Meer informatie:

Het concept

Naast de vloeibare ondergrond is er ook de Lancôme Miracle Compact Make-up, die droog of nat kan worden aangebracht. De serie kenmerkt zich door de speciale AURA Inside-technologie. Het helpt om de natuurlijke helderheid van de huid en de incidentie van licht te verbeteren. Zo ziet de teint er fris, jeugdig en toch natuurlijk uit. De opaciteit van de compacte make-up kan naar wens worden gevarieerd. De fluweelzachte textuur geeft een hoger dekkend vermogen dan poeder en is betrouwbaar mat. Voor een natuurlijk resultaat en een gemakkelijkere dekking kan de formule ook met een vochtige spons worden aangebracht. Ondanks het matte resultaat is Teint Miracle geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Tot 18 uur hydrateert de textuur en voorkomt onaangename huidgevoelens of rimpels veroorzaakt door droogte. Het bevat ook extracten van rozen die voeden, verzachten en beschermen. De make-up is dermatologisch getest op compatibiliteit en is niet comedogeen. Lancôme Teint Miracle Compact houdt het evenwicht tussen een poederachtig, maskachtig resultaat en onaantrekkelijke glans in stand en verbetert eerder de natuurlijke stralende uitstraling van de huid. Onregelmatigheden, roodheid en meer worden betrouwbaar verborgen en de teint ziet er geperfectioneerd uit.
Miracle, het wonder, geeft niet alleen zijn naam aan de vloeibare en compacte funderingen, maar bijvoorbeeld ook aan bijpassende coverproducten en een parfum voor vrouwen. Allemaal dragen ze de gouden roos als symbool, die Armand Petitjean in 1935 koos als logo voor zijn merk Lancôme. Een paar decennia later nam L'Oréal het beschermheerschap van het Franse bedrijf over en breidde het zijn assortiment uit met parfums, huidverzorging en cosmetica, waaronder parfums en meer voor mannen. Naast Miracle behoren Hypnôse en In Love ook tot de uitgebreidere lijnen met decoratieve, verzorgende en geurige producten. Regelmatig worden nieuwe texturen, verzorgingscomplexen en trendy kleuren gepresenteerd in een constant hoge kwaliteit.

Het design

Zoals de naam al doet vermoeden, is Lancôme Miracle Compact Make-up ontworpen als een compact poeder. Het blik wordt in het wit gehouden en weerspiegelt zo de speciale lichtgevend activerende afwerking van de make-up. Zilverkleurige accenten vervolledigen het ontwerp. Naast de geperste make-up bevat de bus ook een spons. De foundation kan droog of nat aangebracht worden. De royale spiegel in het deksel helpt ook om de make-up te verfrissen op de weg.

Het assortiment

Lancôme Miracle Compact Make-up versterkt de teint zonder haar natuurlijke glans en glans te verliezen. De speciaal ontwikkelde AURA Inside-technologie onderstreept het effect van het natuurlijke licht dat op de huid valt. Deze verzacht op betrouwbare wijze ongewenste glans. In tegenstelling tot veel poederproducten is Teint Miracle Compact geschikt voor alle huidtypen, inclusief droge en gevoelige huid. Het bevat vochtinbrengende ingrediënten die tot 18 uur zorgen. Rozenextracten hebben een kalmerende en beschermende werking. De compatibiliteit is ook dermatologisch getest. Een licht beige tint met roze ondertonen is Lancôme Teint Miracle Compact Créateur de Lumière Naturelle - Effet peau Nue parfaite 02 Lys Rosé. De tint 03 Beige Diaphane is iets donkerder en gelig, terwijl 04 Beige Nature vrij neutraal is. Een van de donkerste tinten uit de serie is 05 Beige Noisette. Alle nuances kunnen droog worden aangebracht voor een hogere opaciteit. Aanbrengen met een natte spons, een lichter dekkend vermogen en een zeer natuurlijk uitziend resultaat zijn mogelijk.