Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

In 1935 richtte de innovatieve ondernemer Armand Petitjean in de buurt van Parijs het cosmeticamerk Lancôme op, dat sindsdien staat voor Franse elegantie, luxe en kwaliteit. Een jaar later lanceerde het bedrijf zijn eerste gezichtsverzorgingsproduct. In 1938 had Lancôme ook grote successen op het gebied van decoratieve cosmetica. Al meer dan 80 jaar combineren de makers van Lancôme het beste op het gebied van wetenschap, technologie en creativiteit in hun producten. Lancôme is dus altijd een stap voor op de concurrentie. Klanten waarderen zijn jarenlange ervaring en zijn filosofie om de individuele schoonheid van elke vrouw te ontwikkelen.
Met het assortiment Lancôme Belle de Teint heeft de Groep zijn eerste poeder ontwikkeld met een revolutionaire zachte focus en anti-vermoeidheid. Het geeft uw huid een gezonde glans en een natuurlijke gloed binnen enkele seconden, vette gebieden zijn zacht gematteerd. Dit wordt gegarandeerd door het unieke complex van werkzame bestanddelen van Lancôme Belle de Teint, bestaande uit cafeïne- en antioxidantoliën zoals tomatenolie, pruimenpitolie en abrikozenpitolie. Natuurlijk rozenblaadje poeder, gemaakt van de bloemblaadjes van Rosa Gallica, voedt en versterkt de huid en maakt het verschijnen levendig en gezond. Dankzij deze hoogwaardige ingrediënten wordt Lancôme Belle de Teint goed verdragen en is het geschikt voor alle huidtypen.
Dit vederlichte poeder past perfect bij uw huidskleur en onthult uw natuurlijke schoonheid zelfs bij helder daglicht. Lancôme Belle de Teint is zeer rijk en heeft een langdurig en mat effect. Dankzij het lichte tot medium dekkende vermogen verbetert het de uitstraling van de huid en zorgt het voor een egale teint zonder er maskerachtig uit te zien. Het resultaat is een positief effect op de glans, huidskleur en huidtextuur. Lancôme Belle de Teint is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden die in het hart van het leven staan en een stralende, gezonde teint op prijs stellen. Het kan zowel solo als over make-up worden aangebracht. Lancôme Belle de Teint is een must-have in elke handtas, omdat het u een alerte, stralende blik op elk moment geeft.

Het design

Het ontwerp van de Lancôme Belle de Teint maakt een zeer aantrekkelijke indruk. De elegante zwarte doos heeft een glanzend zilveren deksel versierd met een gestileerde Lancôme roos. Aan de binnenzijde van het deksel bevindt zich een spiegeltje waar u op elk moment uw make-up kunt controleren en eventueel corrigeren. In de doos zit een kleine applicator op een zwart deksel. Ontwikkeld door Lancôme-experts speciaal voor dit poeder, kunt u uw teint perfectioneren in een enkele beweging. Lancôme Belle de Teint heeft een lichte, romige textuur en een aangename bloemengeur.

Het assortiment

Het innovatieve Lancôme Belle de Teint gamma werd in maart 2015 gelanceerd en omvat verschillende tinten. Dankzij deze variëteit is er voor elke vrouw een poeder dat perfect bij haar teint past. Verkrijgbaar in Lancôme Belle de Teint Poudre Belle Mine Belle de Rose, Lancôme Belle de Teint Poudre Belle Mine Belle d'Abricot, Lancôme Belle de Teint Poudre Belle Mine Belle de Jour, Belle de Miel (honing), Belle de Noisette, Lancôme Belle de Teint Poudre Belle Mine Belle de Cannelle (kaneel), Lancôme Belle de Teint Poudre Belle Mine Belle de Moca en Belle de Nuit.
Omdat de lichtere huid het licht op een heel andere manier reflecteert dan de donkerdere huid, is het iriserende effect van Lancôme Belle de Teint perfect afgestemd op de verschillende huidskleuren en garandeert zo een 100 natuurlijke look. Lancôme Belle de Teint Nuancen 01 tot 03 werden speciaal ontwikkeld voor de lichte teint. Ze hebben geen parelmoerpigmenten en geven de huid een volledig natuurlijke, matte gloed. Lancôme Belle de Teint Nuancen 04 tot 06 zijn het meest geschikt voor een middelzware tot donkere teint, terwijl Lancôme Belle de Teint Nuancen 07 en 08 zijn gemaakt voor donkere tot zeer donkere huidskleuren. Hoe donkerder de kleuren, hoe meer parelmoerpigmenten ze bevatten. Het resultaat is een licht, nuances 04 tot 06, met sterk iriserend effect, nuances 07 en 08 die de huid verkwikt en verheldert. Hierdoor krijgt de teint een nieuwe glans en wordt vermoeidheid perfect overschaduwd.
Maar Lancôme Belle de Teint kan nog meer doen. Dankzij zijn unieke aanpasbaarheid aan de betreffende huidskleur is het poeder net zo individueel als uw eigen gelaatskleur. Hierdoor ziet uw teint er altijd volledig natuurlijk en niet geplakt uit. Bovendien is het product zo licht als een veer dat je niet het gevoel hebt dat je make-up draagt na het aanbrengen. Lancôme Belle de Teint is ook uitstekend als bronzer of om het gezicht te omlijsten. Vrouwen met een lichte teint gebruiken de nuances 04 tot 06.expert tip: Het poeder kan over een groot oppervlak worden aangebracht met de vlakke kant van de applicator en met de afgeschuinde kant zeer specifiek op bepaalde gebieden zoals het voorhoofd, jukbeen en neus.