Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lancôme Hypnose Homme

De geur +

Lancôme Hypnosis Homme, de zoet-oriental herengeur

Het parfum van de man Lancôme Hypnose Homme is een oriental geurende eau de toilette spray die gekenmerkt wordt door zijn pittige en kruidige Fougére karakter. Lancôme Hypnose Homme is in 2007 door parfumeur Maurice Roucel opgericht. Lancôme Hypnose Homme is de mannelijke geurvariant van de felbegeerde vrouwengeur Lancôme Hypnose, zowel gelanceerd als Eau de Parfum als Eau de Toilette.

De beide geuren worden gekenmerkt door een extreem aanlokkelijk karakter, elegantie en klasse. De geur van Lancôme Hypnose Homme heeft een bijzonder stijlvol effect door zijn ingetogen samenstelling, die waarden belichaamt, zowel voor oudere als voor jongere generaties tegelijk.

De Eau de Toilette wordt geopend met een vitaliserende topnoot van pittige en fruitige geurelementen. De zoete frisheid van bergamot en mandarijn wordt gecombineerd met verse munt en kardemom tot een aromatisch prelude. In de hartnoot van Lancôme Hypnose Homme then staat de aromatische Scent of Lavendel, die de hele compositie een zeer verleidelijk karakter geeft.

Het wordt afgerond met een basisnoot van muskus, amber en romige patchouli. Hoewel de geurcomponenten van eikenmos en cumarine ontbreken voor een echt fougére akkoord, zorgt de combinatie van muskus en amber in de basisnoot en lavendel in de hartnoot voor een gelijkaardig masculine en bitter aroma.

Kopnoten:
Kardemom
Munt
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Lavendel
Basisnoten:
Patchoeli
Ambra
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
10 239
toepassen
vandaag tot-29%1