Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Aantrekkelijke wenkbrauwen zijn de eerste blikvanger van een vrouw en geven haar dat zekere iets. Daarom heeft Lancôme producten voor u ontwikkeld, zoals de Lancôme Monsieur Big Brow serie, waarmee de vrouw van vandaag haar schoonheid kan onderstrepen. De elegantie van de producten en het vleugje luxe maken altijd een verschil in het beroeps- en privéleven. Of het nu op zakenreis is, op vakantie of in huis - de vrouw die iets aan zichzelf heeft, vindt het altijd leuk om haar teint af te maken met kostbare producten. Het gaat hier niet alleen om principe en passie; het gevoel voor schoonheid van een dame en haar vaardigheid in het aanbrengen van make-up kunnen ook tot uiting komen in succes in haar professionele leven. Dit assortiment Lancôme Monsieur Big Brow browliners is ontworpen voor stijlvolle vrouwen van alle leeftijden die waarde hechten aan hoogwaardige oogleden make-up. Een verzorgde uitstraling is bij elke gelegenheid een voordeel. Vooral bij het communiceren met de ander kijkt hij onvermijdelijk eerst naar de ogen, wat van groot belang kan zijn voor de ontwikkeling van sympathie en voor de communicatiestroom. De perfecte gezichtsverzorging kan ook een beslissende rol spelen in wervingsgesprekken als gevolg van het succes in het vinden van een baan. Daarom mogen de producten van de Lancôme Monsieur Big Brow serie op geen enkele kaptafel ontbreken en moeten ze zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun huidskleur. De formule van SoftSculpt (TM) in deze waaier van producten Lancôme houdt de vloeistof homogeen en verhindert het klonteren. De vloeibare tot romige consistentie van de massa maakt het gemakkelijk om gelijkmatig aan te brengen op de oogleden. De PC/PA-polymeren geven de wimpers een sterk volume en zorgen ervoor dat ze er perfecter en frisser uitzien. De vloeistof heeft een lange houdbaarheid omdat de vloeistof niet direct in contact komt met de ogen via de gooseneckvormige borstel.

Het design

De Browliner uit de Lancôme Monsieur Big Brow serie ziet er uit als een elegante balpen met overal een cilindrische vorm, net als de dop aan de bovenkant. Achter de uniforme, transparante kap aan de onderzijde verbergt zich de spatelvormige Softener Blending Brush, die het uiterlijk van de oogleden vergemakkelijkt door na het aanbrengen van de kleur over de oogleden te schilderen. Al met al lijkt de zwarte kunststof browliner uit deze voortreffelijke serie met zijn discrete roze inscriptie op een designhalpen, die daarom ook het bureau in de werkkamer sieren en daarom altijd tussendoor gebruikt kan worden.

Het assortiment

Elke vrouw heeft haar eigen smaak, die ook verwijst naar de kleur van de browliner. Daarnaast is er de individuele huidtype en modestijl van de respectieve consument. Daarom wordt hier het productassortiment gepresenteerd van de Lancôme Monsieur Big Brow browliners wier producten voornamelijk verschillen in de kleur van de ooglid-inkt. Daarom presenteert de serie zich met de producten Monsieur Big Brow 01 Blonde, Lancôme Monsieur Big Brow 02 Kastanje en Monsieur Big Brow 04 Ebony. Het hangt ook af van hoe sterk de oogleden moeten worden benadrukt. Het assortiment richt zich op de individualiteit en persoonlijkheid van de vrouw. De drie genoemde productvarianten geven haar ook de mogelijkheid om de make-up anders aan te brengen, omdat dit de aanpassing aan de betreffende gelegenheid dicteert. Terwijl op het podium de opvallendheid doorslaggevend is, zijn in het dagelijks leven eerder discrete outfits en make-ups nodig. Ook de smaak van de vrouw kan door de jaren heen veranderen - net als haar haarkleur of garderobe. Kortom - de producten van de Lancôme Monsieur Big Brow serie geven vrouwen veel ruimte voor smaak en individualiteit. Zoals gezegd, zijn de producten van deze serie ook aanvaardbaar op het podium. Ook de leeftijd van de vrouw kan bepalend zijn voor de keuze van de kleur van de browliner. Zo geven zeer jonge vrouwen de voorkeur aan de variant Ebben, terwijl oudere vrouwen de voorkeur geven aan de blonde variant. Kastanje moet in alle leeftijdsgroepen gelijk vertegenwoordigd zijn, waarbij de kleur van het haar waarschijnlijk een doorslaggevende rol speelt bij de keuze. Er zijn altijd variatiemogelijkheden, maar de verschillende producten geven aanknopingspunten voor de keuze van de browliner, passend bij uw eigen type en stijl. In ieder geval kan de browliner de oogleden tot 24 uur vasthouden, zodat de stijlvolle vrouw zich op elk moment van de dag en op elke plaats veilig in haar make-up kan voelen.