Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

De geur

Lancôme Hypnose Senses is een milde verleiding voor vrouwelijkheid in 2009; een parfum dat de zintuigen hypnotiseert. De vrouwengeur opent met een fruitig mandarijnboeket gecombineerd met sprankelend roze peper. Koorden van zoete honing, verleidelijke roos en fruitige osmanthus kloppen in het hart en geven de geur een natuurlijke romantische nuance. In de basis zijn er akkoorden van benzoë, labdanum, patchoeli en tonkaboon. In hun combinatie maken ze van Lancôme Hypnose Senses een warme en verleidelijke metgezel die emotioneel ontroerend is. Hypnose Senses is een originele klassieke chypre geur met een modern karakter en streelt de vrouwelijke persoonlijkheid op een sensuele en milde manier.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Lancôme Hypnose Senses
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Fris en intensief
Een frisse, licht bloemige geur die lang aanhoudt. Ik werd al door veel mensen aangesproken. Hypnotisch in de letterlijke zin van het woord.

De parfumeur

Voor een onweerstaanbare geur creatie zoals Hypnose Senses, Lancôme heeft drie professionele geur ontwerpers in dienst: Nathalie Feisthauer, Ursula Wandel, Christine Nagel, opgeleid door Michel Almairac, de parfumeurmeester, Christine Nagel uit Genève, staat in de parfumindustrie bekend als een ontwerper van parfums die menselijke impulsen opwekken: vol vrouwelijkheid, vitaliteit en sensualiteit, en samen met haar collega's slaagt het parfumtrio erin een geur te creëren die de zintuigen hypnotiseert en emotioneel imponeert.

De fles

De vrouwengeur Hypnose Senses van Lancôme hypnotiseert alleen al met zijn extravagante design: een fles die zich in het midden om zijn eigen as lijkt te hebben gedraaid en dus fenomenale lichtreflecties produceert. De inhoud van de fles glanst in zacht rosé, waardoor de verleidelijke vrouwelijkheid van Hypnose Senses wordt benadrukt. Door de kristalheldere dop glanst de verstuiver in kostbaar zilver. De verpakking hervat de roze kleur van het vrouwengeur. Twee kozijnen verdelen het bovenste zicht in twee gebieden en reflecteren een beetje de fles zelf, die in het midden afgeslankt is. In het bovenste veld, de naam van de geur Hypnose Senses verschijnt in speelse letters en gedempte kleuren die zowel parfum als fles tot uitdrukking brengen. In het onderste veld van de vouwdoos staat de naam van de fabrikant vermeld.

De reclame

De reclame voor de Lancôme geur Hypnose Senses illustreert pure vrouwelijke verleiding: aantrekkelijk, sexy, onweerstaanbaar. Het lange bruine haar streelt haar rug teder en verleidelijk, met de extravagante flacon in het linkerdeel van het motief en verleidt met elegante lichtreflexen. De achtergrond is zwak tot wit gekleurd om de schittering van de fles met zijn verleidelijke roze geur nog intenser te laten schijnen. Een uitzonderlijke fles vraagt immers uitzonderlijke aandacht. De neutrale bleke achtergrond symboliseert ook de zuiverheid en echtheid van het parfum en wijst op zijn natuurlijkheid. Hoewel elk zijn eigen rol speelt, lijken vrouwelijkheid en geur elkaar aan te trekken; als gehypnotiseerd betoveren ze elkaar en ademen ze onweerstaanbare erotiek uit.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.