Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Wie veel belang hecht aan wimperverzorging en make-up mag het fascinerende Lancôme Grandiôse Extrême assortiment niet missen. Lancome wimperasserums zorgen voor een snelle en merkbare groei van de wimpers en geven ze al binnen de eerste 24 uur meer houvast en volume. De aangename textuur droogt niet zo snel uit en plakt niet aan elkaar. Het geeft een prettig gevoel en verzorgt intensief gestresste wimpers met plantaardige stoffen. Bijzonder opmerkelijk is de speciaal ontwikkelde zwanenhals applicator, waarvan de gebogen borstel zorgt voor een snelle en gemakkelijke applicatie. De borstel is aangepast aan de natuurlijke anatomie van het oog en bereikt elke wimper tot in detail. Op deze manier is een gelijkmatige toepassing, een gerichte dosering en een perfecte definitie van de wimpers mogelijk. Lancôme Grandiôse Extrême mascara geeft de wimpers een ideale vorm en meer glans. Bovendien worden de wimpers zo uitgefranst dat ze er bijzonder lang uitzien. Lancôme Grandiôse Extrême creëert in een mum van tijd een grandioze en onvergetelijke look. De mascara van Lancome is ideaal te leiden. Breng aan op het buitenste ooglid en zigzag het door de wimpers. Als de borstel met de kromming naar beneden wordt vastgehouden, kunnen de wimpers optimaal worden opgetild en in beweging worden gebracht. Om de onderste wimpers vorm te geven, houdt u de mascara met de kromming naar beneden op de wimpers en definieert u ze met draaiende bewegingen. Ook u kunt rekenen op de uitstekende make-up en verzorgende werking van Lancome mascara. Geen enkel ander wenkbrauw-serum kan uw wimpers zo perfect en professioneel vormgeven. Alle artikelen uit het nieuwe assortiment Lancôme Grandiôse Extrême zijn dermatologisch en oogheelkundig getest.

Het design

De fantastische make-up en verzorgende werking van Lancôme Grandiôse Extrême wordt aangevuld door een uniek en onmiskenbaar verpakkingsdesign. De zwarte flacon bevat een speciaal gevormde zwanenhals die het mogelijk maakt om alle wimpers tot in de laatste hoek te bereiken en naar wens te definiëren. De flesjes kunnen veilig en schoon worden afgesloten. Door hun handige en ruimtebesparende vorm zijn ze ook geschikt om mee te nemen tijdens het reizen. De mascara van Lancôme Grandiôse Extrême is herkenbaar aan de zwarte verpakking en het Lancôme-logo. In de transparante schroefdop is een soort hologram geïntegreerd zodat de bloem van Lancôme driedimensionaal lijkt. Een dromerige blikvanger in elke badkamer en in elke beauty bag.

Het assortiment

Het definiëren, verzorgen en vormgeven van de wimpers is een van de moeilijkste oefeningen van een succesvolle make-up. Nu zijn er de nieuwe mascara's van Lancôme Grandiôse Extrême. Ze worden gekenmerkt door een aangename en huidvriendelijke textuur die niet kleeft of verkruimelt. De mascara geeft de wimpers onmiddellijk meer houvast, vorm, volheid en volume. Het bevordert ook de groei van de wimpers met actieve ingrediënten op plantaardige basis, zodat u na korte tijd kunt uitkijken naar lange en gezonde wimpers. Lancôme Grandiôse Extrême sera en mascara's zijn getest door oogartsen en dermatologen, zodat ze ook kunnen worden aanbevolen voor contactlensdragers.
Bijzonder opmerkelijk is de unieke zwanenhals applicator die is opgenomen in elke flacon. De gebogen vorm is perfect aangepast aan de anatomie van de oogzone. Dit zorgt ervoor dat zelfs moeilijk bereikbare plaatsen betrouwbaar kunnen worden bereikt en de wimpers naar wens kunnen worden gevormd. De applicator is eenvoudig en flexibel in gebruik. Het maakt niet uit in welke richting u de wimpers wilt buigen, met de fijn gevormde borstel is elke variatie mogelijk. De applicator hoeft alleen op het buitenste wimperlid te worden aangebracht en met een zigzag over de wimpers te worden zigzaggen. Een fascinerende en verleidelijke look ontstaat in een mum van tijd. De make-up en huidverzorgingsproducten van Lancôme Grandiôse Extrême zijn onmiddellijk, langdurig en betrouwbaar. Qua kleur kan de Lancome mascara perfect worden afgestemd op de betreffende wimperkleur. Voor donker haar bijvoorbeeld is de kleurvariant 01 Noir Extrême bijzonder aan te bevelen. Als u een professionele make-up voor uw wimpers wilt, moet u nu kiezen voor Lancôme Grandiôse Extrême mascara en wimpersoonserums.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.