Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

De lippenstiften van Lancôme Rouge in Love combineren een delicate textuur, hydraterende eigenschappen en langdurige en briljante kleuren. De formule is gebaseerd op het aangename gevoel van een balsem en de kleurintensiteit van een normale lippenstift. De potloden van Rouge in Love beloven tot zes uur houvast zonder de lippen te verzwaren of een droog gevoel achter te laten. Er zijn meer dan 24 verschillende kleuren beschikbaar. Op deze manier kun je alledaagse looks creëren, maar ook dramatischere party make-ups.

Bovendien zorgen de delicate gradaties en verschillende ondertonen voor zeer vleiende kleuren voor elk huidtype. Lichte variaties in koelere of warmere tinten kunnen de teint laten glanzen, in harmonie brengen met de kleur van het oog of haar of de tanden optisch witter doen lijken en de glimlach dus lichter. Van naakt tot rosé, oranje en rode tinten, de Lancôme Rouge in Love serie biedt een kleurenspectrum dat ook complementair is aan de kleurtrends van de respectievelijke seizoenen.

Voor een perfecte toepassing kan de lippenstift met een borsteltje op de lippen worden aangebracht. Dit zorgt voor een nauwkeurige contour en een gelijkmatige verdeling van de inkt. Het overschot kan met behulp van een cosmetisch weefsel worden afgebroken. Op deze manier kan vlekken of uitglijden van de lippenstift worden verminderd. Met behulp van een transparant poeder kan de kleur ook worden gefixeerd en langer meegaan. Alternatief is Gloss in Love een uitgebreide collectie met lipgloss die de glans en kleur van lipsticks kan versterken.

Onder het trefwoord In Love biedt Lancôme niet alleen lipproducten, maar ook een parfum met dezelfde naam. Sinds 1935 biedt het Franse bedrijf luxueuze geuren, cosmetica en zorg voor veeleisende vrouwen en mannen. Niet alleen hun kleur en langdurige eigenschappen, maar ook hun verzorgende eigenschappen maken de cosmetische producten een favoriet van veel vrouwen. Lancôme Rouge in Love is geen uitzondering en daarom ook geschikt als lippenstift voor vrij droge of gevoelige lippen.

Het design

De Lancôme Rouge in Love lippenstiften zijn gemakkelijk te herkennen aan hun zilverkleurige koffer. Als een chique kolom, heeft het een basis met verschillende niveaus en de reliëf Lancôme belettering. Op het deksel ziet u het logo Rouge in Love in fel roze. Het metallic ontwerp ziet er zeer modern en nobel uit en is daarom ook een geweldig accessoire in uw handtas of avondtas.

De lippenstift kan direct worden aangebracht met behulp van de afgeschuinde vorm voor snelle verfrissing onderweg. Een lippenseel kan worden gebruikt voor nauwkeurigere resultaten. Met zijn brede productassortiment heeft de serie maar één doel: vrouwen mooier maken.

Het assortiment

De collectie Lancôme Rouge in Love wordt gekenmerkt door een kleurbriljantie tot zes uur en een zeer aangenaam draagcomfort. De romige textuur heeft vochtinbrengende eigenschappen, zodat de lippen tegelijkertijd worden verzorgd. De textuur ligt als een balsem op de lippen, maar heeft de dekkracht van een klassieke lippenstift. Het brede kleurengamma biedt voor elke gelegenheid en elk type de juiste tint. Het begint met Lancôme Rouge in Love Couleur Haute-Intensité-6H de Tenue 106M Jolis Matins, een delicate koraaltoon met beige nuances.

De 163M Dans Ses Bras, een zomerroze, is veel intenser en stralender. Een roze met roodachtige delen is 187M Rood mijn lippen, terwijl 230M Rose Rendez-vous is een neutraal roze met beige ondertonen. Een meisjesachtig roze is gevonden met 232M Rose'mantic, dat is ook een woordspeling met het beroemde logo van Lancôme, een gouden roos. Iets donkerder is de 353M Rose Pitimini. Met 361M Roze Bonbon kun je kiezen uit een bijna neon roze dat de lippen tot het midden van je make-up maakt.

Iets donkerder, maar net zo stralend is 375N Rose me, Rose me not! De middernacht roos 377N middernacht roos is een beetje meer gedempt aan het nachtelijke thema en heeft een framboos tint. De 383N Midnight Crush daarentegen is een roodroze in het donkerdere kleurenspectrum. De Nuance 240M Rose en Déshabillé is een zeer donkere rozenhouten tint die niet alleen vrouwen vleien met een donkerdere teint. Kleur 275M Jolie Rosalie is een nog donkerdere versie. Een lichtere beige met een licht koraalgehalte is 300M Beige Dentelle, terwijl 322M Corail in Love een klassiek koraal is. De kleur is ook een van de drie meest populaire tinten in de collectie.

Nog meer oranje is 146B Miss Coquelicot, terwijl 156B Madame Tulipe een meer gedempte versie van een oranje-bruine toon is. Geïnspireerd door verfrissende mandarijnen, werd de oranje van 174B Crazy Tangerine gecomponeerd, terwijl 183N be my Date! heeft een donkerdere oranje-rode Toon. De best verkochte kleur, die ook de naam van de serie draagt in de titel, is 159B Rouge in Love. De roze met roodachtige nuances is geschikt voor vele huidskleuren en kan gecombineerd worden voor zowel casual als speciale gelegenheden. Ook zeer populair is het paarse roze van 340B Rose Boudoir, net als 343B Fall in Rose is een meer gedempte fuchsia.

Nog delicater is de roze tint van 345B Rose Flâneuse. De kleur 351B Rose des Soupirants is iets oranjeder roze. De 200B Rose Thé toon is een van de helderste naaktonen. Met 278B Brune Plumetis is er een zeer donkere pruimentoon die een vamp uitstraling creëert. Interessant is ook de violette tint van 381B Violette Coquette, terwijl 379N Rose Sulfureuse een donkere braam tint heeft. Een steenrode is te vinden met 170N Sequins D'amour, terwijl 181N Rouge Saint Honoré is een beetje helderder.

Een tint donkerder is 185N Rouge Valentine, zodat de meest flatterende tint kan worden geselecteerd voor verschillende typen. Een donkerdere bessen tint met bruine delen is 277N Violin Lamée. Klassiek chocoladebruin is 287N chocolademordoré. Nog donkerder en met lichte pruimen is 292N Chez Prune. Door de fijne kleurgradaties is voor elke dame de ideale kleur te vinden, waardoor de teint bijzonder vlakker wordt.

De commerciële

De clip voor Lancôme Rouge in Love lippenstiften is gemaakt door Adria Petty. De muziek is afkomstig van het Franse duo Brigitte.