Meer informatie:

Lancôme Teint Idole Ultra Wear: Schoonheid voor de hele dag

De cosmetische Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick serie voldoet aan elke belofte die het maakt. De lijst is lang. Maar een lange levensduur, hoge ondoorzichtigheid en veelzijdigheid zijn bij deze basis vanzelfsprekend. En ook de belofte dat deze serie geschikt is voor alle huidskleuren is niet overdreven, want zulke fijnafgestemde nuances zijn maar zelden te vinden. De teint wordt in ieder geval natuurlijk en onaantrekkelijke overgangen zijn zeker geen probleem meer. Zelfs kleine resten worden al snel vergeten, omdat de hoge pigmentatie ze prachtig gemakkelijk bedekt. De Stichting is daarom ook zeer geschikt als spotcover. Dit wordt verzekerd door de intensieve pigmentatie, die deel uitmaakt van de ultralichte poedercrèmestructuur. Bovendien is de formule olievrij en zorgt ervoor dat de huid nooit glanst en in plaats daarvan een zeer elegante en matte uitstraling krijgt. Dit effect houdt lang aan. Zelfs een lange dag kan de perfecte look niet schaden.
Het klinkende effect is langdurig en toch ziet de huid er bijna ongelakt uit. Lancôme omschrijft dit als een tweede huid effect en overdrijft het Franse adellijke merk dus geenszins. De teint is perfect geoptimaliseerd en toch ziet de huid er natuurlijk en perfect uit. De innovatieve formule geeft deze look duurzaamheid. Omdat het bestand is tegen transmissie en veegvast. Zo behoren onaantrekkelijke sporen op kleding net zo goed tot het verleden als ingesmeerde make-up. Deze lange levensduur is dus een bouwsteen op weg naar een optimale make-up. Hierdoor kunnen de kleuren van de Stichting lange tijd schitteren.
Voor de perfecte uitstraling is veel moeite gedaan en zijn er veel nuances ontwikkeld. Deze zorg voor kleurmenging zorgt ervoor dat het resultaat altijd overtuigend is. De juiste tint is gemakkelijk te vinden en kan de huidskleur zeer snel gladstrijken. De gelijkmatige teint is dus niet langer een prestatie die alleen aan de professionals wordt overgelaten. Elke vrouw kan haar teint perfectioneren met de cosmetische Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick serie.

De verpakking - elegant en praktisch

Het Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick bewijst dat de beproefde methoden ook voor perfectie kunnen zorgen. Dit wordt ongetwijfeld bewezen door het ontwerp van de stick. Te veel hype wordt hier vermeden. Het gaat immers om het verfraaien van de teint en de stick hoeft geen modieuze trucjes uit te voeren. Daarom vind je hier een stick die is ontworpen als een hoogwaardige lippenstift. De ondergrond is snel klaar voor gebruik en kan na gebruik weer veilig worden opgeborgen. Door de grootte van het lood kunnen zelfs kleine accenten worden aangebracht en toch kan het hele gezicht snel genieten van de prachtige kleuren. Er is geen betere manier om een exclusieve basis te presenteren. Maar natuurlijk kan het edele merk niet volledig zonder elegantie. De praktische aspecten zijn daarom omgeven door een zeer discreet en mooi omhulsel. Hier komen zwart en goud samen tot een esthetisch totaalbeeld. Opnieuw wordt de klassieke elegantie een indicator van perfectie.

Natuurlijke schoonheid gemakkelijk gemaakt

De Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick cosmeticaserie wil natuurlijke schoonheid eenvoudig en perfect maken. Ze slaagt met elk product in haar lijn. Dit is al de eerste stap. Want wat zou de perfecte make-up zijn zonder dezelfde voorbereiding? Om deze reden heeft deze cosmetische serie een effectieve primer in haar gelederen. Blur & Go brengt kleine oneffenheden van de huid in balans en zorgt zo voor een zeer gelijkmatige teint. Dit maakt de weg vrij voor de kleur en deze serie heeft veel te bieden.
Zo werd 01 Beige Albatre gecreëerd voor de heldere teint. Deze rustige kleur compenseert oneffenheden en zorgt voor een egale uitstraling. 02 Lys Rose is ook helder in zijn effect, maar er zit nog steeds iets meer kleur in het spel. Met deze nuance worden zeer zachte accenten gelegd, die de teint een prachtige uitstraling kunnen geven. De verscheidenheid aan huidskleuren wordt ook niet genegeerd door 04 Beige Nature. Dit biedt een andere heldere nuance die veel goeds kan doen voor de teint. De felle kleuren verschillen maar weinig, maar dit verschil is oneindig belangrijk. Want alleen met deze aandacht voor detail wordt de look ook natuurlijk en levendig. 03 Beige Diaphan is vooral gericht op de middelste teint. Deze kleur is zacht, maar niet te bleek. De gemiddelde huidskleur is dus uitstekend in balans. Zo wordt het effect prachtig natuurlijk en prachtig mooi. Ook de medium kleuren hebben een indrukwekkende precisie. 05 Beige Noisette, die ook gericht is op de gemiddelde teint, maar die door zijn kleurmengeling fijne eigenschappen heeft. Daarom is het gemakkelijk om de kleur te vinden die het beste bij uw type past. Dit geldt ook voor 045 sabelbeige, die een magische rode toets heeft. Het kan het huidtype dus prachtig in balans brengen en laten stralen.