Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Lancôme is een Frans bedrijf dat in 1935 werd opgericht door zakenman Armand Petitjean. Petitjean ontleende de vandaag de dag bekende bedrijfsnaam aan het historische kasteel van Lancôme. Het is gelegen in de buurt van Vendœuvres en dus ten zuiden van Parijs en is niet alleen bekend in Frankrijk, maar over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wordt het exclusieve merk gepresenteerd door een gestileerde roos, die de oprichter in de vroege uurtjes voor het label koos.
Het eerste product van Lancôme was een exclusief parfum voor vrouwen - en het werd zo goed ontvangen door de klanten dat het bedrijf zijn aanbod van geurstoffen voor vrouwen snel uitbreidde. Maar het waren niet alleen de ongewone en extravagante geuren die de parfums inspireerden: ook de flacons, die jarenlang door de Franse kunstenaar Georges Delhomme werden ontworpen, brachten sensatie. De flessen uit de vroege uurtjes worden nu wereldwijd beschouwd als zeldzame verzamelobjecten.
Naarmate de reputatie van het merk groeide en de vraag toenam, werd ook het assortiment in 1936 uitgebreid. Ten eerste lanceerde het merk het eerste gezichtsverzorgingsproduct van het label, de befaamde Nutrix crème. Het bijzondere van deze zorgserie was de formule waarin chemicus Pierre Vélon natuurlijke eiwitten en wassen mengde.
Deze crème werd 's nachts een absolute bestseller, die Lancôme naar de troon van cosmetica en huidverzorgingsproducten katapulteerde. En: De Nutrix crème van Lancôme is ook vandaag nog verkrijgbaar. In de loop der jaren is de formule echter voortdurend verbeterd, uitgebreid en aangepast aan de moderne zorgstandaarden.
In de jaren die volgden, werd het assortiment verzorgingsproducten van Lancôme systematisch uitgebreid, net als het parfumassortiment van het bedrijf. In 1952 werd eindelijk de geur Trésor gecreëerd, een parfum dat nog steeds een van de meest invloedrijke parfumklassiekers ter wereld vandaag de dag is. De originele originele geur is gemaakt door parfumeur Jean Hervelin. De mooie en edele fles in de onvergelijkbare diamantvorm is ontworpen door Delhomme.
Sinds 1964 maakt het voormalige familiebedrijf deel uit van het Franse conglomeraat L'Oréal. Lancôme is echter een van de meest succesvolle merken van L'Oreal, niet alleen in de luxesector van de Groep. Lancôme heeft naam gemaakt in deze sector, vooral in de cosmeticasector. Omdat de producten van het merk niet alleen nobel en exclusief zijn, maar ondanks alles toch betaalbaar. De Lip Lover lijn is ook bedoeld voor veeleisende klanten die hun lippen willen verwennen met meer dan alleen een vleugje schoonheid en kleur.

Het design

De edele liposomen van de exclusieve Lip Lover-lijn liggen uitstekend in de hand. Bovendien vereenvoudigt een fijn gebogen applicator het nauwkeurig aanbrengen van de glans. Anderzijds zorgen een breed kleurenpalet en een aantrekkelijk design ervoor dat elke lipgloss klanten inspireert.
Dit fascineert door een ronde en slanke vorm en door het edelste zilver. De overgang die de glans koppelt aan de sluiting wordt versterkt door de die-cut Lancôme belettering. De voorkant is versierd met een klein label dat de kleur van de glans benadrukt.

Het assortiment

De lichtheid van een lipgloss en de duurzaamheid van een lipstick: dit is zeker een van de combinaties die vrouwenharten kan nemen door storm. Lancôme is erin geslaagd deze begeerde kwaliteiten te combineren in één product, een product voor liefhebbers van luxe en goed verzorgde lippen. Lancôme Lip Lover is de naam van de lijn die de lippen streelt en dompelt in beknopte kleuren. U kent de lipgloss, u weet de lipverzorging en u weet de lipstick? U zult zeker de voordelen van deze drie producten op prijs stellen: glanzende, subtiele glans, zorgzaam effect en hoge duurzaamheid. De nieuwe creatie van Lancôme is dus een product met een drievoudig effect gecombineerd in een filigraan flesje.
Lancôme Lip Lover - de kleurkeuze - goed verzorgde, mooie lippen - ze passen in alle seizoenen! Zo wordt ook de kleurkeuze van het product gepresenteerd in de vermomming van de vier seizoenen. De rosénuances in de collectie zijn bijzonder lenteachtig - als een frisbloeiende kersenbloesemboom. De intense roze en perzik tinten, die de lichtheid van een briesje te brengen, glanzen in de zomer. Maar ook zwaardere, gedempte kleuren verschijnen in de vorm van mauve- en pruimtinten in het kleurenboeket van dit exclusieve lipproduct. alle kleuren van het assortiment Lancôme Lip Lover zorgen voor een rijke glans die semi-transparant op de lippen nestelt. De ster van een eenvoudige make-up of het ideale bijpassende element voor de avondlook.
Lancôme Lip Lover heeft een heel bijzondere formule: met het nieuwe lippenstiftassortiment heeft Lancôme iets bereikt dat klinkt als de kwadratuur van de cirkel. Duurzaamheid, verzorging en glans gaan voor alle lippenvirtuozen uit de collectie hand in hand. Het geheim hierachter is de bijzonder hydraterende formule die naast het verzorgende effect ook voorkomt dat de glans blijft plakken. De romige consistentie van Lancôme Lip Lover Gloss maakt het gemakkelijk aan te brengen met een zachte applicator. Dankzij Lancôme zijn de tijden dat lippenfolie, lipverzorging en lipgloss in een handtasje moesten passen voorbij: een filigraanverpakking met de elegantie van een parfumflapje zal deze in de toekomst vervangen.