. Er kan slechts een dunne laag worden gebruikt en er kan slechts een vleugje kleur worden aangebracht. Door de bijna transparante textuur Dior Rosy Glow lijkt het zeer natuurlijk op de huid. De matte afwerking versterkt deze indruk nog verder, omdat het geheel zonder glitter en glitterdeeltjes werkt. De overgangen zien er heel natuurlijk uit en zijn zeer gemakkelijk te mengen. Als je het iets intenser wilt, breng dan gewoon een tweede laag aan die onmiddellijk smelt met de huid en een koel babyroze op de wangen brengt. Het resultaat is een poppenachtig uiterlijk met zeer sterke wangen.

Het aanbrengen kan eenvoudig worden gedaan met de vingers of met de bijgeleverde borstel. De licht afgeschuinde borstel is niet alleen geschikt voor het aanbrengen van rouge maar ook voor het aanbrengen van contouren. De duurzaamheid van de blouse is zeer goed. Doordat het bijna smelt met de huid, vlekt het overdag nauwelijks. De satijnen afwerking ziet er bijna mat uit, maar heeft een licht glinsterend effect. De blos heeft geen glitterdeeltjes, maar alleen een lichte gloed, waardoor het er heel natuurlijk uitzietDior Rosy Glow . Het past zich zeer goed aan de natuurlijke huidskleur aan, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, zelfs voor vrouwen met een warmere huidskleur.

Een bijzonder hoogtepunt is de geur van rouge. Trouw aan het motto van de voorjaarscollectie "Garden Party" ruikt het een Dior Rosy Glow beetje naar rozen. Deze geur is echter niet opdringerig en verdwijnt relatief snel op de huid. Dit kleine detail maakt deel uit van de bijzondere flair die de rouge Dior uitstraalt. Naast de geur is de hoge kwaliteit Dior van het product ook te herkennen aan het vakmanschap van de verpakking en het mooie, gestempelde patroon op de poedersteen.

Dior is een van de bekendste luxemerken ter wereld. Het bedrijf is vooral geassocieerd met haar exclusieve modecollecties. De cosmetische lijn van het bedrijf Dior richt zich op bijzonder edele producten die een luxueuze uitstraling hebben en klanten dat "bepaalde" bieden. De blusher ziet er erg meisjesachtig en fris uit, maar is een goede allrounder voor alle looks met discreet geaccentueerde wangen. De Dior Rosy Glow -Blush kan worden gebruikt om een zeer ingetogen look te creëren of om een popachtige make-up te creëren die zich op de wangen concentreert.

In een zilveren gewaad

De zilveren verpakking van de Blush ziet er zeer hoogwaardig uit en ligt goed in de hand. Het blik zelf is licht transparant. Als je het deksel opent, zie je de rooskleurige blos met een patroon in reliëfDior . De meegeleverde borstel past perfect naast de Dior Rosy Glow -Rouge. Ook inbegrepen is een spiegel om de rouge onderweg aan te brengen.

Van Rosa naar Roze

De blos uit de serie Dior Rosy Glow verscheen alleen in de kleur 001 Petal. Afhankelijk van hoe intensief de blos wordt aangebracht, lijkt het discreet roze of in helder neonroze.