Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De innovatieve huidverzorgingsproducten van Lancôme geven de huid meer energie en revitaliseren haar volledig. De crèmes, lotions en maskers uit de Lancôme Énergie de Vie serie overtuigen door zachte texturen en een intensief hydraterend effect. Ze gebruiken ook antioxiderende plantenextracten om de huid intensief te voeden en te regenereren. De natuurlijke vernieuwing van de huid wordt versneld door Lancôme Énergie de Vie, zodat rimpels, huidirritaties en lijntjes snel merkbaar worden verminderd. De crèmes, lotions en maskers uit het Lancôme Énergie de Vie-gamma bieden naast een effectieve anti-verouderingswerking ook een fantastische revitalisering van de vermoeide huid. Stress en schadelijke invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de huid zich ontspant en huidirritaties in de hand werkt. Lancôme Énergie de Vie hydrateert de droge en ruwe huid en maakt haar weer fris en soepel.
De vloeibare textuur van de verzorgingsproducten van Lancôme wordt snel opgenomen en treedt onmiddellijk in werking. Het resultaat is een egale, frisse en gladde teint die de hele dag aanhoudt. De producten van de Lancôme Énergie de Vie serie balanceren specifiek de oneffenheden van de huid, zodat de huid er uniformer en gezonder uitziet. De crèmes, lotions en maskers uit deze zorgserie overtuigen ook door een eenvoudige en snelle toepassing. Met de dispensers kunnen ze naar wens worden gedoseerd. s Ochtends en 's avonds worden de lotions of crèmes gelijkmatig op de gereinigde huid gewreven. De maskers hebben slechts 10 minuten nodig om in te werken en moeten twee tot drie keer per week worden aangebracht om hun volle effect te bereiken. Ontdek de gladmakende en verzorgende crèmes, lotions en maskers uit het Lancôme Énergie de Vie-gamma.

Het design

De maskers, crèmes en lotions uit het huidverzorgingsassortiment van Lancôme Énergie de Vie bieden intensieve hydraterende verzorging. Ze verzachten, revitaliseren en beschermen de huid. Ook het verpakkingsdesign van deze serie is overtuigend. Lancôme Énergie de Vie crèmes, lotions en maskers zijn verkrijgbaar in groene glazen potten en dispensers. Deze overtuigen niet alleen door hun design en robuustheid, maar maken ook een nauwkeurige en economische dosering van de inhoud mogelijk. De dispensers en potten zijn netjes af te sluiten en zo compact dat ze ook zeer geschikt zijn voor onderweg. De producten uit het verzorgingsassortiment Lancôme Énergie de Vie zijn herkenbaar aan de elegante glazen potten en dispensers en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Schadelijke invloeden van buitenaf en stress veroorzaken problemen voor de huid. Het wordt snel droog en ruw. Bovendien ontstaan er storende huidirritaties. In dat geval helpen de verzorgingsproducten uit het Lancôme Énergie de Vie-assortiment. Dit zijn moderne maskers, crèmes en lotions die de huid veel vocht teruggeven en op deze manier nieuw leven inblazen. Bovendien wordt de huid intensief gevoed met plantenextracten. De natuurlijke vernieuwing van de huidlagen wordt versneld, zodat huidirritaties, rimpels en lijntjes merkbaar worden verminderd. De maskers, crèmes en lotions van Lancôme Énergie de Vie verwennen de huid met een zachte en vloeibare textuur. Het creëert een aangenaam huidgevoel, terwijl de textuur snel absorbeert en zijn effect ontwikkelt. Op deze manier blijft de huid de hele dag egaal, fris en soepel. Opmerkelijk is ook het uitstekende gladmakende effect van Lancôme Énergie de Vie. De crèmes, maskers en lotions compenseren de oneffen huid en creëren een egale en egale teint. Alle producten uit de Lancôme Énergie de Vie serie zijn dermatologisch getest en bijzonder huidvriendelijk. Bovendien maken de praktische dispensers het aanbrengen snel en eenvoudig. Ook u kunt vertrouwen op de producten van het Lancôme Énergie de Vie huidverzorgingsassortiment om een gestresste huid te revitaliseren. Laat uw huid achter met Le Soin Liquide Lissant

De commerciële

Nieuwe energie voor de ogen: Lancôme Énergie de Vie Eye Gel.