Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Brôw Densify Powder to Cream helpen bij het definiëren en stylen van de perfecte wenkbrauwen. De wenkbrauwen vormen het kader van het gezicht en geven meer expressie. Zelfs met een natuurlijke uitstraling, zijn ze vaak een centrale component, niet alleen voor vrouwen met zeer licht haar. Met dramatische en expressieve make-ups creëren ze een balans naar intensieve oogschaduw of naar de eyeliner. Klassieke pennen hebben vaak als nadeel dat ze moeten worden geslepen. Het lood kan ook te hard of te zacht zijn. Omdat de pigmentatie van de wenkbrauwen niet zo intens gewenst is. Ze moeten zich optimaal mengen met de natuurlijke haren en een natuurlijk resultaat bereiken. Daarom blijken andere pomaten, gels of roomproducten vaak moeilijker te gebruiken. Lancôme gebruikt een speciale textuur voor Brôw Densify. Het heeft een poederig karakter dat bij contact met de huid crèmeachtig wordt. Dit vergemakkelijkt het mengen en tegelijkertijd het vullen van de vrij schaarse haargroei. Kleine gaten, onregelmatigheden en meer kunnen op deze manier worden verborgen. De wenkbrauwen lijken samengeperst en dus perfect gedefinieerd. Het resultaat is een 3D-effect dat zeer levensecht is. Met de fijne spons applicator kan de verf goed worden aangebracht en verdeeld. Het heeft een hoge pigmentatie, zodat voor een mooi resultaat slechts weinig handvatten nodig zijn. Dan is hij duurzaam en zelfs veegvast. Dit maakt Brôw Densify ideaal voor de dagelijkse routine en ook voor speciale gelegenheden of make-up die een lange tijd zou moeten duren. Het kleurenpalet bevat veel haarkleuren en ook nuances binnen een kleurenfamilie. Dit opent talrijke mogelijkheden en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om twee kleuren te combineren. Door het spel van licht en schaduw kunnen make-up-professionals de wenkbrauwen nog nauwkeuriger stylen. De poeder tot crème textuur is even ideaal voor beginners om een perfect resultaat te bereiken in een korte tijd. Indien nodig kan een spiraalborstel worden gebruikt om de wenkbrauwen vorm te geven voor het aanbrengen. Het wordt vervolgens gebruikt voor verder fineerwerk als harde overgangen nog zichtbaar zijn.

Het design

Lancôme Brôw Densify Poeder to Cream is een geweldig wenkbrauw stylingproduct. Het is geen klassieke pen en ook geen mascara voor de wenkbrauwen, maar een speciale textuur. Bij contact met de huid verandert het van een licht poeder in een gladde crème. De applicator heeft een zeer fijne, licht puntige vorm met een fijne spons. Dit maakt precieze resultaten mogelijk en helpt tegelijkertijd bij het fineerwerk. De hoes lijkt op een mascara en heeft een vrij lang deksel. Het ligt comfortabel in de hand en biedt volledige controle bij het aanbrengen van make-up. Dit is vooral nuttig voor wenkbrauwen, omdat hun vorm de volledige make-up look afrondt. De buis is gedrukt in glanzend, goudkleurig schrift. Een smalle streep onder het deksel geeft de betreffende kleurnuance weer. Dit maakt het voor dames die hun wenkbrauwen nog levendiger willen modelleren met twee kleuren nog makkelijker om onderscheid tussen hen te maken zonder de wenkbrauwstylers te openen. Ten slotte wordt het logo van het Franse merk op de bovenzijde van het deksel gestempeld.

Het assortiment

De Lancôme Brôw Densify Powder to Cream is het schoonheidshulpmiddel voor grote wenkbrauwen. De speciale textuur is in de eerste plaats een poeder. Bij aanraking van de huid wordt het een gladde crème. Dit zorgt voor moeiteloos aanbrengen en zeer delicate overgangen. De wenkbrauwen kunnen gedefinieerd en vooral ingevuld worden. Kleine openingen worden veroorzaakt door verkeerd plukken, kleine littekens door piercings of door de natuur. De goed gepigmenteerde, maar natuurlijke kleur van Brôw Densify helpt om ze te vullen. De wenkbrauwen worden expressiever en vervolledigen de make-up. De crème overtuigt dan door zijn lange houdbaarheid en is tegelijkertijd veegvast. Het creëert een 3D-effect dat kan worden versterkt door twee nuances te combineren. De wenkbrauwen kunnen met licht en schaduw worden gebeeldhouwd. Vrouwen die hun haar met sliertjes of geverfd dragen, kunnen hun wenkbrauwen ook in de juiste kleur stylen. De Lancôme Brôw Densify Powder to Cream 02 Blonde heeft een lichtere blonde tint, wat nogal akelig is. Lancôme Brôw Densify Poeder to Cream 04 Light Brown is verkrijgbaar voor donkerblonde tot lichtbruine haarkleuren. Het heeft ook grijsachtige tot neutrale ondertonen en kan op vele manieren gebruikt worden. Lancôme Brôw Densify Poeder aan Cream 05 Soft Brown is iets donkerder en een beetje taupe. Een warmere bruine kleur is Lancôme Brôw Densify Poeder to Cream 07 Kastanje. Het is niet te roodbruin kastanjebruin en daardoor nog goed te combineren met veel verschillende huidskleuren. Lancôme Brôw Densify Poeder aan Cream 10 Chocolade is donkerbruin. Zo kunt u een tint kiezen die bij uw individuele huidskleur en haarkleur past. Binnen een kleurfamilie kunnen vrouwen Brôw Densify ook gebruiken om de kleur van hun wenkbrauwen discreet aan te passen. Dit bespaart extra verven of meer tijdrovende toepassingen. Een minimale opheldering of verduistering is ook mogelijk met cosmetica en kan elke dag worden bereikt in een korte tijd. De langhoudende textuur kan worden verwijderd met een verwijderaar op oliebasis. Als alternatief kan ook micella-water worden gebruikt, omdat beide ook hardnekkige make-up kunnen verwijderen zonder veel wrijving. Dit beschermt het natuurlijke haar en voorkomt dat het eruit valt.