Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Perfect brouwen in een trendy stijl

Aantrekkelijke wenkbrauwen zijn de eerste blikvanger van een vrouw en geven haar dat bepaalde iets. Daarom hebben wij voor u producten Lancôme ontwikkeld, zoals de Lancôme Monsieur Big Brow serie, waarmee de vrouw van vandaag haar schoonheid kan onderstrepen. De elegantie van de producten en de luxe zijn altijd iets om naar uit te kijken in het professionele en privéleven. Of het nu op zakenreis, op vakantie of thuis is - de vrouw die een grote fan is van zichzelf vindt het altijd leuk om haar uiterlijk met kostbare producten af te werken. Het gaat hier niet alleen om principes en passie, maar ook om het schoonheidsgevoel van een dame en haar vaardigheid in het aanbrengen van make-up, wat zich kan vertalen in succes in het professionele leven. Het assortiment van deze serie browliners van Lancôme Monsieur Big Brow Browliner is gericht op stijlbewuste vrouwen van alle leeftijden die rekenen op kwaliteit voor hun ooglid make-up. Een verzorgd uiterlijk is een voordeel bij elke gelegenheid.

Bij de communicatie met de ander kijkt deze onvermijdelijk eerst naar de ogen, wat van groot belang kan zijn voor de ontwikkeling van sympathie en voor de communicatiestroom. Ook bij het zoeken naar een baan tijdens sollicitatiegesprekken kan een perfecte gelaatsverzorging een doorslaggevende rol spelen. Daarom mogen de producten van de Lancôme Monsieur Big Brow serie niet ontbreken op een make-uptafel en moeten ze zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun type en kleur. Door de SoftSculpt-formule in de producten van deze serie blijft de vloeistof altijd Lancôme homogeen en wordt klonteren voorkomen. De vloeibare tot romige consistentie van de massa maakt het gemakkelijk om de wenkbrauwen gelijkmatig aan te brengen. De verzachtende PC/PA-polymeren geven de wenkbrauwen een krachtig volume en zorgen ervoor dat ze er perfecter en frisser uitzien. De vloeistof is lang houdbaar en de bijgevoegde borstel maakt het gemakkelijk om de wenkbrauwen te vormen.

Het praktische wenkbrauwpotlood in een edele look

De Browliner uit de Lancôme Monsieur Big Brow serie lijkt optisch gezien op een elegante balpen, die net als de dop aan de bovenkant een doorlopende cilindrische vorm heeft. Achter de uniforme, transparante dop aan de onderkant bevindt zich de spatelvormige ontharder Blending Brush, die het uiterlijk van trendy wenkbrauwen benadrukt door over de wenkbrauwen te borstelen bij het aanbrengen van de kleur. Al met al ziet de zwarte kunststof wenkbrauwliner uit deze prachtige serie met zijn discrete roze inscriptie eruit als een designballpoint pen, die daardoor ook het bureau in het thuiskantoor siert en dus altijd gebruikt kan worden tijdens het schrijfwerk daartussen.

Het assortiment

Elke vrouw heeft haar eigen smaak, die ook verwijst naar de kleur van het wenkbrauwhaar. Daarnaast is er het individuele type en de modestijl van de betreffende consument. Daarom wordt Monsieur Big Brow hier het productassortiment van de browliners van Lancôme Browliner gepresenteerd, waarvan de producten vooral verschillen door de kleur van de wenkbrauwinkt. Daarom omvat het assortiment Monsieur Big Brow 01 Blond, Lancôme Monsieur Big Brow 02 Kastanje en Monsieur Big Brow 04 Ebbenhout. Het hangt ook af van hoe sterk de wenkbrauwen geaccentueerd moeten worden. Het assortiment houdt rekening met de individualiteit en persoonlijkheid van de vrouw.

De drie genoemde productvarianten geven haar ook de mogelijkheid om de make-up aan te passen aan de betreffende gelegenheid. Terwijl op het toneel de opvallendheid doorslaggevend is, zijn in het dagelijks leven eerder discrete outfits en make-ups aan de orde van de dag. Ook de smaak van de vrouw kan in de loop der jaren veranderen - net als haar haar haarkleur of garderobe. Kortom, de producten uit de serie Lancôme Monsieur Big Brow laten vrouwen veel ruimte voor smaak en individualiteit. Zoals gezegd zijn de producten van deze serie ook op het podium te zien.

De leeftijd van de vrouw kan ook bepalend zijn voor de keuze van de kleur van de Browliner. Zo geven zeer jonge vrouwen de voorkeur aan de Ebony-variant, terwijl oudere vrouwen de voorkeur geven aan de Blonde variant. Kastanje moet in alle leeftijdsgroepen gelijkelijk vertegenwoordigd zijn, hier speelt waarschijnlijk de haarkleur de doorslaggevende rol bij de keuze. Er zijn altijd mogelijkheden voor variatie, maar de verschillende producten geven aanwijzingen voor de keuze van de browliner die bij uw type en stijl past.

In ieder geval laat de Browliner toe dat de gesigneerde oogleden tot 24 uur op hun plaats blijven zitten, zodat de stijlvolle vrouw zich op elk moment van de dag en op elke plaats veilig kan voelen in haar make-up.