Meer informatie:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear: Schoonheid voor de hele dag

De cosmetica Lancôme lijn Teint Idole Ultra Wear Stick komt elke belofte na die ze doet. De lijst is lang. Maar lange levensduur, hoge opaciteit en veelzijdigheid zijn bij deze basis vanzelfsprekend. En ook de belofte dat deze serie geschikt is voor alle huidtinten is eigenlijk niet overdreven, want zulke fijn afgestemde nuances komen zelden voor. De teint wordt in ieder geval natuurlijk en onaantrekkelijke overgangen zijn zeker niet langer een probleem. Zelfs kleine reddingen worden snel vergeten, omdat de hoge pigmentatie ze gemakkelijk bedekt. De Stichting is daarom ook uitermate geschikt als spot concealer. Dit wordt verzekerd door de intensieve pigmentatie, die deel uitmaakt van de ultralichte poedertextuur. Bovendien is de formule olievrij en zorgt ervoor dat de huid nooit glanst en in plaats daarvan een zeer elegante en matte uitstraling krijgt. Dit effect duurt lang. Zelfs een lange dag doet geen afbreuk aan de perfecte look. De teint is perfect geoptimaliseerd en toch ziet de huid er natuurlijk en toch onberispelijk uit. De innovatieve formule geeft deze look duurzaamheid. Omdat het bestand is tegen transmissie en veegvast. Onaantrekkelijke sporen op kleding behoren dus net zo goed tot het verleden als gesmeerde make-up. Deze lange levensduur is dus een bouwsteen op weg naar een optimale make-up. Hierdoor kunnen de kleuren van de Stichting lang schitteren. Voor de perfecte look is er veel energie gestoken in de ontwikkeling van een veelheid aan nuances. Deze zorg bij het mengen van kleuren zorgt ervoor dat het resultaat altijd overtuigend is. De juiste tint is gemakkelijk te vinden en kan de huidskleur zeer snel gladstrijken. De gelijkmatige teint is dus niet langer een prestatie die alleen aan de professionals wordt overgelaten. Elke vrouw kan haar teint perfectioneren met deze Lancôme cosmetische Teint Idole Ultra Wear Stick lijn.

De verpakking - elegant en praktisch

Het Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick bewijst dat de beproefde en geteste producten ook voor perfectie kunnen zorgen. Dit wordt ongetwijfeld bewezen door het ontwerp van de stick. Te veel hype wordt hier vermeden. Het gaat immers om het verfraaien van de teint en de stick hoeft zelf geen modieuze trucs uit te voeren. Daarom vind je hier een stick die is ontworpen als een hoogwaardige lippenstift. De fundering is snel klaar voor gebruik en kan na gebruik weer veilig opgeborgen worden. Door de grootte van het lood kunnen zelfs kleine accenten worden gezet en toch kan het hele gezicht snel genieten van de prachtige kleuren. Er is geen betere manier om een exclusieve stichting te presenteren. Maar natuurlijk kan het edele merk niet zonder elegantie. Daarom zijn de praktische aspecten omgeven door een zeer discreet en mooi omhulsel. Hier verenigen zwart en goud zich tot een esthetisch totaalbeeld. Opnieuw wordt de klassieke elegantie een indicator van perfectie.

Natuurlijke schoonheid gemakkelijk gemaakt

De Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick schoonheidslijn wil natuurlijke schoonheid eenvoudig en perfect maken. Ze slaagt met elk product in haar lijn. Dit is al de eerste stap. Want wat zou de perfecte make-up zijn zonder dezelfde voorbereiding? Om deze reden heeft deze cosmetische serie een effectieve primer in de gelederen. Blur & Go balanceert kleine huidonregelmatigheden en zorgt zo voor een zeer gelijkmatige teint. Dit maakt de weg vrij voor de kleur en deze serie heeft veel te bieden. Zo werd 01 Beige Albatre gecreëerd voor de heldere teint. Deze rustige kleur compenseert onregelmatigheden en zorgt voor een gelijkmatige uitstraling. 02 Lys Rose is ook helder in zijn effect, maar toch is er een beetje meer kleur in het spel. Met deze nuance worden zeer zachte accenten gezet, die de teint een prachtige uitstraling kunnen geven. De verscheidenheid aan huidtinten wordt ook niet genegeerd door 04 Beige Nature. Dit is een andere heldere nuance die veel goeds kan betekenen voor de teint. De heldere kleuren verschillen slechts licht, maar dit verschil is oneindig belangrijk. Want alleen met deze aandacht voor detail wordt de uitstraling ook natuurlijk en levendig. 03 Beige Diaphan is vooral gericht op de middelste teint. Deze kleur is zacht, maar niet te bleek. De gemiddelde huidskleur is dus uitstekend in balans. Zo wordt het effect heerlijk natuurlijk en prachtig mooi. Ook de medium kleuren hebben een indrukwekkende precisie. 05 Beige Noisette, die ook gericht is op de middelmatige teint, maar fijne kenmerken heeft door de kleurmenging. Daarom is het gemakkelijk om de kleur te vinden die het beste bij uw type past. Dit geldt ook voor 045 sabelbeige, dat een magisch rood tintje heeft. Het kan dus prachtig het huidtype in evenwicht brengen en het laten gloeien.