Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Self Tan serie zorgt voor een gezonde bruining zonder risico's voor de huid. De zelfbruinende producten bereiken gelijkmatige en onmiddellijk zichtbare resultaten en zorgen voor een licht glanzende bruine tint voor gezicht en lichaam. Hierdoor zijn ze ideaal voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld wanneer de benen in scène gezet moeten worden. Maar de producten kunnen ook gebruikt worden voor het looien voor de zomer of vakantie. Ze bieden echter geen bescherming tegen UV-straling, zodat zonnebrandcrème niet achterwege kan blijven. De werkzame stof DHA en verschillende kleurstoffen worden gecombineerd om de formules een onmiddellijk kleureffect te geven. Dit wordt na verloop van tijd intenser of kan indien nodig worden ververst. Daarnaast helpt voedende vitamine E de huid soepel te houden en zo een bijzonder gelijkmatig resultaat te bereiken.
Tegelijkertijd stimuleert het de huideigen beschermende functies tegen vrije radicalen. Naast de klassieke bodylotion zijn ook een verfrissende gel voor het aanbrengen op de benen en een snel geabsorbeerde gel voor het gezicht beschikbaar voor een optimale toepassing. Alle producten worden gelijkmatig aangebracht en gebieden zoals ellebogen, knieën, voeten of handen moeten bijzonder grondig worden behandeld. Voor een perfect resultaat moet de huid op de dag van aanbrengen worden gladgestreken met een schil om dode huidschilfers te verwijderen.
Vermijd contact met textiel en andere materialen onmiddellijk na gebruik. Alle Lancôme Self Tan-producten absorberen over het algemeen snel en laten binnen enkele minuten de eerste resultaten zien. Handen moeten na gebruik grondig gewassen worden, net zoals producten voor het lichaam niet op het gezicht gebruikt mogen worden. Tegenwoordig maken ook speciale series zoals Self Tan deel uit van Lancômes brede productassortiment, dat gekenmerkt wordt door hoogwaardige geuren, verzorging en cosmetica. Het Franse bedrijf werd opgericht in de jaren 1930 en heeft vanaf het begin onderzoek gedaan naar zijn eigen formules en texturen.

Het design

Lancôme Self Tan Lotions en Gels zijn gemakkelijk in het gebruik. Dit maakt een snelle en probleemloze toepassing mogelijk om een zo gelijkmatig mogelijk bruiningsresultaat te bereiken. De producten voor het lichaam zijn verpakt in plastic buizen die direct op het hoofd kunnen worden opgeslagen. De vloeistof voor het gezicht is voorzien van een pompdispenser voor een zuinige dosering. Alleen een hoeveelheid van hazelnoot is al voldoende om het gezicht en de hals te crèmeren. Alle producten moeten contact met kleding en andere oppervlakken vermijden om verkleuring te voorkomen.

Het assortiment

De Lancôme Self Tan serie geeft uw gezicht en lichaam een glinsterende bruine tint zonder het risico van zonnebrand. De eerste resultaten zijn binnen enkele minuten zichtbaar en na verloop van tijd wordt de kleur intenser. Speciaal voor de teint is de Flash Bronzer Gel Visage Face Gel gemaakt. De textuur smelt en wordt snel opgenomen. Het hydrateert en voedt de huid met vitamine E. Producten voor het lichaam zoals het Flash Bronzer Lotion Corps zijn ook verrijkt met de voedende vitamine. Dit ondersteunt de huid haar eigen bescherming tegen vrije radicalen. De klassieke bodylotion kan over het hele lichaam worden gebruikt. Een eerdere peeling en een goede hydratatie van de huid helpen om deze gelijkmatig te verdelen. De Flash Bronzer Gel Jambes is bijzonder geschikt voor de benen. De vloeistof is gemakkelijk te verspreiden en heeft een bijzonder lichte en aangename textuur. Hoewel alle Lancôme Self Tan producten ook een verzorgend effect hebben, vervangen ze de zonwering niet.