Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Wilt u de lippenmake-up perfectioneren met een fijn potlood, kijk dan eens naar de producten uit het Lancôme Le Lip Liner-assortiment. Innovatieve contourbennen die de vorm van de lippen vakkundig benadrukken en in een fascinerende kleur dompelen. De aangename textuur kleeft niet, verkruimelt niet en is niet rekbaar. Hij glijdt precies en zacht over de lippen. De lipcontouren worden benadrukt en geoptimaliseerd. Het contourbenvormpotlood is lang houdbaar en verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Op deze manier kunnen ook veel nuances en overgangen worden gerealiseerd.
Opvallend is ook de verzorgende werking van de potloden van Lancôme Le Lip Liner. Ze hebben een waterdichte formule die de lippen beschermt tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat is een gladde, gelijkmatige en stralende afwerking. Droge en schrale lippenhuid wordt weer fris en elastisch. Bovendien verhogen de stokken de hechtkracht van de lippenstift en zorgen zo voor een langer aanhoudende lippenmake-up.
Alle pennen uit de Lancôme Le Lip Liner serie zijn dermatologisch getest en absoluut huidvriendelijk. Met jojoba-olie, vitamine C en vitamine A worden de lippen gerevitaliseerd en soepel gehouden. Natuurlijke antioxidanten verbeteren de structuur van de huid van de lippen en gaan oneffenheden en huidirritaties tegen.
Lancôme contourstiften zijn eenvoudig en flexibel in gebruik. Hij kan afzonderlijk of in combinatie met een lippenstift worden gebruikt. Ze kunnen perfect gefineerd worden met de in de pen geïntegreerde borstel. Het resultaat is duurzame kleuren en een matterend effect. Optimaliseer uw lippenmake-up met 00 Universelle, 06 Rose The, 06 Rose The, 114 mandarijn, 132 Caprice, 290 Framboos, 378 Rose Lancôme en 369 Vermillon uit het verzorgingsprogramma Lancôme Le Lip Liner.

Het design

De contourpotloden uit de Lancôme Le Lip Liner serie benadrukken vakkundig de lipcontouren en zorgen voor een gladde huid en intensieve kleuren. Ze bieden langdurige bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Het resultaat is een matte, gladde, gelijkmatige en natuurlijke afwerking. Ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. Dit zijn slanke witte pennen die perfect in de hand passen. Ze maken een precieze toepassing en een veilige geleiding mogelijk. De textuur kan perfect gemengd worden met een penseel. Deze bevindt zich direct aan de achterkant van het potlood. De kleurneutrale versie van het contourbotlood kan ook in combinatie met een lippenstift worden gebruikt. In dit geval verhoogt het de hechting en kleurintensiteit van de lippenstift. De pennen van de Lancôme-contour zijn klein en compact. Ze passen in elke bagage en zijn ideaal om mee te nemen op reis. De pennen van Lancôme Le Lip Liner hebben een slank en compact ontwerp en het Lancôme-logo.

Het assortiment

Als een gewone lippenstift niet voldoende is om de lippenmake-up te perfectioneren, neem dan een kijkje bij de producten uit het Lancôme Le Lip Liner-assortiment. De pennen met de fijne contour van Lancôme hebben een zachte textuur die niet verkruimelt, kleeft of uitstrijkt. Het biedt een uitstekende opaciteit en kleurintensiteit. Bovendien beschermt een fijne film de lippen tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van buitenaf. De contouren van de lippen kunnen worden geperfectioneerd en nauwkeurig worden gedefinieerd. Dankzij hun waterdichte formule hebben de Lancôme contourstiften een bijzonder langdurig effect.
De 00 Universelle-variant is iets bijzonders. Dit kleurneutrale en transparante contourbotlood kan worden gebruikt in combinatie met een lippenstift. Het bereidt de lippen optimaal voor op de make-up en verhoogt de kleefkracht van de lippenstift.
Voor het overige biedt het assortiment Lancôme Le Lip Liner zeven spannende kleuren die overtuigen door hun kracht en glans. Ook de kleurvarianten 06 Rose The, 06 Rose The, 114 Tangerine, 132 Caprice, Lancôme Le Lip Liner 290 Framboos, 378 Rose Lancôme en 369 Vermillon bieden uitstekende verzorging. Ze herstellen de brosse en schrale huid van de lippen. Huidirritaties en oneffenheden worden snel verlicht. Het resultaat is een egale, gladde, frisse en natuurlijke teint. De lippen zijn voorzien van vitamines en sporenelementen en worden intensief gevoed met jojoba-olie. 00 Universelle, 06 Rose The, 06 Rose The, 114 Tangerine, 132 Caprice, Lancôme Le Lip Liner 290 Framboos, 378 Rose Lancôme en 369 Vermillon zijn dermatologisch getest en uiterst huidvriendelijk. Test nu de lippenfolie uit de Lancôme Le Lip Liner-serie.